Umjetni noktići, geliranje itd...
Društvo, politika
nikako, ali nikako stavljati sama notkiće(dakle kupovne dm itd) jer ne možeš staviti dobro, izbrusiti gornju površinu itd... i psotoji jaaaako velika mogućnost infekcije
posljedce se nekad znaju liječiti godinama
imaš umjetne notke-oko120kn se može naći
te gelirani oko 60kn
razlika
umjetni zalijepi ti plastiku na nokat
a gelirani samo na tvoje prirodne stavi gel i očvrsne....
imala sam i jedne i druge
plastični nisu dobri jer 10 puta više pucaju i odjedamput dobiješ duge nokte tako da je potrebno prilagođavanje tj navikavanje
gelirani su za tebe idealni... malo pusti nokte da narastu i staviš gel... koji je super, jeftiniji, ne pucaju, a nokti izgledaju prirodnhe
ja imam gelirne od 10mj i prezadovoljna sam
ja sam ti imala i umjetne (cijele i one do pola) i samo gel na moje nokte...
Umjetni su ok, ali, meni su dosta pucali, dobro, možda zbog posla, jer sam ih stalno nabijala...
gel na moje nokte je bio ok, ali mi je i on pucao - verojatno ista stvar...no, meni je najveći problem bio što mi nokti brzo rastu pa bih skoro svakih 10dana (ako ne i češće) trebala ići ponovo na geliranja, a to mi se nije dalo pa je sve skupa izgledalo jako zapušteno i neuredno...Ono, prvih 2-3 dana ludnica, a poslije katastrofa...tako da sam odustala...
no, nosila sam gel i na sasvim kratke nokte i ako tvoji nokti nikako ne mogu narasti, možda ti to i nije loš izbor...ptrobaj
ali, imaš prilično dobar izbor pizdarija za ojačavanje noktiju, ja trenutno to iskušavam na vlastitim noktima koji su za moj pojam dugi, a jako su skloni pucanju i još uvijek mi nijedan nije pukao...
naime gel i je za cure koje imaju slabe nokte koji se listaju(dakle ja
kakvi god da ti nokti bili loši nejednake veličine
nemoj rezati jer se uz pomoć gela i šablona može nadograditi nokat
prednost gela je što en dobiješ odmah duge nokte pa imaš par dana problema s prilagodbom ilitga zakopčavanjem košulja itd
nego se povremeno navikavaš
garantiram da će ti za mjesec dana narasti nokti i da će sve biti supika
i meni pukne gel, ali to se samo popravi
nema listanja kao kod umjetnih
izdržljivije i izgledaju jako prirodno
dobit ces i sok, nasmijat se mariovom necaku i imat ces lijepe nokte!
btw i ja razmisljam da si opet stavim pa mozemo zajedno sljedeci vikend...sad vise ne muljam ko prije pa bi mogla!
a gelirani nokti izgledaju bolje od umjetnih... gel ti služi kao zaštita dok ti nokat ne naraste
jedna cura na jugu 2 gelira za 50kn
sednem ti pm
ruanameni radi jedna cura umjetne nokte, 130 kn, i stvarno mi ih je najbolje napravila do sada od svih, probala sam na raznim mjestima i imam puno iskustva s tim, meni umjetni nokat nikad nije pukao, a svasta sam radila,
sestra, a ima umjetne nokte????
odma to rezi!!!
PsychoSoldier
ruanameni radi jedna cura umjetne nokte, 130 kn, i stvarno mi ih je najbolje napravila do sada od svih, probala sam na raznim mjestima i imam puno iskustva s tim, meni umjetni nokat nikad nije pukao, a svasta sam radila,
sestra, a ima umjetne nokte????![]()
![]()
jojoojojoj to moras odma odrezat!!! kako moje kolegice ukoruju za noktice, narukvice itd.
odma to rezi!!!![]()
![]()
ja studiram, i kad nemam praksu imam nokte, a kad imam nemam, pa necu si govna nosit kuci
Re: umjetni noktići, geliranje itd...
