FITNA- Druga strana Islama
DRUGI DIO
Ja mislim da je treci svjetski rat sve blize, i da cemo ulaskom u NATO, nazalost i mi morati biti dio njega...
Forum
Evil Poodingh
Ja mislim da je treci svjetski rat sve blize, i da cemo ulaskom u NATO, nazalost i mi morati biti dio njega...
DonQuijote
ako (kad) dođe do 3. svj. rata, bit ćemo uvučeni u njega, htjeli mi to ili ne, i bili u nato-u ili ne. ipak smo na granici sraza kultura i vjera, teško da se možemo neopaženo provući.
MissTake
to što smo na srezu kultura i vjera nema baš puno značenja... ratovi se vode zbog profita...
kopile
Po čemu su amerikanci jedna od najglupljih nacija na svijetu,nevidim kako jedna od najbogatijih nacija može u isto vrijeme biti i najgluplja, nije li to oksimoron.
chaknoris
Pudinze jel ti to imas strah da te netko ne bi osunetio?
Evil Poodinghnije Američka, film je radio Nizozemac...
Ali da su muslimani sa bliskog istoka najprimitivnija i najopasnija skupina ljudi govore činjenice.
Pogledaj zbog kakvih stvari kamenuju žene, kakva su im ljudska i građanska prava, ako ih uopće i imaju, pogledajte s čime im svakodnevno pune glavu, a što su ljudi primitivniji to lakše prihvaćaju nešto što im netko "iznad njih" kaže, bez razmišljanja svojom glavom.
aethurkopile
Po čemu su amerikanci jedna od najglupljih nacija na svijetu,nevidim kako jedna od najbogatijih nacija može u isto vrijeme biti i najgluplja, nije li to oksimoron.
Pa i ne baš. Kakve veze ima bogatstvo s pameti? Ljudi dolaze do bogatstva na različite načine; silom, krađom, otimanjem, ucjenama...
Evil Poodingh
Ali da su muslimani sa bliskog istoka najprimitivnija i najopasnija skupina ljudi govore činjenice.
Pogledaj zbog kakvih stvari kamenuju žene, kakva su im ljudska i građanska prava, ako ih uopće i imaju, pogledajte s čime im svakodnevno pune glavu, a što su ljudi primitivniji to lakše prihvaćaju nešto što im netko "iznad njih" kaže, bez razmišljanja svojom glavom.