ženski nogomet

Kultura, zabava, sport, hobby

ženski nogomet

Hej ljudi! Bila sam danas na Mačkami i djevojke su igrale nogomet. Izvanredno. Pun stadion, navijanje, Iso sa špicama. Kao u neka stara vremena. Igrale neke purgerice (kažu prvaci) i naše djevojke. To je bila utakmica. Naše djevojke jesu izgubile, ali su mlade i i graju sa puno srca i duše. Dođite i pogledajte. Gušt za druženje, i za pravo navijanje. Bravo cure!
Cure igraju svake nedjelje. Ovog puta su igrale (i nažalost izgubile) od Maksimira ali redovito svojim protivnicama uvale pristojam broj golova. Prijateljica mi trenira u osječkom klubu i često odlazim na utakmice. Cure igraju ko zmajevi. Šteta što svaki put ne bude puno gledatelja.
Miss K

Cure igraju svake nedjelje. Ovog puta su igrale (i nažalost izgubile) od Maksimira ali redovito svojim protivnicama uvale pristojam broj golova. Prijateljica mi trenira u osječkom klubu i često odlazim na utakmice. Cure igraju ko zmajevi. Šteta što svaki put ne bude puno gledatelja.

Ako se ne varam, one su par godina zaredom bile najbolje prvoligasice.

Zivio stadion na Bosutskom. ;-)
Dođite na tekme. super je.
A zašto bi itko normalan i pri zdravoj svjesti trošio vrijeme gledajući ženski nogomet?
Teško mi je dokučiti odgovor.
Ženski prvoligaški nogomet na razini je poluozbiljnog muškog kadetskog nogometa, a to zanima samo mame i tate klinaca koji igraju.
Slično je i sa ženskim nogometom.
I ženskim sportom uopće.
Gost

A zašto bi itko normalan i pri zdravoj svjesti trošio vrijeme gledajući ženski nogomet?
Teško mi je dokučiti odgovor.
Ženski prvoligaški nogomet na razini je poluozbiljnog muškog kadetskog nogometa, a to zanima samo mame i tate klinaca koji igraju.
Slično je i sa ženskim nogometom.
I ženskim sportom uopće.

"Patuljci pojma nemaju."
Može par natuknica Peri?

- Janica Kostelić
- Blanka Vlašić
- Ivana Brkljačić

U njihovim sportskim kategorijama, možeš li imenovati hrvatske sportaše koji im pariraju te su jednako slavni?
Gost

Može par natuknica Peri?

- Janica Kostelić
- Blanka Vlašić
- Ivana Brkljačić

U njihovim sportskim kategorijama, možeš li imenovati hrvatske sportaše koji im pariraju te su jednako slavni?

Da, one su dobre u svojoj kategoriji. Kategoriji ženskog sporta.
Koji je generalno smješan.
Profesionalno bi se sportom trebali baviti samo mušakrci, jer je ženski profi sport besmislen.
Žena koja je najbolja na svijetu u svojoj sportskoj disciplini ne bi bila u prvih 500 ili 5000, ovisno o sportu, da postoji otvorena muško-ženska konkurencija.
Pitanje je: želim li gledati ženu koja bi u otvorenoj konkurenciji bila 577. najbolji skijaš na svijetu? Ja ne želim. Zato ne gledam ženski sport.
Gost

Gost

Može par natuknica Peri?

- Janica Kostelić
- Blanka Vlašić
- Ivana Brkljačić

Profesionalno bi se sportom trebali baviti samo mušakrci, jer je ženski profi sport besmislen.
Žena koja je najbolja na svijetu u svojoj sportskoj disciplini ne bi bila u prvih 500 ili 5000, ovisno o sportu, da postoji otvorena muško-ženska konkurencija.
Pitanje je: želim li gledati ženu koja bi u otvorenoj konkurenciji bila 577. najbolji skijaš na svijetu? Ja ne želim. Zato ne gledam ženski sport.

Jasno je da svatko ima pravo na svoje mišljenje. O tome koliko je to mišljenje ispravno može se raspravljati u nedogled. Iako, tvoja pretpostavka je suviše generalna a generalizacija je inače korijen većine problema u svijetu.
Smrtz... a je vec mislio da ce ovo biti neki zesci musko-zenski okrsaj... a ono, muskarci saptom popadali... tctc...