BTW i ja bi išla na geliranje svojih noktića... ;-)
da imam nice one u petak
Bitno je da su uredni,diskretno nalakirani i min.dugi...
ja geliram i ostavljam ih kratke, niti volim kad izgledaju kao kandže niti mi je to praktično zbog posla
astra
Hello! Raspravljate ovdje o meni zanimljivoj temi pa vas molim ako imate i kakav prijedlog za neki dobar kozmetički salon u kojem to rade profesionalno? txs
nije ti bitno da radis to u salonu,jel sve te zenske rade nokte i kod kuce,al samo u salonu nabiju cijenu
a sad kad radim private
jeftinije i kvalitetnije je
MissTake
ja sam radila u salonu i bila sam nezadovoljna
a sad kad radim private
jeftinije i kvalitetnije je
Ma i meni je svejedno onda, bitno da to rade kvalitetno, a još bolje ako nije preskupo! Može savjet, adresa, nešto..?
došla s kratkima, ona ih produžila gelom i nokat naraste pa svakim mjesec dana obnavljam gel. radila sam ih u jednom salonu 150 kn, jako lijepo, ali sam našla djevojku koja jednako kvalitetno radi za 100 kn. za nekoliko tjedana će otvoriti svoj salon.
1step2far
Za mene je to jedna velika glupost i uzaludno trosenje para.
Možda da imaš problema s noktima i ne bi tako razmišljala..meni je više zbog toga potrebno, nego zbog "modiranja"..
Allegra-javi adresu kad cura otvori svoj salon!
1step2farZa mene je to jedna velika glupost i uzaludno trosenje para.
nije onima kojima stalno pucaju
Na neki način to je uzaludno trošenje novca, ali opet... Ljepše izgledaju nokti, a i ja sam recimo stavljala jer sam se pokušavala odviknuti od griženja prstiju na taj način, pa ono...
Ma kao i u svemu ostalome, tko voli, nek izvoli
Ja sam već izvolila i opet bi
ali uredni su
k:">Re: umjetni noktići, geliranje itd...
Kako sam oduvijek imala lijepe poluduge nokte bila sam silno nesretna kada su počeli pucati, listati se i nikako ih nisam mogla srediti da izgledaju lijepo, čak i potpuno kratki.
Savjet kozmetičarke (prijateljice):gel.
I bilo sjajno.
Pozitivno:lijep i uredan izgled, to da nema pucanja se podrazumijeva, sama sam ih lakirala i taj lak je dugotrajniji...po tjedan dana (uz svakodnevno pranje suđa i sl.)
Negativnost koja me jako smetala je izrast koji se vidio nakon tjedan i malo više dana.U početku sam išla nakon 3 tjedna na dopunjavanje, a s vremenom nakon 4.
I premda se taj izrast nije jako vidio meni je jako smetao.
Počelo mi je smetati što moram po 2 – 2,5 sata provesti u salonu.
Nakon nekih godinu i pol mi se često događalo da se sa strane ili odozgo gel počeo nakon nekoliko dana odljepljivati...s vremenom sve veća i veća površina.
I tada sam odlučila malo prestati da se nokti od gela malo oporave.
Gel skinut, nokti skraćeni na kratko...nakon mjesec dana skraćivanja na kratko, da kao kratki ojačaju (skraćivati rašpicom, nikako rezati), počeli su lijepo rasti i sada ih opet imam lijepe, poluduge i neproblematične.
Pomoć u njezi mi je bio jedan lak za jačanje. Naravno da sam ih isprobala (još prije geliranja) na desetke (bez uveličavanja) i nisu bili djelotvorni. Kako na našem tržištu nije bilo tog jednog duže vrijeme, uslijedila je priča s geliranjem.
Sada ga opet ima... radi se o Alessandrovom EXPRESS NAIL HARDENER-u. Pakovan je u kutijici sa sličicom nokta i vijka
MissTake
znala sam da si gej
to ti sinoć nije smetalo
FrostMissTake
znala sam da si gej
to ti sinoć nije smetalo
čuj za dobar savjet o stylingu me ne smeta ako si gej
mislim da ću ipak kupiti onu majicu kosu si mi savjetovao, jer mi zelena puno bolje ističe oči
MissTakeFrostMissTake
znala sam da si gej
to ti sinoć nije smetalo
čuj za dobar savjet o stylingu me ne smeta ako si gej
mislim da ću ipak kupiti onu majicu kosu si mi savjetovao, jer mi zelena puno bolje ističe oči
da da
treba istaknut ono najbolje
Pitanje - zna li itko od vas kakve bi rašpice bile najbolje za oržavati nokte?
Ne znam kako se zovu one druge...one na ''gumi-papiru'', no ima ih različitih oštrina. Kako sam bila oduševljena načinom rašpanja i samim rašpicama u salonu gdje sam radila nokte, šefica mi je naručila, kad je sebi naručivala, pa sam dobila dvije profesionalne...koja je to milina. Nikad boljih rašpi nisam imala. No mislim da se slične mogu i kupiti...samo ne dijamantske - to su one metalne s ''dijamantskim'' nanosom.
