oću melodiju za mob!!!

Računala, znanost, tehnologija

oću melodiju za mob!!!

e ovako

prije nekoliko tjedana svako jutro sam se budio uz jednu seriju na rtl televizoru, grof monte cristo
to je sapunica, argentinska, brazilska, who cares, moja baba to redovito gledala
i u toj sapunici ima jedna super melodija za mobite, koja svira glavnom liku, santiago se zvao, jelte i koja se meni sviđa i koju bi ja htio sebi nabaviti da mi tako svira mob
e sada, ako bilo tko zna o čemu ja pričam i još k tome ima tu melodiju (neka je specifična, baš je kuulll) ajde neka pične neki link ili tak nešt

tnx
RTL? Sapunica? Baba? Santiago? Popizditis? :shock:
e samo sam tebe čekao da se javiš.
ozbiljno, sviđa mi se ta melodija i htio bi ju nabaviti.
trazi http://www.mobile9.com/
Da li netko ima La Menthe-the Lazer Dance Version u mp3 formatu? ništa nisam uspjela skinuti for free,fuck...
aethur

e samo sam tebe čekao da se javiš.
ozbiljno, sviđa mi se ta melodija i htio bi ju nabaviti.

Ti si, Milane, plačipička...
aethur

to je sapunica, argentinska, brazilska, i u toj sapunici ima jedna super melodija za mobite, koja svira glavnom liku, santiago se zvao, jelte i koja se meni sviđa i koju bi ja htio sebi nabaviti da mi tako svira mob

bože, koji si ti ultramegaturbo gej... i plačipčka ko što ovaj gore kaže... i baj d vej, jesu ti već rekli da ti te nove šiške što imaš izgledaju ko da se furaš na marisol
gaap

aethur

to je sapunica, argentinska, brazilska, i u toj sapunici ima jedna super melodija za mobite, koja svira glavnom liku, santiago se zvao, jelte i koja se meni sviđa i koju bi ja htio sebi nabaviti da mi tako svira mob

bože, koji si ti ultramegaturbo gej... i plačipčka ko što ovaj gore kaže... i baj d vej, jesu ti već rekli da ti te nove šiške što imaš izgledaju ko da se furaš na marisol

men kul nove šiške
e i otkad je forum mjesto za iskazivanje netrepeljivosti? idi uživaj na tom godišnjem i ne petljaj se
baj d vej, obožavam raditi za tvojim radnim mjestom hehe
milane gadiš mi se
prvo britney, sad sapunice
jel nitko ne shvaća da ja samo ću tu melodiju za mobitel? jebe mi se za sapunicu

i ne diraj mi britni
dakle sad si javno priznao

ma deeeee
neki dan si došau suznioh očiju u exc. pravdao se da je od dima... e pa nije sitina plakao si zbog sapunice ili britney??
aethur

jel nitko ne shvaća da ja samo ću tu melodiju za mobitel? jebe mi se za sapunicu

i ne diraj mi britni

ma jebeš tu sapunicu, stavi si na mob temu iz melrouz plejsa, ili još bolje, ti i tvoji frendovi stavite pjesmicu iz darme i grega!
gaap

aethur

i ne diraj mi britni

ma jebeš tu sapunicu, stavi si na mob temu iz melrouz plejsa, ili još bolje, ti i tvoji frendovi stavite pjesmicu iz darme i grega!

ne ne... samo oću iz ove sapunice
ma pustit ću ti ju kada nađem, vidit ćeš da valja
ma i prebacit ću i tebi odma na mob
aethur

ma i prebacit ću i tebi odma na mob

oš kurki! neću gej pjesme na svoj mobitel, kod mene samo ove naše katoličko-kohortaško-hrvacke sviraju, imam "inati se slavonijo", "grad na dravi danas slavi", "sude mi", "gore borovi - frca borovina", "čedo glupane", "udri razvali,bokserom po glavi", "mi smo iz osjeka, grada klošara", a upravo skidam selebriti BB himnu.

također, lega će mi navečer prebacit hitove pjevača, imitatora, voditelja, priznatog koreografa, vlasnika modne licence i urbanog dečka Borisa Kosmača, kao i najnovije mega popularne uzdahe Modnog Mačka.. A ti trpi i pati jer to nedam ni rođenoj materi
Dok se vi tu zajebavate mogao mi je netko preko torrenta skinuti ovo što sam tražila(a jeste kolegijalni :)
i naravno ako netko nije shvatio, to nije theme pjesma od sapunice, nego ona svira na mobu od glavnog lika
i još uvijek tražim, iako bezuspješno
marrai

Dok se vi tu zajebavate mogao mi je netko preko torrenta skinuti ovo što sam tražila(a jeste kolegijalni :)

skinuo sam, daj e-mail na PM
jel to ovo možda? ono prvo po redu?

http://pabloecharrifanclub.googlepages.com/ringtonemonte

ako slučajno je, uh, al ću ti to dobro naplatiti LOL
daaaaaaaaaaaaaaaa

to je ona prva!!!! e to ja oću
sada treba skontat kako to skinut :D
ja skinula, hahahha, sad ću te zajebavat ;)

hmmm, smišljam pakleni plan kako ćeš mi vratiti za to...hihihihihihi LOL
e,da...a melodija je užasna...jezivo iritantna...
no, to i ne čudi, budući da si je ti tražio LOL LOL
gaap

marrai

skinuo sam, daj e-mail na PM

Hvala lega,skinuo m(e)i netko prije tebe... :lol:
svejedno tnx:)
sorry što otvaram ovu staru temu ali dopizdile mi melodije na mobu...hoću nešto novooooooo...
gdje ima na netu za skinuti neke blesave mp3 melodije,ili neke dječje kao ona cuppycake i onaj pijani miš :S
zedge.net
mobile9
i one srpske pizdarije kao ... šta kaže Hrvat kad dođe u Beograd...Zapalit ću pola gradaaa i tak nešto?!

btw tnx kyx
http://www.box.net/shared/7tnf72zpo9#1:18821106
legica_os

sorry što otvaram ovu staru temu ali dopizdile mi melodije na mobu...hoću nešto novooooooo...
gdje ima na netu za skinuti neke blesave mp3 melodije,ili neke dječje kao ona cuppycake i onaj pijani miš :S

skini Audacity pa si kroji

Tagovi