Moje dijete je GAY?!
Što biste vi napravili?
Društvo, politika
1step2farZamislite da ste roditelji i jednog dana vaše ćerce (nevina, mila djeva bajna, netaknuta itd.) ili sin (nasljednik, budući doktor prava ili kirurg, te novi Pele) dođu kući te za vrijeme blagovanja za obiteljskim stolom otvore ustašca i kažu vam da su gay te da imaju prijateljicu/prijatelja s kojim su odlučili provesti život ili bar nekoliko mjeseci veze.
Što biste vi napravili?
caneJesi gledala film 300? E znaš ona "prirodna" selekcija djece na početku. E tako ću ja svoju djecu tako da neće biti zabune...

Poppynemam djece, al odmah bih potpisala da budu gay samo da budu zdravi i sretni.
MacaPapucharicaali, da me sada pitate nije da bih poželjela da mi dijete bude gay...no, ako bi bilo, ne bih mu sigurno okrenula leđa i slične gluposti...
chaknoris
Poslao bih ga u Liku na preodgoj.
A ako to ne upali onda ultimativna i zadnja linija obrane, selidba u Imotski.
">
"> hahah imotski hahah u brda a? kod pravih muskaraca hahaha 
Isis
A zanimljivo je kako neki kažu da bi ga se odrekli il slično, a da im se rodi retardirano, njega se nebi odrekli.
tux
nisam razmisljao o tome..dugo do moje djece![]()
ma šalim se aj sad ozbiljno.
Isis- Potpisujem.
Baš bi volio vidjet kako bi se oni koji se zaklinju da bi ubili gay ponašali kad bi im sin rekao da je gay.
kyx
ma nek je peškan samo da mi ne skace po kuci u roza haljinicama s cvjeticem u kosi...
debeli
Nije mi jasno zašto pojedini uspoređuju Down syndrom sa pederlukom. Down se naslijeđuje, a pederluk se nemere naslijedit.

CircaTo ti i nije tako loše, odi kod Isusovaca pa ih pitaj večinom su obrazovaniji od pola članova ovog foruma i vjerujem da bi ti dali u najmanju ruku ideju kako da to riješiš!Napravio bi ono sto pravi Rvat i Katolik mora, pitao bih svecenika za savjet, a ako treba, platio bi i misu te ga odve na kurve u Madju...
![]()
![]()
chaknorisPotpisujem!
Poslao bih ga u Liku na preodgoj.
A ako to ne upali onda ultimativna i zadnja linija obrane, selidba u Imotski.
Monstrum
vjerovatno bi se odao alkoholu i proklinjao sudbu kletu svaki dan i plako u mukama zbog ne mogućnosti imanja unuka moje krvi i vjerovatno bi bio protiv posvojenja djeteta ako bi se nekad odlučili na to , ne znam stvarno, nedo bog da mi se desi tak šta
bazooka_joeMonstrum
vjerovatno bi se odao alkoholu i proklinjao sudbu kletu svaki dan i plako u mukama zbog ne mogućnosti imanja unuka moje krvi i vjerovatno bi bio protiv posvojenja djeteta ako bi se nekad odlučili na to , ne znam stvarno, nedo bog da mi se desi tak šta
Jać pit satobom!
Ontopik, da mi to napravi sin/kćer koji je završio školovanje, radi i skućio se eto, ne bih ja ništa drastično učinio. Vjerojatno bih se napušio ko svinja od muke, al' prošlo bi me.
No, da mi još kao pican to kaže - isti bi čas izletio iz kuće. Kad već da da ga jebu u bulju - razvaljivanje čmara u pravome svijetu u kojemu se mora raditi, plaćati račune i sve mu neće biti neki problem...
gospodar majmunaa jebiga šta sad mali puši kitu, ili mala liže tepihe...desi se, nije da bi bio sretan, normalno da bi radije da ganja ženske...a ako već mora biti peder zašto ne bi bio neki normalni peder koji pije pivo i voli pecat, podriguje u javbosti bez skrupula i ne zabrinjava ga činjenica što u cons-u već mjesecima nije bila rasprodaja, a ne tetkica koja se depilira i sluša britney.
To ne kontam kad već ne vole ženske zašto se onda ponašaju tako tetkasto?
