baš mi je drago što smo na tablici sustigli Rijeku i dali najbolji poklon kohorti za 20. rođendan
Osijek - Rijeka
baš mi je drago što smo na tablici sustigli Rijeku i dali najbolji poklon kohorti za 20. rođendan
Kultura, zabava, sport, hobby
_Jimmy_
eto pobijeda našeg kluba![]()
gaaptaman sam prebacio na HTV2 kad su seljačine slaveći 20 godina Kohorte pobacali baklje na teren i prekinuli utakmicu. Sramota!
marrai
gaaptaman sam prebacio na HTV2 kad su seljačine slaveći 20 godina Kohorte pobacali baklje na teren i prekinuli utakmicu. Sramota!
Ma ajd ne seri! prekinuli na minutu,moš' mislit...trebali su malo žešću bakljadu napraviti(to sve ide uz slavljeničku koreografiju
![]()
marraiMa ajd ne seri! prekinuli na minutu,moš' mislit...trebali su malo žešću bakljadu napraviti
(to sve ide uz slavljeničku koreografiju
wendymarraiMa ajd ne seri! prekinuli na minutu,moš' mislit...trebali su malo žešću bakljadu napraviti
(to sve ide uz slavljeničku koreografiju
A ti si trebala skinuti gaće i dati svakome 20godišnjem kohortašu, da se još dostojnije proslavi ovaj veliki pir.

gaapmarrai
Ma ajd ne seri! prekinuli na minutu,moš' mislit...trebali su malo žešću bakljadu napraviti(to sve ide uz slavljeničku koreografiju
![]()
u tom je slučaju slavljenička koreografija seljačka.
">
ix ox
gaapmarrai
![]()
u tom je slučaju slavljenička koreografija seljačka.
ko i inače samo pljuvat znate ništa drugo
to vam najlakše ide..
bravo samo tako
pljuj po svemu što stigneš
ništ nikad ne valja
nake_radoBilo je više baklji nego navijača.