Mmmmmm... daaaa... ooooh daaaaa (Jeste li glasni u krevetu?)
Potpitanja: volite li da je partner/ica glasan/glasna u krevetu?
Dajete li oduška svojim osjećajima i strastima?
Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni
1step2far
CircaAuuu!!!
Stenjanje rula...
Nisam siguran kakav sam ja, mislim da nisam pretjerano glasan, ali kad se zena dere kao da ju gulim... Uf kako me to raspali...
Imam jednu cudnu reakciju kada mi je bas jebeno dobro, a to nije deranje, stenjanje i sta ja znam.
Naime, ja pocnem umirat od smijeha... Ono, davim se, ne mogu disat, urlam od smijeha...
![]()
Jebiga!!!

deer_hunter
očekujem glasanje od partnera ofkors

MacaPapucharica
deer_hunter
a jel to glasanje nešto kao animalno?
mislim, što neartikuliraniji zvukovi, to bolje![]()
ali, volim i one "mmmmmmmm", hihi![]()
deer_hunter
MacaPapucharica
deer_hunter
animalne preferiram![]()
ne podnosim kad priča ko navijen, jao to mi je totalni ugas, jebate imam filing kao da je posve pribran, a ja divljam ko životinja![]()
deer_hunterMacaPapucharica
deer_hunter
animalne preferiram![]()
ne podnosim kad priča ko navijen, jao to mi je totalni ugas, jebate imam filing kao da je posve pribran, a ja divljam ko životinja
">
">
">insomnia
Ja sam glasna.. A hebiga, kad se toliko zanesem.. pa tko će još misliti i na susjede i šta ti ja znam..![]()
MacaPapucharica
insomnia
Ja sam glasna.. A hebiga, kad se toliko zanesem.. pa tko će još misliti i na susjede i šta ti ja znam..![]()
eeee, kad imaš moju susjedu za susjedu...
insomniaMacaPapucharica
insomnia
eeee, kad imaš moju susjedu za susjedu...
hm, tu si se malo prevarila.. prva susjeda mi je moja učenica, koja o mojim ''akcijama'' šuti ko' zalivena, jerbo je jako loša u školi.. Dvojka na kraju godinje joj ne gine, pa makar ne znala ništa.. Radi šutnje
Frost
Jel mogu i ja dobit dvojku? Šutjet ću, obećajem!![]()

Frost
i da li da vježbam glasanje tijekom sexa također ili...?![]()
MacaPapucharicaa ima ih koji pričaju?još k tome kao navijeni?
a ja mislila da sam ja brbljava...
o,o,o,još,još, brže,više, jače,dublje, aaaaaaaaaaaaa">
">
">
wendy
Ali ima onih koji prilikom seksa malo odu u offtopic. Dečko jedne moje prijateljice je pričao o oranju njive i novom traktoru. I ona je to pronalazila simpatičnim. Svakakvih nas ima![]()
">
"> pa ja ću se podrapat!! Nema ništa seksipilnijeg od pričanja o ratarskim poslovima tijekom sexa..
wendy
Ali ima onih koji prilikom seksa malo odu u offtopic. Dečko jedne moje prijateljice je pričao o oranju njive i novom traktoru. I ona je to pronalazila simpatičnim. Svakakvih nas ima
1step2far
Već se četiri dana nisam seksala, razboljet ću se.

1step2farDa Maca i ja spojimo avatare bi dobile nekakvu pakleno dobru tetu. Vu - pa!!!

nake_radoE a da se ne pravi nova tema, uz to vaše vrištanje deranje i ostale glasovne radnje, grizete li partnera, ili mu možda zabijate kanđe u leđa ili tako nešto slično, znači, vaše mušice tijekom sexa
?

MissTakejel' ti rade nisi pemlad da čitaš tako što
zar tvoji starci nisu stavili nekakvu "roditeljsku zaštitu" u obliku nekog programčića
MacaPapucharica
zar tvoji starci nisu stavili nekakvu "roditeljsku zaštitu" u obliku nekog programčića
a koliko je momku godina?
je li, rado?![]()
nake_radoMacaPapucharica
a koliko je momku godina?
je li, rado?![]()
Koliko daš? Al bez ovog da si pročitala od Mistake da sam mlad. Koliko bi rekla da imam?
1step2far
marrai
Imam ja frendicu koja plače dok svršava
1step2far
Danas sam se probudila sa libidom snažnim kao uragan, da sam muško imala bih abnormalnu erekciju.