Nekih 25 kn je bila jedna. Možda bi to mogao biti neki orjentir, možda.
A i malo B vitamina će zasigurno ojačati nokte, a i kosu...jedino što se malo i tek pojača...no kad to znaš, znaš i kontrolirati.
I...što manje stresa
Sretno Astra!
allegra
na gornjodravskoj obali će biti, blizu vž-a ...
ljudi koja je adresa od VŽ-a,ako netko zna??
i ako imate kakve dojmove iz prve ruke,ne bi bilo na odmet.
osim ako ne voliš lopate od noktiju
žena stvarno ne štedi gel ... đizsssss....
MissTake
ne bih ti savjetovala da tamo ideš
osim ako ne voliš lopate od noktiju
žena stvarno ne štedi gel ... đizsssss....
Hvala na savjetu.
heart3allegra
Ja sam bila prije pola godine, bili su mi odlični noktići, jako sam bila zadovoljna! I držalo mi je sigurno mjesec i pol dana, bili su stvarno jako lijepi, nisu bile lopate kao što je već netko napisao!
Ono što mi se ne sviđa kod gospođa koje tamo rade je njihova grubost, svaki put izađem krvavih prstića.
izgubljena dušaJel mi netko mozer dati dobru preporuku gdje da odem na geliranje,jer bila sam u Valeriji i nisam zadovoljna!
kod renate u blok centar II ili Suzana studio 5M (javi se na PM ako hoces broj)
najljepsi nokti u gradu, i uvijek prepoznam koji su renatini nokti a koji neciji drugi hehe
Pucnje gela
MacaPapucharicatrebala si jučer reći da se zaista zanimaš za umjetne nokte,mogle smo se napričati
![]()
ja sam ti imala i umjetne (cijele i one do pola) i samo gel na moje nokte...
Umjetni su ok, ali, meni su dosta pucali, dobro, možda zbog posla, jer sam ih stalno nabijala...
gel na moje nokte je bio ok, ali mi je i on pucao - verojatno ista stvar...no, meni je najveći problem bio što mi nokti brzo rastu pa bih skoro svakih 10dana (ako ne i češće) trebala ići ponovo na geliranja, a to mi se nije dalo pa je sve skupa izgledalo jako zapušteno i neuredno...Ono, prvih 2-3 dana ludnica, a poslije katastrofa...tako da sam odustala...
no, nosila sam gel i na sasvim kratke nokte i ako tvoji nokti nikako ne mogu narasti, možda ti to i nije loš izbor...ptrobaj
ali, imaš prilično dobar izbor pizdarija za ojačavanje noktiju, ja trenutno to iskušavam na vlastitim noktima koji su za moj pojam dugi, a jako su skloni pucanju i još uvijek mi nijedan nije pukao...
Razni su razlozi pucanja i odizanja gela. Malo više o tome na http://www.natai.bloger.hr/post/promjena-gela/1330958.aspx
Mala škola geliranja
heart3i do kakvog ste drage forumašice zaključka došle?
BTW i ja bi išla na geliranje svojih noktića... ;-)
Možda će nekome pomoći ovaj mali slide show
maroshej znam ti ja jednu curu koja radi kod kuce ima popust sad za Božic,geliranje ti je 70kn ako hoces mogu ti dati broj .
jel mi netko može dati preporuku gdje da odem na geliranje noktiju a da je u retfali?
marosgeliranje 70 kn????????? pa to je baš jeftino a kak radi? jel dobra? ona radi kod kuce ili u salonu?
marospa da 70kn a obicna manikura 20kn cura je bas super evo ti broj pa se javi 092/214-88 66
geliranje 70 kn????????? pa to je baš jeftino a kak radi? jel dobra? ona radi kod kuce ili u salonu?
izgubljena dušaja ti radim nokte
Jel mi netko mozer dati dobru preporuku gdje da odem na geliranje,jer bila sam u Valeriji i nisam zadovoljna!
marta26ako ces geliranje na svoje nokte to je 80 kn
izgubljena dušaja ti radim nokte
Jel mi netko mozer dati dobru preporuku gdje da odem na geliranje,jer bila sam u Valeriji i nisam zadovoljna!
lady_dia koliko kosta kod marine geliranje??
Ja idem u Puelle art kod Marine i super mi je!
Jedna sam od najpovoljnijih u gradu,al nije to bitno vec kvaliteta...mozete slobodno prouciti,imam facebook profil pod nazivom Instinkt nails pa me dodajte ko je zainteresiran!