Poppy
nemam djece, al odmah bih potpisala da budu gay samo da budu zdravi i sretni.
Anastazija
Pa što ako je gay? Stvarno ne vidim ništa loše u tome, osim što je društvo takvo da to ne bi lako prihvatilo. Meni ne bi ni najmanje smetalo.
mallenna_018Poppy
slažem se...to je najbitnije...a na kraju to je njihov izbor...nek rade što ce ih usrećit...žive svoj život kao i mi sada svoj...
Ingogospodar majmunaa jebiga šta sad mali puši kitu, ili mala liže tepihe...desi se, nije da bi bio sretan, normalno da bi radije da ganja ženske...a ako već mora biti peder zašto ne bi bio neki normalni peder koji pije pivo i voli pecat, podriguje u javbosti bez skrupula i ne zabrinjava ga činjenica što u cons-u već mjesecima nije bila rasprodaja, a ne tetkica koja se depilira i sluša britney.
To ne kontam kad već ne vole ženske zašto se onda ponašaju tako tetkasto?
zato sto takve VIDIS ... ja imam frenda koji pusi, pije pivo, podriguje i nije nikako modno osvjesten, ne brije dlake, nema poima sto to znaci CONS ... a gay je ... eto, jedino po cemu bi se dalo naslutiti da je gay je sto ne prdi u javnosti
MissTakeMAMA NIJE KRIVA
problem nastane u trudnoći. i nije nasljednjo, nisu freekovi
kao da oni žele biti nenormalni ...
Avi
Istraživanja kazu da je to posljedica pretjeranog lučenja estrogena tijekom trudnoće, tak da je mama kriva.
mallenna_018Anastazija
Pa što ako je gay? Stvarno ne vidim ništa loše u tome, osim što je društvo takvo da to ne bi lako prihvatilo. Meni ne bi ni najmanje smetalo.
bravo...prihvatit osobu kakva je je najbitnije...
mali_ivica
/quote]
NESLAŽEM SE!!! Ako je netko lopov znači da ga teba prihvatiti takog kakav je?
Ako pljujete po nekom političaru da je lopov zašto ga onda ne prihvatite takvog "kakav je" ???
bazooka_joeAvi
Istraživanja kazu da je to posljedica pretjeranog lučenja estrogena tijekom trudnoće, tak da je mama kriva.
Dakle, ako mi sin bude peder - tući ću ženu!
">mali_ivica
mallenna_018Anastazija
Ako pljujete po nekom političaru da je lopov zašto ga onda ne prihvatite takvog "kakav je" ???
Anastazijamali_ivica
mallenna_018Anastazija
Ma vidim da si nešto pobrkao.
Jazzmali_ivica
/quote]
Kakve gluposti! Na koji nacin tebi steti necija sexualna orjentacija? Kako tebe to ugorzava? A na koji nacin ti steti korumpirani politicar koji upravlja proracunom iz kojega ti i mila supruga dobijate djeciji doplatak, npr.? Dijete drago, razmisli malo prije nego prospes jos koji biser mudrosti...
JazzUpravo to vrijedi za tebe: pročitaj dobro ono što citiraš i promisli što pišeš jer izgleda da to ne činiš!Dijete drago, razmisli malo prije nego prospes jos koji biser mudrosti...
debelikako to misliš ne ugrožava me, pa ugrožava moje djete koje pita a što je to gay parada?
Zašto djeca moraju biti opterećana gay pravima, niko njima ne brani da se trpaju u dupe, al zašto to svi moraju znati.
Zašto se treba promovirati nešto što je nastrano i neprirodno, hoće li se uskoro na biologiji učiti o pederima?
Ingo
mallenna_018Poppy
slažem se...to je najbitnije...a na kraju to je njihov izbor...nek rade što ce ih usrećit...žive svoj život kao i mi sada svoj...
mallenna NIJE IZBOR, kao sto ni ti ne mozes odabrati biti hetero.
jedno je experimentirati sa svojom sexualnosti i ispraobavati svasta ... a drugo je ono sto te usrecuje i ispunjava.
nitko ne moze mjenjati svoju sexualnost po izboru.
