Koliko često odbijate sex?
Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni
Re: Koliko često odbijate sex?
Iako, naravno, treba postovati zelju i decka kad mu se ne da. U tom slucaju ja volim reci: samo lezi, ostalo je moja briga.
mala_maja
Kad ste u dugoj vezi i koji su obično razlozi?
Jel ovo neko trik pitanje???
što je to ?Circamala_maja
Kad ste u dugoj vezi i koji su obično razlozi?
Jel ovo neko trik pitanje???
možda je neki rebus, premetaljka,...tak nešt
nema odbijanja...eventualno ono: sorry, ne mogu više...pa ovo je već 5.put za redom!

MacaPapucharicaasti pitanja!
nema odbijanja...eventualno ono: sorry, ne mogu više...pa ovo je već 5.put za redom!![]()
Da,nakon tri sata uzimam time out,ali nema odbijanja...
postoje situacije (rijetko, ali ipak postoje) kada ti nije do seksa...
meni je jedna od tih kada više ne osjećam za osobu s kojom sam (nekim čudom,, još uvijek) u vezi...
to je pokazatelj da mi nije više stalo i period pred prekid...
ako je ovo tvoje pitanje vezano uz temu "dečko se čudno ponaša" - onda, možda zaista ima drugu ili ne osjeća za tebe onako kako je prije...
no, može biti i da ima nekuih drugih problema, dakle ipak ne brzati sa zaključcima
1step2far
Iako, naravno, treba postovati zelju i decka kad mu se ne da. U tom slucaju ja volim reci: samo lezi, ostalo je moja briga.![]()
Da nisam oženjen, oma bi te zaprosiJo 
fuldstændigamokcijelo vrijeme. straight edge. a prezgodan sam. zadajem bol damama, ali se ne dam
Znaš kako se kaže: u laži su kratke noge
marraifuldstændigamokcijelo vrijeme. straight edge. a prezgodan sam. zadajem bol damama, ali se ne dam
Znaš kako se kaže: u laži su kratke noge
mislim da se ovdje ne raspravlja o nogama

Ajkula
Ja nikad ne odbijam sex, ali nazalost ponekad sex odbija mene.
A bed...
Ne odbijam, sretna sam kad dobijem uopće.

pumpkin
Npr. jedna legica odbija seks, jer kad njezin muž završi, samo se skotrlja i boli ga briga da li je ona zadovoljena, samo ono "sorry"
To curi nikako nebi mogao napravit!!!
A razlog odbijanja, neznam stvarno sta bi me moglo natjerati na to
MacaPapucharica
šalu na stranu...
postoje situacije (rijetko, ali ipak postoje) kada ti nije do seksa...
meni je jedna od tih kada više ne osjećam za osobu s kojom sam (nekim čudom,, još uvijek) u vezi...
to je pokazatelj da mi nije više stalo i period pred prekid...
ako je ovo tvoje pitanje vezano uz temu "dečko se čudno ponaša" - onda, možda zaista ima drugu ili ne osjeća za tebe onako kako je prije...
no, može biti i da ima nekuih drugih problema, dakle ipak ne brzati sa zaključcima
ICE TEA
da desava se momcima koji su dugo u vezi i dasu prekarali svoju malu prije par noci sam svoju djevojku doveo doma inisam se nesto posebno nalozio da s njom imam sex tako da sam je ostavio nacjedilu sveki momak trazi dalje i nesto novo jer sa svojom ribom mozes imati odnos kada zelis
ovako vispreno sažet uvid u mušku psihu nisam nikad pročitala
">
">
">