Osijek Biker Fest

Osijek

Osijek Biker Fest

U Športsko-poslovnoj zračnoj luci Osijek-Čepin (Ulica Sv. L. B. Mandića, Osijek) u danima od 1. do 4. svibnja 2008. održat će se 2. Biker Fest, u organizaciji MK "My way".

Kako je bilo na 1. Biker Festu], pogledajte u Galeriji031:
Moto utrke i moto stunts, MK My Way Osijek

Festival će se održati na 80 hektara ograđene površine športsko-poslovne zračne luke Osijek-Čepin, s pistom dužine 1.400 metara, i asfaltiranim prostorom od cca 20.000 četvornih metara.

Za glazbeni ugođaj Festivala, uz pomoć razglasa od 40 kilowata, pobrinut će se 15-ak bandova, a među ostalima Rijetke ptice, Cotton blues band, Prva liga, Black apple, Soulfingers, Saturnia, Epicentar, Vrane, The trio… + tamburaši u četvrtak (sav prihod od koncerta u četvrtak ide udruzi teško oboljele djece "Novi dan" iz Osijeka). Suorganizatori su Hrvatska glazbena unija i Turistička zajednica Grada Osijeka.

Kamp će biti besplatan, a bit će oko 10.000 četvornih metara velik, sa sanitarnim čvorovima, tuševima, strujom, i od ove godine osiguranim mjestima za roštiljanje (s drvima, tzv. paprikašem, časti MK "My way").

Uz besplatni kamp, organiziran je i popust za bikere u većini privatnih smještaja i hotela u Osijeku i okolici (uz predhodnu najavu MK "My way").

Ugostiteljska ponuda sadržavat će restoran-pivnicu od 500 kvadrata, pokretni kafić sa stotinjak sjedećih mjesta, desetak jela na jelovniku, sladoledom, kolačima, espresso kavaom...

Po prvi puta u Hrvatskoj bit će predstavljen automobil Dragster, koji postiže ubrzanje od 0 do 100 km/h za 0,9 sekundi!

Dodatna ponuda:
- panoramski letovi avionima, balonom...
- jahanje ili vožnja fijakerima (udruga uzgajivača jahaćih konja)
- bikerske igre
- utrka ubrzanja na 402 metra
- vatromet
- Stunt – Bruno i Senka, kaskaderski tim Erdos Csaba
- defile osječkim ulicama
- videozid s fotografijama i snimkama povijesti osječke moto scene
- izbor najljepše prerade motora
- nagrade najbrojnijim, najajudaljenijim i drugim naj- grupama-klubovima

Osigurani su vodiči-bikeri za klubove ili grupe pojedinaca koji žele vidjeti Osijek, Kopački rit, Vukovar...

Kako je bilo na 1. Biker Festu], pogledajte u Galeriji031:
Moto utrke i moto stunts, MK My Way Osijek

Ulaz je besplatan za sve bikere, bez obzira na snagu motora ili skutera!

od 0 - 100 za 0.9 sekundi !!! jebote to moram vidjet!!!!!
kyx

od 0 - 100 za 0.9 sekundi !!! jebote to moram vidjet!!!!!

To ne možeš okom vidjeti. LOL
jab pio biker

ima toga negdje?
Prošle godine je bila dobra pizdarija, mislim da ću posjtiti i ove godine...
Ma svakako treba posjetiti.. i prošle godine je bilo odlično, a tek im je bila prva organizacija na kojoj su se ušemili što i kako, tako da ove godine može biti samo bolje..
Pozdrav svima iz My Waya.. ;)
kakav je stav tamo prema nama nebikerima jesmo dobrodosli :D
i vašu decu pojest skupa s kućnim ljubenkima
Idem,idem svakako...
Na motoru naravno...
Samo mi nije jasno-šta prva liga tamo traži?To je baš ono bajkerski bend...
Lucija

Pa umjesto bijelih odjelca nabacit će neki Village People Leather Look i gloomit coolere... Možda Delač pusti brkove a'la Harley fans LOL
Dobrodošli ste tramvajem, busom, pješke, na biciklu, skuteru,motoru, čamcem, avionom, autom ili leteći..
Program počinje danas oko 14 h, a Prva liga svira, naravno, prva.. ;)
Danas je humanitarni dan i okupljanje, navečer Soulfingersi i fešta počinje... :yahoo:
Lucija

Idem,idem svakako...
Na motoru naravno...

Prva liga je trebala svirati zato sto je na 1. bio humanitarni koncert za dijecu s posebnim potrebama. (nisu svirali jer je bilo nevrijeme)
a Soulfingersi ce se mozda prebaciti na subotu ali to jos nije sigurno! budem javio jos :)

tranquilize

kakav je stav tamo prema nama nebikerima jesmo dobrodosli :D

uvijek ste dobrodosli! i drago mi je da vas vidimo u sto vecem broju!

fuldstændigamok

silovaće vas

Monstrum

i vašu decu pojest skupa s kućnim ljubenkima

nismo mi tako strasni!
a za kućne ljubenke ne odgovaramo. :P

:motor: :scooter: :fly: :drive: :coolman: :yu: :vjestica:
:band:
:yahoo: :gossip: :group: :gathering: :cheers: :drunk: :yahoo:
(y) (y) (y) (y)
Daklem, definitivno su Soulfingersi danas u večernjim satima, a oko 11h prijepodne počinje stunt i nakon toga utrka ubrzanja...
Dođite!

Re: Osijek Biker Fest

a jel biciklisti u kožnim jaknama plačaju upad? :P
I? Jel bio tko? Imate kakvih komentara? Pozitivnih, negativnih?? Ili vam se nije dalo dići dupe i doći? ;)
Loona

I? Jel bio tko? Imate kakvih komentara? Pozitivnih, negativnih?? Ili vam se nije dalo dići dupe i doći? ;)

ja definitivno bio i bilo je odlicno!
bajkera ko u prici a rulja nije bas navalila!

i onda neki kazu nema dogadjanja u gradu :P

Re: Osijek Biker Fest

Definitivno je izostalo prisustvo ljudi iz grada, tko zna, možda je i ružno vrijeme bilo jedan od uzroka. Jedini nedostatak je što je sve bilo malo raštrkano, razvučeno, tri dana jahanja od bine do šatora, pa do piste, djelovalo je malo pusto, osim kad su se sletili oni silni motori u subotu.

Tagovi