Ingo
@debilu, evo da ti odgovorim ... gay parade nisiu promocija, nego borba za izjednacavanje prava na izbor. prava na nasljedjivanje ... itd.
nastrano i neprirodno je samo zato sto je crkva to takvim oznacila ... a homosexualnost postoji jednako dugo kao i heterosexualnost. nije to nikakva nova izmisljotina.
mali_ivicaZašto?izvini, ali ja neželim da moje djete gleda na televiziji frajera sa dugom plavom kosom, kurcem i sisama...
mallenna_018Da, ok možda će se i učiti, ali biti crn, žut, bjel je normalna stvar prirodna stvar, ali biti peder to nije jer nevoli muško žensko po prirodi zato što mu se više sviđaju sise, nego izbildana prsa... nego zato što jedino muško + žensko mogu dati ono treće, a to je novi život...Ingo
@debilu, evo da ti odgovorim ... gay parade nisiu promocija, nego borba za izjednacavanje prava na izbor. prava na nasljedjivanje ... itd.
nastrano i neprirodno je samo zato sto je crkva to takvim oznacila ... a homosexualnost postoji jednako dugo kao i heterosexualnost. nije to nikakva nova izmisljotina.
bravo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Najpametniji odgovor koji sam pročitala ovdje a i istinit !
i da... u biologiji ce se uciti da ima i drugacijih, kao sto se uci da ima i crnih rasa, zutih, tako ce se uciti da ima i raznih sexualnih orjentacija.
DakotaZato da mu nebi, onakom malom i neiskusnom palo na pamet kako je normalna prirodna stvar imati sise, kurac i kako nebi kasnije pisao pitanja za časpis TEEN može li dečko zatrudnjeti ako ga netko jebe u guzu?!
mali_ivicaZašto?izvini, ali ja neželim da moje djete gleda na televiziji frajera sa dugom plavom kosom, kurcem i sisama...
![]()
mali_ivica
mallenna_018Da, ok možda će se i učiti, ali biti crn, žut, bjel je normalna stvar prirodna stvar, ali biti peder to nije jer nevoli muško žensko po prirodi zato što mu se više sviđaju sise, nego izbildana prsa... nego zato što jedino muško + žensko mogu dati ono treće, a to je novi život...Ingo
bravo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Najpametniji odgovor koji sam pročitala ovdje a i istinit !
i da... u biologiji ce se uciti da ima i drugacijih, kao sto se uci da ima i crnih rasa, zutih, tako ce se uciti da ima i raznih sexualnih orjentacija.
Kako znati jeli nešto normalno ili nije: uzmimo da to što ispitujemo radi cijela populacija... u ovom slučaju je to pojava homoseksualizam.
I sada zamisli da su svi homoseksualci ... dakle svijeta nebi više bilo, on bi odumirao.
Odmah da kažem kako se kasnije kao u nekim raspravam koje sam doživio, netko nebih pozvao na termin umjetna oplodnja:
Translatorno pomaknimo tenutak kada su na svijetu svi pederi iz točke štajaznam
2100godine u točku 1600godinu... umjetne oplodnje nema, prema tome nema više ni svijeta....
Ukoliko i nakon ovoga netko napiše, ali sada ima umjetne oplodnje pa sada možemo biti pederi, taj je htjeo reči da peder možeš biti tek kad se zato osiguraju odgovarajući uvjeti... i svaka daljnja rasprava je nebitna...
![]()
mali_ivicaDa li je to normalno ili nije, to ne možeš znati niti ti niti ja, jer prije 100 godina hrpa stvari su bile nenormalne koje su nam danas svakodnevnica i potpuno prihvatljiva stvar, kao npr. da žena nosi hlače, da ima pravo glasa, da radi i bla, bla.DakotaZato da mu nebi, onakom malom i neiskusnom palo na pamet kako je normalna prirodna stvar imati sise, kurac i kako nebi kasnije pisao pitanja za časpis TEEN može li dečko zatrudnjeti ako ga netko jebe u guzu?!
![]()
mali_ivicamallenna_018Da, ok možda će se i učiti, ali biti crn, žut, bjel je normalna stvar prirodna stvar, ali biti peder to nije jer nevoli muško žensko po prirodi zato što mu se više sviđaju sise, nego izbildana prsa... nego zato što jedino muško + žensko mogu dati ono treće, a to je novi život...Ingo
Kako znati jeli nešto normalno ili nije: uzmimo da to što ispitujemo radi cijela populacija... u ovom slučaju je to pojava homoseksualizam.