Pozdrav cure,budite mi lijepe i pametne i ne dajte da vas pljackaju ! puse <3
MissTake
pošto? gel na prirodne nokte?
kod mene je 80kn,a svaki iduci put nadopuna 60kn....mislim da ni nema jeftinije,il neki naplate 60 geliranje pa 80 svaku nadopunu...al kad dugorocno racunas..nije isplativo
maros
patkice-slatkice a sa kojim gelovima radiš?
sa ibd
maros
pa pitam samo jer si rekla da radiš s najkvalitetnijim markom gela, ja idem kod jedne cure koja radi sa cupido gelovima i prezadovoljna sam s njom a još je i jeftinija.
aham... cupido,nisam sigurna da sam cula,al pitaj ju za ibd,sigurno ce znati to je stvarno ono marka super,i kvalitetan je,je skup gel al ono...ne stedim na kvaliteti,ja znam da sam jedna od najpovoljnijih u osijeku sigurno...
MissTake
pošto? gel na prirodne nokte?
kod te legice je geliranje 60 kn...
Bojo
ima li išta prirodno na ženi? ......bojanje kose....umjetne trepavice....umjetni nokti....silikoni....botox...pa ja da toliko radim na sebi i ja bi bio lijep ko đuka čaić....
![]()
![]()
![]()
Nokti uopce ne moraju biti umjetni...mogu biti samo ucvrsceni i oblikovani gelom.... razlika j izmedu umjetnih noktiju i samo geliranje
Eto,zato si musko pa te to ne mora sekirati
ee
patkica-slatkicaEvo curke, tko je zainteresiran moze kod mene na noktice, radim samo s najkvalitetnijom markom gelova,na tome i na higijeni ne stedim,radim kod kuce... cijene otprilike: geliranje i ugradnja je 100 kn,produzivanje na sablone takoder,geliranje prirodnih notkiju 80kn i svaka iduca nadopuna 60 kn!
Jedna sam od najpovoljnijih u gradu,al nije to bitno vec kvaliteta...mozete slobodno prouciti,imam facebook profil pod nazivom Instinkt nails pa me dodajte ko je zainteresiran!![]()
Pozdrav cure,budite mi lijepe i pametne i ne dajte da vas pljackaju ! puse <3
e ja bi radila kod tebe noktice..jer se mozemo dogovorit za termin slijedeci tjedan?
ja bi trebala nadopunu a prijateljica cijele...kolika bi bila cijena
Hvala
čaaao
Re: Umjetni noktići, geliranje itd...
Otada mnoge žene nose sotonske maske na svojim licima.“
......
CipelicaLutalicaheart3allegra
Ja sam bila prije pola godine, bili su mi odlični noktići, jako sam bila zadovoljna! I držalo mi je sigurno mjesec i pol dana, bili su stvarno jako lijepi, nisu bile lopate kao što je već netko napisao!Ali sad sam danas čula da su počeli koristiti neki novi gel i da je postalo grozno, tako da... Ne vjerujem da ću više tamo!
![]()
Ono što mi se ne sviđa kod gospođa koje tamo rade je njihova grubost, svaki put izađem krvavih prstića.
patkica-slatkica
maros
pa pitam samo jer si rekla da radiš s najkvalitetnijim markom gela, ja idem kod jedne cure koja radi sa cupido gelovima i prezadovoljna sam s njom a još je i jeftinija.
aham... cupido,nisam sigurna da sam cula,al pitaj ju za ibd,sigurno ce znati to je stvarno ono marka super,i kvalitetan je,je skup gel al ono...ne stedim na kvaliteti,ja znam da sam jedna od najpovoljnijih u osijeku sigurno...![]()
Moze li broj moba i adresa?
hvala
Najbolji salon za ugradnju noktiju??
Re: Najbolji salon za ugradnju noktiju??
mlada13želim ugradit nokte, al gdje god sam bila u salonu tu u os brzo su mi otpali pa me zanima dali netko zna neki dobar salon? ali ne i skup..
ja sam bila u ALSANU tamo kod Fedjike...imam jako masne nokte i uvijek mi je gel otpadao...vlasnica salona me je nagovorila na FLY ON...neka najnovija tehnika i oduševila sam se...oni su i edukacijski centar i održavaju tečaje za nokte..meni je to bila dovoljna preporuka...probaj pa mi javi..što mi je najbitnije...sa tim novim čudom meni nokti stoje..i ja presretna

Ovo je samo par slika iazbrano nasumično,puno više radova možete vidjeti na nasoj facebook stranici pod imenom Instinkt Dizajn,takoder tamo se nalazi i cjenik sa nasom cjelokupnom ponudom sto se tice uljepsavanja noktiju. U ponudi jos imamo i ekstenzije trepavica,sve info mozete pogledati na spomenutoj facebook stranici. pusee
PEGY
evo, nemogu prešutjeti, meni su svi umjetni nokti odvratni i naježim se kad se moram s takvom osobom rukovati ili nedaj bože pojesti njezin kolač.
