Party Osijek031.com u pokretnim sličicama :) [Osječka televizija]

Osijek

Party Osijek031.com u pokretnim sličicama :) [Osječka televi

Jedan od najposjećenijih osječkih Internet portala koji nudi najsvježije informacije o događajima u gradu, osijek031.com, organizirao je Party 031. Ovaj je party, inače rođendanska zabava povodom tri godine postojanja, održan u Bastionu i privukao je zaista veliki broj posjetitelja. Uz besplatan ulaz za sve goste i više nego pristupačne cijene pića te urbanu glazbu, zabava je potrajala do kasno u noć.

Galerija fotografija s Partya031 #3

Više informacija: Osječka televizija

Dražene, fino ti to... ;)
jeaaa
vidjeh se na snimci
jeaaaa

samo imamo mi i forumaške kave na kojima se upoznajemo
ja sam spomenut :) hehe I'm so like popular :)
jor bin drank
ju didnt kejm
or vot

ajd priznaj koliko si platio da ti se nick spomene
100
koji smiješni novinar :D
nije smiješan a nije ni novinar...i moja baba bi to smislenije napravila....
Monstrum

ja sam spomenut prije tebe! :)

tako dakle, vidim da je bilo veselo na partiju... čak mi se i kum iz bratislave zaletio... imam inside information da bi novi party trebao biti najesen, valjda ću na tome biti. mada mi ni ovako nije bilo loše... ;)
morgan

i moja baba bi to smislenije napravila....

Ne poznajem tvoju babu, ali moram se složiti. :)
DonQuijote

Monstrum

ja sam spomenut prije tebe! :)

tebe :bag: nema na snimci :jupi: :bleh:
MissTake

tebe :bag: nema na snimci :jupi: :bleh:

da su snimali u splitu, bilo bi me. :bleh:
pa nije bio party021

:bleh:
MissTake

pa nije bio party021

:bleh:

LOL
a de
uvijek kao postoje inf o 2 party-a
nikad ga do sada nije bilo
eh bio je to dobar tulum... kad sam došao prvo na šank i tražim ja elegantno koktel 031 grrr... koji mistake - konobar me zbunjeno pogleda... nakon par sekundi upalila mu se lampica ... i kazoh da to je to....
No sa sobom dovedoh ženu i 5 frendica iz zagreba (naravno sve su oni izviđađači (iako ih mi zovemo planinke a ne kao u medijima izviđačice)....
Oduševljeno sam ispijao koktel 031 i mogu vam reći da sam se isplesao... izkakao (jump).. tako da me žena ujutro vozila kući.
Curke su oduševljene ovakvim mjestu a ja zadovoljan jer sam ih odvukao s narodnjaka, a i naslušao se pjesama koje sam slušao u srednjoj školi tamo onih davnih 90 i < godina.
Ekipa nek i slijedeći rođoš bude barem upola dobar kao ovaj...
MissTake

jeaaa
vidjeh se na snimci
jeaaaa

samo imamo mi i forumaške kave na kojima se upoznajemo

Meni drago što sam upoznala Dražena, Nandina...a posebno Letećeg Mungosa :D ...krasni dečki, vrlo elokventni,... svi ko jedan :shock: sam njihovom duhovitošću :wink:
diva

Meni drago što sam upoznala Dražena, Nandina...a posebno Letećeg Mungosa :D ...krasni dečki, vrlo elokventni,... svi ko jedan :shock: sam njihovom duhovitošću :wink:

Žao mi je ako te je netko doveo u zabludu predstavivši se kao ja, ali to svakako nisam bio ja, jer me nije ni bilo na partiju! Možda neki drugi puta... ;)
Nandino

diva

Žao mi je ako te je netko doveo u zabludu predstavivši se kao ja, ali to svakako nisam bio ja, jer me nije ni bilo na partiju! Možda neki drugi puta... ;)

Maaa...vidiš ti lažljivaca :shock: Kužim ja kako bi neki htjeli biti TI, :idea: al..ne idee .... :wink:
morgan

nije smiješan a nije ni novinar...i moja baba bi to smislenije napravila....

korektan stand up, fino osmišljeno, informativno. sad je nije novinar, koji su kriteriji?

ti i tvoja baba? štajaznam.
zasto mene nitko nije zvao ?

Tagovi