I sada zamisli da su svi homoseksualci ... dakle svijeta nebi više bilo, on bi odumirao.
Odmah da kažem kako se kasnije kao u nekim raspravam koje sam doživio, netko nebih pozvao na termin umjetna oplodnja:
Translatorno pomaknimo tenutak kada su na svijetu svi pederi iz točke štajaznam
2100godine u točku 1600godinu... umjetne oplodnje nema, prema tome nema više ni svijeta....
Ukoliko i nakon ovoga netko napiše, ali sada ima umjetne oplodnje pa sada možemo biti pederi, taj je htjeo reči da peder možeš biti tek kad se zato osiguraju odgovarajući uvjeti... i svaka daljnja rasprava je nebitna...
Igor_OSJoj ne znam, dvije stvari za koje se molim u životu su da mi djeca kad se rode budu zdrava i da ne budu gay.
Ingo@debilu, evo da ti odgovorim ... gay parade nisiu promocija, nego borba za izjednacavanje prava na izbor. prava na nasljedjivanje ... itd.
Ingo@debilu, evo da ti odgovorim ... gay parade nisiu promocija, nego borba za izjednacavanje prava na izbor. prava na nasljedjivanje ... itd.
eldiabloi šta sad što se promovira homoseksualnost. ako ti smeta nemoraš gledati. negledam ni ja. parade? koje parade, kolko ja znam postoji ona jedna gdje nažalost ima više homofoba i murije nego homoseksualaca. što se tiče pojave aids-a, uputi se i educiraj. nebi pričao gluposti. probaj upisati u tražilicu afrika, majmun i aids. brzo ćeš naučit.- borba za izjednacavanje? a u cemu to? ti jadan nesmijes na pecanje jer si peder il sta? totalno su mi jadne te parade jer im nevidim smisao osim promoviranja homoseksualnosti, kao malo nas je a vidi kak smo otkaceni i sareni i izvor br.1 spolno prenosivih bolesti u svijetu, a da nema nas nebi bilo ni aids-a i sad ove najnovije sto je desetkovala broj pedera u S.A.D.-u nemogu se sjetit sad kak se zove...
eldiablomajstore radi se o izjednačavanju istospolnih zajednica sa hetero bračnim i izvanbračnim vezama a ne o nekakvom izbacivanju iz oporuke. ovo bar nije bilo teško za skužit. opet se informiraj. preporuka; obiteljski zakon- pravo na nasljedjivanje???? aha stari te se odreko sto si peder pa ga sad tuzis zbog diskriminacije i os mu uzet sve sto ima...pa da to je u redu kako da ne...nemoze on to tako...ak ti imas pravo izbora i odlucujes o svom zivotu zasto bi netko drugi imao to isto pravo? Pa nemoze on ne voljet cigane, zidove, homoseksualce jer on nema kao slobodna osoba pravo izbora i mora voljet sve!
eldiablopostojanje homoseksualnosti je zabilježeno kod većeg broja životinjskih vrsta što samo po sebi znači da izvorište pronalazi u prirodi. a u slučaju da nisi upoznat sa grčkom mitologijom, pogađaš - informiraj se- pa ako vjerujes u Boga onda bi trebao znati da crkva uglavnom i iznosi stavove koji proizlaze ili su direktno postavljeni od samog Boga a samo za dobro ljudi, i uostalom Bog je stvorio Adama i Evu a ne Adama i Stevu
- sto bi znacilo da si religiozan vjerojatno nebi bio peder - ok ateist si - svako ima pravo izbora - a sto se tice postojanja homoseksualnosti daj se malo educiraj prije neg sto lupas gluposti - jos bi netko mogao pomislit da je to istina sto pises.
eldiablomolim te ti sad probaj meni objasnit jel ti utječeš na svoje podražaje? jel ono što osjećaš si u stanju kontrolirati? eventualno možeš zadržati u sebi. kao što homoseksualci svoje preferencije moraju zadržati u sebi od straha da ih takvi kao ti ne kamenuju. vjerujem da bi ovaj svijet bio puno ljepši kad bi ljudi bili barem malo tolerantniji i osvješteniji.- homoseksualnost nije izbor? ma hajde...pa to bi onda znacilo da je genetski poremecaj...hm ili jedna vrsta psihoze...definitivno je izbor i zakonom je tako i definiran - sloboda izbora - u ovom slučaju seksualne orijentacije
mallenna_018
znaci muskarci i zene su zajedno samo zato sto mogu napraviti dijete...hmm
ima i gay ljudi koji zele djecu...i nekažem da je biti peder potpuno normalana stvar al nije ni ne normalana.