A što fali geliranim noktima ako su na urednim rukama?
Možda je kolač iz ruke s negeliranim noktima tek odvratan ili nezdrav
zaljubljena u Osijek
a gdje da pogledamo mi koji nemamo facebook???
...najjednostavnije je napraviti facebook profil
patkica-slatkica
zaljubljena u Osijek
...najjednostavnije je napraviti facebook profilhihi ako vas zanimaju jos neke slike najlakse vam mogu poslati na mail
i sve info u uslugama.
nemam namjeru ići na fejs, a vidim da i druge "noktarice" imaju dobrih ideja...
eh, da mi vidiš najnoviji uradak na noktima
zaljubljena u Osijek
patkica-slatkica
zaljubljena u Osijek
...najjednostavnije je napraviti facebook profilhihi ako vas zanimaju jos neke slike najlakse vam mogu poslati na mail
i sve info u uslugama.
eh, da mi vidiš najnoviji uradak na noktima![]()
zaljubljena u Osijek
patkica-slatkica
zaljubljena u Osijek
i sve info u uslugama.
eh, da mi vidiš najnoviji uradak na noktima![]()
Svaka cast tvojoj teti noktarici
moje poznavanje informatike ne ide tako daleko da bih znala tu preslikati moje noktiće
http://www.sminkerica.com/kosa-nokti/geliranje-noktiju-kod-kuce-1-dio-oprema/
sad čekam da pastaš drugi dio uputstava....
Catharine
~ Za sve koji mjesečno izdvoje novce za geliranje noktiju, malo prostudirajte i razmislite))
http://www.sminkerica.com/kosa-nokti/geliranje-noktiju-kod-kuce-1-dio-oprema/
Sve to divno i krasno zvuci,ali morate znate da nokte napraviti,nije sam zaljepiti bilo kakvu tipsu i staviti bilo kakav gel,zato postoje posebne edukacije,i stvarno sto se tice noktiju,treba puno vremena,rada,strpljenja,mirne ruke i kreativnosti da bi ti nokti poceli licit na nesto. neke osnove moraju biti da bi nokti trajali mjesec-dva. Nazalost...s ovim materijalom sto je prikazano na blogu,opcenito materijalom s ebaya to nije moguce,jer su vecinom lose kineske kvalitete i kopije,i eventualno cete s time imati nokte tjedan dana dok vam se sve ne odgine i odlijepi. Tako da bolje otici da vam napravi profesionalac i mirni ste sigurno mjesec dana,ovako,radit si nokte svakih tjedan dana...nisam sigurna da je isplativo,a i da svi mogu raditi nokti ne bi postojala ta usluga u salonima i ne bi se tete noktarice educirale stalno i usavrsavale,ja bih radije osobno imala super tehnicki napravljene i estetski lijepe nokte nego ko da sam izasla iz kina shopa,al to je moje,netko mozda voli taj look,ipak sto ljudi-sto ćudi kak se kaze.
uvjerite se u kvalitetu...
prestige
Preporučavam Studio "Prestige" !
uvjerite se u kvalitetu...![]()
Gdje se "Prestige" nalazi, kolika je cijena geliranja, asortiman ukrasa na noktima, radno vrijeme???
Krajem idućeg tjedna će mi trebati obnavljanje gela...
zaljubljena u Osijek
prestige
Preporučavam Studio "Prestige" !
uvjerite se u kvalitetu...![]()
Gdje se "Prestige" nalazi, kolika je cijena geliranja, asortiman ukrasa na noktima, radno vrijeme???
Krajem idućeg tjedna će mi trebati obnavljanje gela...
Studio Prestige ti se nalazi preko puta Larosa picerije na divaltovoj ulici..geliranje je 100 kn i sva ukrasavanja su ukljucena u cijenu,ima i solarij neograniceno suncanje 30 kn
zaljubljena u Osijek
Da vidiš moje noktiće onda bi tek rekla što je odličan posao.
Ti pravis noktiće ako sam dobro shvatila?
SrodnaDuša
zaljubljena u Osijek
Da vidiš moje noktiće onda bi tek rekla što je odličan posao.
Ti pravis noktiće ako sam dobro shvatila?
Neeeeeeeeeee.... meni gelira jedna umjetnica