Osječka majica, doprinos dugoročnom projektu brandiranja gra
Majicu, koja je danas odabrana u Školi za tekstil, dizajn i primjenjenu umjetnost, trebali bi ubuduće nositi osječki turisti svojim kućama. Riječ je o pobjedničkom uratku, izabranom u nizu ponuđenih motiva i rješenja koja su dali učenici Škole za tekstil, primijenjenu umjetnost i dizajn. Riječ je o radu Drage Stojakovića iz 4b. Drugo mjesto pripalo je Mateju Bosniću, a treće Maji Orlovčić. Uručenje nagrada za najbolje radove bit će upriličeno 8. svibnja na Dan škole, a prvonagrađena majica ići će uskoro i u tisak. Majica s vizurom grada, učenički je doprinos dugoročnom projektu brandiranju Osijeka.
Ja mislila da je EKG nalaz, ...ne znam kakvu bi dijagnozu na osnovu ovog dizajna dao jedan kardiolog, :"> ali se nadam da će Srce Grada Osijeka zdravije kucati
zahvaljujem na potpori, mislim da će majica zaista biti kvalitetan brend našeg grada. Čestitam također drugoplasiranom Mateju, i trećeplasiranoj Maji - BRAVO!
Pozdrav,
Drago Stojaković
Dobre će biti te majice za rad u vrtu ili u garaži. Kasnije ćemo brisati prašinu. Inače, ide ovima gore s tim majicama. Prvo se dijelilo "Osijek kaže da", a sad nekakva turistička majica. Da nema netko od ekipe firmu za uvoz tekstila i tiskarski stroj?
Dobre će biti te majice za rad u vrtu ili u garaži. Kasnije ćemo brisati prašinu. Inače, ide ovima gore s tim majicama. Prvo se dijelilo "Osijek kaže da", a sad nekakva turistička majica. Da nema netko od ekipe firmu za uvoz tekstila i tiskarski stroj?
Ja ti mogu samo reći da si ti više u banani nego bilo koji HSP-ovac, ti vidiš neprijatelja svugdje i definitivno imaš problema kojih možda nisi svjestan, ali samo naprijed. Tim svojim negativističkim stavovima i komentarima činiš dobro upravo nama (HSP-u) jer si toliko naporan da će ljudi za nas glasat samo zbog tebe i tvojih baljezgarija.
Ja ti mogu samo reći da si ti više u banani nego bilo koji HSP-ovac, ti vidiš neprijatelja svugdje i definitivno imaš problema kojih možda nisi svjestan, ali samo naprijed. Tim svojim negativističkim stavovima i komentarima činiš dobro upravo nama (HSP-u) jer si toliko naporan da će ljudi za nas glasat samo zbog tebe i tvojih baljezgarija.
Ova panorama osijeka je najprepoznatljivija panorama, upravo zato jer je to pogled iz smjera Copacabane, preko puta Iktus-a, jer je to najljepši pogled na most, katedralu i hotel Osijek. inače, fotografija gore priložena gdje je katedrala nakon hotela Osijek je pogled iz smjera Zoo hotela, i na njemu se ne vidi tako jasno most.
Na stranici DEVIANT ART upišite Osijek i pogledajte tu panoramu.
Hvala na razumljevanju
Drago Stojaković
da skontala sam da je to pogled sa kopike, ali iskreno uvijek se nekako gleda raspore most, hotel osijek, katedrala
but whatever... ovo me podsijeća na jednu sliku Osijeka iz Srednjeg vijeka, koja se nalazila u knijzi iz povijest... uglavnom na mjestu gdje je sad Tvrđavica naslikana je planina... eto radi boljeg efekta
hebo te- neki mladi momci i cure naprave nesto ljepo za svoj grad a vi ih docekate na bajonete...
pa zar vam je krivo sto ima ljudi koji vole i postuju svoj dom?
dajte klincima malo postovanja-meni je strasno drago da to nije napravio nekakav pomodni dizajn studio vec mladost osijeka svojim srcem i voljom... a onima koje je sramota nosit majicu sa motivom osijeka i koji bi da sa tim motivom brisu prasinu- vama je mjesto izvan osijeka...
evo opet ja,
ako želite vidjeti ostale ideje za majicu grada pozivam vas u četvrtak 8.5.2008. da navečer dođete na naš dan škole u Školu za tekstil, dizajn i primijenjene umjetnosti (bivša tekstilna), navečer u 6 ili u 7, još vam javim. najvjerojatnije u 6.
Pozdrav svima i još jednom hvala