MladjoIngo@debilu, evo da ti odgovorim ... gay parade nisiu promocija, nego borba za izjednacavanje prava na izbor. prava na nasljedjivanje ... itd.
eldiabloi šta sad što se promovira homoseksualnost. ako ti smeta nemoraš gledati. negledam ni ja. parade? koje parade, kolko ja znam postoji ona jedna gdje nažalost ima više homofoba i murije nego homoseksualaca. što se tiče pojave aids-a, uputi se i educiraj. nebi pričao gluposti. probaj upisati u tražilicu afrika, majmun i aids. brzo ćeš naučit.- borba za izjednacavanje? a u cemu to? ti jadan nesmijes na pecanje jer si peder il sta? totalno su mi jadne te parade jer im nevidim smisao osim promoviranja homoseksualnosti, kao malo nas je a vidi kak smo otkaceni i sareni i izvor br.1 spolno prenosivih bolesti u svijetu, a da nema nas nebi bilo ni aids-a i sad ove najnovije sto je desetkovala broj pedera u S.A.D.-u nemogu se sjetit sad kak se zove...
eldiablomajstore radi se o izjednačavanju istospolnih zajednica sa hetero bračnim i izvanbračnim vezama a ne o nekakvom izbacivanju iz oporuke. ovo bar nije bilo teško za skužit. opet se informiraj. preporuka; obiteljski zakon- pravo na nasljedjivanje???? aha stari te se odreko sto si peder pa ga sad tuzis zbog diskriminacije i os mu uzet sve sto ima...pa da to je u redu kako da ne...nemoze on to tako...ak ti imas pravo izbora i odlucujes o svom zivotu zasto bi netko drugi imao to isto pravo? Pa nemoze on ne voljet cigane, zidove, homoseksualce jer on nema kao slobodna osoba pravo izbora i mora voljet sve!
eldiablopostojanje homoseksualnosti je zabilježeno kod većeg broja životinjskih vrsta što samo po sebi znači da izvorište pronalazi u prirodi. a u slučaju da nisi upoznat sa grčkom mitologijom, pogađaš - informiraj se- pa ako vjerujes u Boga onda bi trebao znati da crkva uglavnom i iznosi stavove koji proizlaze ili su direktno postavljeni od samog Boga a samo za dobro ljudi, i uostalom Bog je stvorio Adama i Evu a ne Adama i Stevu
- sto bi znacilo da si religiozan vjerojatno nebi bio peder - ok ateist si - svako ima pravo izbora - a sto se tice postojanja homoseksualnosti daj se malo educiraj prije neg sto lupas gluposti - jos bi netko mogao pomislit da je to istina sto pises.
eldiablomolim te ti sad probaj meni objasnit jel ti utječeš na svoje podražaje? jel ono što osjećaš si u stanju kontrolirati? eventualno možeš zadržati u sebi. kao što homoseksualci svoje preferencije moraju zadržati u sebi od straha da ih takvi kao ti ne kamenuju. vjerujem da bi ovaj svijet bio puno ljepši kad bi ljudi bili barem malo tolerantniji i osvješteniji.- homoseksualnost nije izbor? ma hajde...pa to bi onda znacilo da je genetski poremecaj...hm ili jedna vrsta psihoze...definitivno je izbor i zakonom je tako i definiran - sloboda izbora - u ovom slučaju seksualne orijentacije
Monstrumbazooka_joeAvi
Dakle, ako mi sin bude peder - tući ću ženu!
prebiću je od batina, sva će plava bit, stalno">

debeli
kako to misliš ne ugrožava me, pa ugrožava moje djete koje pita a što je to gay parada?
Zašto djeca moraju biti opterećana gay pravima, niko njima ne brani da se trpaju u dupe, al zašto to svi moraju znati.