Negdje sam procitao da je sintagma "zenski sport" oksimoron... ;-)
"Oksimoron" je tak šašava riječ. :lol:
kad je danas tekma ? zadnja ove sezone, čuo sam neka 'pučka veselica' poslije, pa ak neko zna mal više o tome nek napiše ;)

Re: ženski nogomet

http://www.glas-slavonije.hr/rubrika.asp?rub=6&ID_VIJESTI=74513
Gost

Gost

Može par natuknica Peri?

- Janica Kostelić
- Blanka Vlašić
- Ivana Brkljačić

da, da, da ,sad pljuješ po ženama...a kad se zaljubiš i ta ti neka rodi dijete, dizat ćeš ih u nebesa...
a jel nisu naše pobjedile 4:1 ???
jesu
Ženski nogomet treba zakonom zabraniti,jer to stvarno nema smisla.A mogao bi se kladit da su pola tih "nogometašica" lezbe.
kopile

A mogao bi se kladit da su pola tih "nogometašica" lezbe.

nemaš pojma. znam jako puno nogometašica. ne da nisu lezbe nego su veće ženske i veće hetero od većine ostalh cura
hm hm ... zanimljivo ... s obzirom da su te cure pozamašnog poprsija baš me zanima kako primaju loptu na prsa :D
kopile

Ženski nogomet treba zakonom zabraniti,jer to stvarno nema smisla.A mogao bi se kladit da su pola tih "nogometašica" lezbe.

ja znam za dvije da su 100 % lezbe....LOL
lezbe ili ne, opet su postale prvaki nje države, a planiraju uzeti i kup.
DonQuijote

prvaki nje države, a planiraju uzeti i kup.

:D
Pitanje je dali je to uopće ženski nogomet jer su te žene zapravo muškarci u duši: vole žene, puše pljuge ko muškarci, drže pivo u ruci ko muškarci, psuju ko muškarci i na kraju najvažnije: izgledaju ko muškarci!
machor

Pitanje je dali je to uopće ženski nogomet jer su te žene zapravo muškarci u duši: vole žene, puše pljuge ko muškarci, drže pivo u ruci ko muškarci, psuju ko muškarci i na kraju najvažnije: izgledaju ko muškarci!

zanima me je li itko ikada počeo rečenicu s "e, što sam vidio dobru nogometašicu..." :)

Re: ženski nogomet

curama svaka čast jer su napravile ogroman rezultat, a ovi što ih sprdaju vjerojatno su osvojili bar jednom državno prvenstvo i(li) kup u bilo čemu(a vjerojatno su i misteri i ,issice) pa imaju pokriće za pljuvanje truda ovih cura.
evo..meni je žao što se nisam puno ranije informirala o ovoj temi..ali u svakom slučaju cure definitivno jako dobro igraju..jednako se dobro snalaze u gostima kao i na domaćem terenu inače ne bi postizale takve rezultate..onaj tko ima nešto protiv toga da cure mogu i žele..ne mora u tom slučaju niti komentirati,a pogotovo u nekom lošem kontekstu..Curee samo naprijeeeed.......
žemski nogomet, kao i ženska košarka s nogometom i košarkom imaju veze jedino jer se igra s istom loptom
Tvrdim da cure u ŽNK Osijek igraju bolje nogomet od svakog ovog pametnjakovića koji ih sprda na forumu i pravi se pametan...A svi velike muškarčine, svi "rasturaju" nogomet.Genijalci!
Osječanin

Tvrdim da cure u ŽNK Osijek igraju bolje nogomet od svakog ovog pametnjakovića koji ih sprda na forumu i pravi se pametan...A svi velike muškarčine, svi "rasturaju" nogomet.Genijalci!

Tu si tvrdnju mozes okaciti macku orep.
Ed Wood

Osječanin

Tu si tvrdnju mozes okaciti macku orep.

Isto kao i ti svoju.
..Nije mi baš najjasnije iz kojeg se razloga javljaju pojedinci koji nemaju ništa konkretno za izjaviti..ništa pozitivno..svi smo mi različiti i drugačije gledamo na život općenito..ZBOG toga i ja sam među onima koji hrabre i odobravaju sav ovaj trud i rad koje cure ulažu kako bi postigle ono najjbolje i najjviše što mogu postići..Nije važno kako izgledamo,koliko imamo,..već ono koliko dajemo..stoga CURE samo NAPRIJED....

Tagovi