ženski nogomet
Kultura, zabava, sport, hobby
Miss K
Cure igraju svake nedjelje. Ovog puta su igrale (i nažalost izgubile) od Maksimira ali redovito svojim protivnicama uvale pristojam broj golova. Prijateljica mi trenira u osječkom klubu i često odlazim na utakmice. Cure igraju ko zmajevi. Šteta što svaki put ne bude puno gledatelja.
Ako se ne varam, one su par godina zaredom bile najbolje prvoligasice.
Zivio stadion na Bosutskom. ;-)
Teško mi je dokučiti odgovor.
Ženski prvoligaški nogomet na razini je poluozbiljnog muškog kadetskog nogometa, a to zanima samo mame i tate klinaca koji igraju.
Slično je i sa ženskim nogometom.
I ženskim sportom uopće.
Gost
A zašto bi itko normalan i pri zdravoj svjesti trošio vrijeme gledajući ženski nogomet?
Teško mi je dokučiti odgovor.
Ženski prvoligaški nogomet na razini je poluozbiljnog muškog kadetskog nogometa, a to zanima samo mame i tate klinaca koji igraju.
Slično je i sa ženskim nogometom.
I ženskim sportom uopće.
"Patuljci pojma nemaju."
- Janica Kostelić
- Blanka Vlašić
- Ivana Brkljačić
U njihovim sportskim kategorijama, možeš li imenovati hrvatske sportaše koji im pariraju te su jednako slavni?
go, bebE, go!
heheheh
Gost
Može par natuknica Peri?
- Janica Kostelić
- Blanka Vlašić
- Ivana Brkljačić
U njihovim sportskim kategorijama, možeš li imenovati hrvatske sportaše koji im pariraju te su jednako slavni?
Da, one su dobre u svojoj kategoriji. Kategoriji ženskog sporta.
Koji je generalno smješan.
Profesionalno bi se sportom trebali baviti samo mušakrci, jer je ženski profi sport besmislen.
Žena koja je najbolja na svijetu u svojoj sportskoj disciplini ne bi bila u prvih 500 ili 5000, ovisno o sportu, da postoji otvorena muško-ženska konkurencija.
Pitanje je: želim li gledati ženu koja bi u otvorenoj konkurenciji bila 577. najbolji skijaš na svijetu? Ja ne želim. Zato ne gledam ženski sport.
Gost
Gost
Može par natuknica Peri?
- Janica Kostelić
- Blanka Vlašić
- Ivana Brkljačić
Profesionalno bi se sportom trebali baviti samo mušakrci, jer je ženski profi sport besmislen.
Žena koja je najbolja na svijetu u svojoj sportskoj disciplini ne bi bila u prvih 500 ili 5000, ovisno o sportu, da postoji otvorena muško-ženska konkurencija.
Pitanje je: želim li gledati ženu koja bi u otvorenoj konkurenciji bila 577. najbolji skijaš na svijetu? Ja ne želim. Zato ne gledam ženski sport.
Jasno je da svatko ima pravo na svoje mišljenje. O tome koliko je to mišljenje ispravno može se raspravljati u nedogled. Iako, tvoja pretpostavka je suviše generalna a generalizacija je inače korijen većine problema u svijetu.
Negdje sam procitao da je sintagma "zenski sport" oksimoron... ;-)
Re: ženski nogomet
Gost
Gost
Može par natuknica Peri?
- Janica Kostelić
- Blanka Vlašić
- Ivana Brkljačić
da, da, da ,sad pljuješ po ženama...a kad se zaljubiš i ta ti neka rodi dijete, dizat ćeš ih u nebesa...
kopile
A mogao bi se kladit da su pola tih "nogometašica" lezbe.
nemaš pojma. znam jako puno nogometašica. ne da nisu lezbe nego su veće ženske i veće hetero od većine ostalh cura
kopile
Ženski nogomet treba zakonom zabraniti,jer to stvarno nema smisla.A mogao bi se kladit da su pola tih "nogometašica" lezbe.
ja znam za dvije da su 100 % lezbe....

DonQuijote
prvaki nje države, a planiraju uzeti i kup.
machor
Pitanje je dali je to uopće ženski nogomet jer su te žene zapravo muškarci u duši: vole žene, puše pljuge ko muškarci, drže pivo u ruci ko muškarci, psuju ko muškarci i na kraju najvažnije: izgledaju ko muškarci!
zanima me je li itko ikada počeo rečenicu s "e, što sam vidio dobru nogometašicu..."
Re: ženski nogomet
Osječanin
Tvrdim da cure u ŽNK Osijek igraju bolje nogomet od svakog ovog pametnjakovića koji ih sprda na forumu i pravi se pametan...A svi velike muškarčine, svi "rasturaju" nogomet.Genijalci!
Tu si tvrdnju mozes okaciti macku orep.
Ed Wood
Osječanin
Tvrdim da cure u ŽNK Osijek igraju bolje nogomet od svakog ovog pametnjakovića koji ih sprda na forumu i pravi se pametan...A svi velike muškarčine, svi "rasturaju" nogomet.Genijalci!
Tu si tvrdnju mozes okaciti macku orep.
Isto kao i ti svoju.