Zašto se treba promovirati nešto što je nastrano i neprirodno, hoće li se uskoro na biologiji učiti o pederima?
AnastazijaI što podrazumijevaš pod tim da te ugrožvaju, tj. tvoje dijete?
debeliOdlična ideja debeli, možda onda neće biti takvih "pametnih" izjava kao što su ove tvoje. Možda doista naučiš na biologiji da je homoseksualnost jako, jako davno bila shvaćena kao nešto nastrano i neprirodno, možda shvatiš da takvi kao ti su ostaci zaostalog shvaćanja toga. Probudi se čovječe, nitko te ne traži guze.
goopa
Ma ne bi on meni dugo bio peder! Sasvim iskreno, nula tolerancije imam prema gay orijentiranim osobama.

debeli
Ako djete bude gledalo da se oko njega momci ljube i miluju, i kako svi govore da je to normalno, vjerovatno će i samo steći dojam da je to prihvatljivo.
debeli
Ako djete bude gledalo da se oko njega momci ljube i miluju, i kako svi govore da je to normalno, vjerovatno će i samo steći dojam da je to prihvatljivo.
A kada spozna da kao gay ne može imati potomstvo, i da oni primitivci koji su bacali trulo povrće na njega i njegovog dečka dok su hodali na paradi uživaju igrajući nogomet sa svojim sinovima. Kada shvati da mu dijete nikada neće donijeti hladno pivo poslije obilnog roštilja jer mu partner ne može zatrudnoijeti, onda će protestirati kako su mu uskraćena osnovna ljudska prava.
E na taj način mi je dijete ugroženo jer ne mogu stati uvijek ispred telke ili neta i govoriti djetetu da je to što gleda bolesno i nastrano.
mali_ivica
NE MOGU dopustiti da:
1) Osnivaju bračnu zajednicu
2) Posvajaju djecu
debeli
E na taj način mi je dijete ugroženo jer ne mogu stati uvijek ispred telke ili neta i govoriti djetetu da je to što gleda bolesno i nastrano.
debeli
Tako i dijete koji gleda istospolne "Roditelje" (nadam se da to neće biti dopušteno) kako se maze i ljube može biti sj..bano u mozak pa istim putem nastraniti.
sretno-dijete
obratite pozornost na nasilnike i narkomane jer će oni više utjecat na vašu djecu nego gay populacija!!![]()

debeli
pa naravno da mu prenosim kako ti kažeš ne toleranciju. Zašto dijete koje je svjedok nasilja u obitelji i samo bude nasilnik u obitelji ( u većini slučajeva), možda zato što dok je gledao staroga kako lomi kevu mislio da je to ok. Tako i dijete koji gleda istospolne "Roditelje" (nadam se da to neće biti dopušteno) kako se maze i ljube može biti sj..bano u mozak pa istim putem nastraniti.
morganšta nitko nije pisao o tome da mu je roditelj gay?
Lugar
morganšta nitko nije pisao o tome da mu je roditelj gay?
pa vjerojatno nikome roditelj nije gej ako nisu pisali o tome...
... ili možda ima i takvih?
debelipa kako mi roditelji mogu biti gay, pa nisam se rodio po duhu svetom.
Da mi je otac bio gay šiljio bi nekog u dupe a ne moju mamu u rodnicu, a još se nije dogodilo da dva istospolna roditelja uspiju začeti novi život to je ipak za sada protuprirodno.
IngoMoguće je ali iznimno malo vjerojatno,velika većina homo osoba nikada ne ulazi u brak,a ako i uđu u brak u tom braku nema djece iz logičnih razlloga,osobe na koje ti misliš su biseksualne.
[
nemas poima koliko si u krivu.
sexualnost nije crna i bijela, postoji dosta sivih nijansi.
a i prije je velik broj gay osoba stupao u brak da se zastiti i prikrije svoju homosexualnost, tako da je sasvim moguce da je nekome od nas mama lezba a tata gay.
Samo sedam tjedana prije termina poroda transseksualac Thomas Beatie (34), prvi trudni muškarac na svijetu, snimljen je kako u majici s logom svoje tvrtke “Definiraj normalno” punom parom kosi travu i uređuje vrt sa suprugom Nancy u njihovoj kući u Bendu u američkoj saveznoj državi Oregon. Fotografije je objavio britanski Daily Mail.
