prije nekoliko tjedana svako jutro sam se budio uz jednu seriju na rtl televizoru, grof monte cristo
to je sapunica, argentinska, brazilska, who cares, moja baba to redovito gledala
i u toj sapunici ima jedna super melodija za mobite, koja svira glavnom liku, santiago se zvao, jelte i koja se meni sviđa i koju bi ja htio sebi nabaviti da mi tako svira mob
e sada, ako bilo tko zna o čemu ja pričam i još k tome ima tu melodiju (neka je specifična, baš je kuulll) ajde neka pične neki link ili tak nešt
to je sapunica, argentinska, brazilska, i u toj sapunici ima jedna super melodija za mobite, koja svira glavnom liku, santiago se zvao, jelte i koja se meni sviđa i koju bi ja htio sebi nabaviti da mi tako svira mob
bože, koji si ti ultramegaturbo gej... i plačipčka ko što ovaj gore kaže... i baj d vej, jesu ti već rekli da ti te nove šiške što imaš izgledaju ko da se furaš na marisol
to je sapunica, argentinska, brazilska, i u toj sapunici ima jedna super melodija za mobite, koja svira glavnom liku, santiago se zvao, jelte i koja se meni sviđa i koju bi ja htio sebi nabaviti da mi tako svira mob
bože, koji si ti ultramegaturbo gej... i plačipčka ko što ovaj gore kaže... i baj d vej, jesu ti već rekli da ti te nove šiške što imaš izgledaju ko da se furaš na marisol
men kul nove šiške
e i otkad je forum mjesto za iskazivanje netrepeljivosti? idi uživaj na tom godišnjem i ne petljaj se
baj d vej, obožavam raditi za tvojim radnim mjestom hehe
oš kurki! neću gej pjesme na svoj mobitel, kod mene samo ove naše katoličko-kohortaško-hrvacke sviraju, imam "inati se slavonijo", "grad na dravi danas slavi", "sude mi", "gore borovi - frca borovina", "čedo glupane", "udri razvali,bokserom po glavi", "mi smo iz osjeka, grada klošara", a upravo skidam selebriti BB himnu.
također, lega će mi navečer prebacit hitove pjevača, imitatora, voditelja, priznatog koreografa, vlasnika modne licence i urbanog dečka Borisa Kosmača, kao i najnovije mega popularne uzdahe Modnog Mačka.. A ti trpi i pati jer to nedam ni rođenoj materi
sorry što otvaram ovu staru temu ali dopizdile mi melodije na mobu...hoću nešto novooooooo...
gdje ima na netu za skinuti neke blesave mp3 melodije,ili neke dječje kao ona cuppycake i onaj pijani miš
sorry što otvaram ovu staru temu ali dopizdile mi melodije na mobu...hoću nešto novooooooo...
gdje ima na netu za skinuti neke blesave mp3 melodije,ili neke dječje kao ona cuppycake i onaj pijani miš