Thomas je rođen kao žena, Tracy Lagondino, ali je nakon što je postao tinejdžerska Miss Havaja, odlučio otići na terapiju testosteronom. U intervjuu koji je u travnju dao Oprah, Thomas je otkrio da je za začeće koristio spermu iz banke sperme. Oplodnju je u njihovoj kući izvela njegova supruga Nancy.
Ona je prije nekoliko godina morala na histerektomiju pa Thomas kaže da sada nosi bebu u njezino ime. Zakonski se vodi kao muškarac otkad je završio tretman testosteronom i otkad su mu kirurški odstranjene grudi.
Mogao je začeti budući da nije otišao na kiruršku operaciju promjene spola, namjerno, jer je planirao trudnoću i kad je znao da će živjeti kao muškarac. Sada sa suprugom početkom srpnja očekuje djevojčicu.
OligofreniDikobrazoid
Iskreno, nisam neki zadrti kreten koji osuđuje sve što je drugačije, samo zato što je drugačije....

debeli
pa kako mi roditelji mogu biti gay, pa nisam se rodio po duhu svetom.
Da mi je otac bio gay šiljio bi nekog u dupe a ne moju mamu u rodnicu, a još se nije dogodilo da dva istospolna roditelja uspiju začeti novi život to je ipak za sada protuprirodno.
kopile
osobe na koje ti misliš su biseksualne.
morgan
kopile
osobe na koje ti misliš su biseksualne.
nema biseksualnih osoba...u biti se radi o ljudima koje privlači isti spol al nisu dovoljno odvažni to izrealizirati pa su naučeni na hetero odnose...i takvi ljudi mogu imati djecu
debelitrpanje u isti koš pedofilije/nekrofilije i homoseksualnosti je neozbiljno. ako ništa drugo, u prva dva slučaja zbog svojih sebičnih i bolesnih potreba povrjeđuješ i tuđi život, život te djece ili dostojanstvo umrle osobe dok gay osobe ne zaskaču na ulici tebe ili tvoju djecu samo zato što su gay. uostalom zakoni, vjerojatno 99% država na ovom svijetu, prepoznaju jasnu razliku između stvari koje si ti naveo. dok ćeš zbog prve dvije stvari vjerojatno u bajbukanu na dosta dugo, kao gay ćeš uskoro, nadam se, moći imati i prsten na ruci. hvala bogu pa se tu i tamo i u ovoj prokletoj americi dogode neki svijetli trenuci u korist promidžbe ljudskih prava i slobode izboraKo kaže da se pederi u životinja nagonski sexaju i kakve to veze ima sa mojim djetetom, tema je što učiniti kad saznaš da ti je djete gay.
Tko je spomenio da je gay osoba upće vrijedna? Niko nije rekao da gay neće napraviti djete nego da ne može, a to je bitna razlika u uspordbi sa kontracepcijom.
Kako parovi koji ne mogu imati djecu, mogu saznati da su im djeca gay? Jaka ti logika![]()
Recimo vrlo teško mi je shatiti i odvratno mi je kada stari prdonja pipka male curke i dječke, odvratno mi je kada neki lik opći sa mrtvim tjelom, odvratno mi je kada se dva lika trpaju u dupe.
I mislim da mojoj djeci moram na vrijeme objasniti kako bi se obranili od takvih nemoralnih (a možda i kontagioznih)ljudi.
debeli
Zato ponavljam da ću svojoj djeci svakodnevno skretati pozornost na sve opasnosti koje mu prijete ako odabere homosexualno opredjeljenje, a ako se stvarno takav rodio poželiće da se ponovno rodi ,
wendyNeke ljude nikad neću shvatiti, iako se trudim.
Seksualni nagon ne služi samo reprodukciju, mislila sam da je to svima jasno ali očito sam bila u krivu. Zabavno je seksati se, to je dio života. To su shvatile čak i životinje pa su i one ponekad, eto, homoseksualne.
Ako je homoseksualnost izbor, a životinje su vođene nagonima pri čemu ne upotrebljavaju razum... htjela bih da mi netko objasni kako si životinje odjednom svjesno izabiru spolnu orijentaciju?
Ako je homoseksualnost izbor, neka se jedan veliki mačo s ooga foruma pokuša napaliti na frajera. Ako uspije, dokazat će mi da sam u krivu.
Ako su homoseksualci manje vrijedni jer neće napraviti dijete, čemu onda koristimo kontracepciju i zašto se parovi koji ne mogu imati djecu uopće seksaju? Tom logikom, mogli bismo početi diskriminirati i osobe koje ne mogu imati djecu.
Heteroseksualnim muškarcima je odvratna pomisao na seks s drugim muškarcem. Zašto je tako teško shvatiti da je homoseksualnom muškarcu odbojna pomisao na seks sa ženom?
eldiabloBoze cuvaj, Boze sacuvaj!
pumpkinNe znam, nije lagano pitanje...
debelie pa oprosti nisam zno da si pristrana prema tim čudima, kako ti to kažeš, evolucijskog točka (
). Da sam zno da u familiji imaš hermafrodita, ne bih ti onako pisao nego bi pokazao razumjevanje preba obitelji koja ima takav hendikep.
pumpkin
usađivanja djetetu nekakvog razumijevanja, tolerancije, međusobnog poštovanja
wendy
Ah, ne moraš se ispričavati. Bilo bi lijepo prema svakoj "obitelji s hendikepom" (nevažno kakvim) imati razmijevanja. Evo, tako ja imam prema tvojoj
wendyeldiabloBoze cuvaj, Boze sacuvaj!
Šta je? Treba ti tumač?
1step2far
Čitam sve odgovore, i došla sam do jednostavnog zaključka... Možemo sada pametovati koliko god hoćemo, pro i contra, ali ako nam se to jednog dana dogodi sada ne znamo kako ćemo tada reagirati.

debeli
e pa oprosti nisam zno da si pristrana prema tim čudima, kako ti to kažeš, evolucijskog točka (). Da sam zno da u familiji imaš hermafrodita, ne bih ti onako pisao nego bi pokazao razumjevanje preba obitelji koja ima takav hendikep.
morgan
zanimljivo da većina populacije razmišlja samo o tome da im je muško dijete gay...
morgan
zanimljivo da većina populacije razmišlja samo o tome da im je muško dijete gay...
1step2farja mislim da roditelji opcenito ne zamisljaju cin sexa svoje djece..nekako mi je to totalno bad
Definitivno se slažem sa Poppy, s tim da djeca tj. mladi ljudi budu svjesni u što se upuštaju i što će sve morati proživjeti u društvu kakvo je npr. naše društvo.
Važno je da su zdravi, a svatko kroji svoju sudbinu.
Zapravo pomisao da ti je dijete gay nije tako mrsko dok ne zamisliš čin seksa između njih...
Roditelj bi trebao poštovati želje i odluke svojeg djeteta. Jer upravo u tom trenutku im i treba snažna potpora, pogotovo ako nisu sigurni što zapravo žele.
PowerPuff
..jaoj bože sacuvaj, moj stari bi "sve pedere ovdeo na otok i pustio ih da se množe, a kad to postignu dao bi im njihova prava"...
exHOP3on
PowerPuff
..jaoj bože sacuvaj, moj stari bi "sve pedere ovdeo na otok i pustio ih da se množe, a kad to postignu dao bi im njihova prava"...
el tvoj stari rojs??
Monstrum
ne bih bio sretan nikako, ali šta da se radi, pa ne bi ga mogao ubiti ili ga se odreći zbog toga jer je gey, ali samo prihvaćanje toga bi mi jako teško palo i imalo bi jeben utjecaj na moj život, vjerovatno bi smanjio obiteljska druženja ne zato što ga ne bih volio nego jednostavno ne bih mogao podnijeti bolnu činjenicu da mi sin ima dečka, i da ga ja gledam preko puta stola na nekom obiteljskom ručku, to bi me dotuklo jednostavno, vjerovatno bi se odao alkoholu i proklinjao sudbu kletu svaki dan i plako u mukama zbog ne mogućnosti imanja unuka moje krvi i vjerovatno bi bio protiv posvojenja djeteta ako bi se nekad odlučili na to , ne znam stvarno, nedo bog da mi se desi tak šta