Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

SDP prihvaća pregovore s HSP-om

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
El-Fatih

Ukupno postova: 208
Spol: Muško Muško
Post Postano: 19.03.2008. 12:29 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

E moj igore bit ce ih i vise.....sve cu ih povuci sa sobom!
canis matrum!!!

Ukupno postova: 6403
Upozorenja : 1
Post Postano: 19.03.2008. 12:47 
Naslov:  

MissTake je napisao/la:
pa eto spajaju nam se desnica i ljevica, sad ćemo postati neutralni grad

Gledaj na to ovako: ljevicom i desnicom skupa će još bolje izd**at građane Very Happy

Ukupno postova: 4291
Post Postano: 19.03.2008. 13:19 
Naslov:  

Političar Turbo Start Paket

Politika

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
aethur

Ukupno postova: 2861
Post Postano: 19.03.2008. 13:28 
Naslov:  

ko sme da vas bije sem vaše milicije!!!

Ukupno postova: 200
Post Postano: 19.03.2008. 14:01 
Naslov:  

Sve u svemu, stvari stoje ovako: tehnička vlada je moguća, uz uvjet da đapić nije gradonačelnik Smile

meni se sviđa... tak me zaboli tko je na vlasti, SAMO da to nije on.

toni

Ukupno postova: 2180
Post Postano: 19.03.2008. 14:09 
Naslov:  

Kad se male ruke sloze, sve se moze, sve se moze !

Wink

cane

Ukupno postova: 2460
Post Postano: 19.03.2008. 14:31 
Naslov:  

hogar je napisao/la:
Sprega HSP-Unikom (Matković...drvosječe)
vrlo je štetna za ovaj grad.

Zatim treba analizirati izgradnje novih tramvajskih pruga.
Nemam ništa protiv kvalitetnog povezivanja određenih dijelova grada (dapače to i podržavam),
ali sam protiv toga da se to čini tramvajima.

Ja sam za opciju kvalitetnih autobusa.
Za autobuse već postoji infrastruktura (postojeće prometnice), dok za tramvaje moramo graditi novu infrastrukturu i skupu za održavanje. Većina europskih gradova ima tramvajske pruge kao naslijeđe iz prošlosti ali već 40-tak godina ne ide u investiciju novih.

Da li netko zna neki europski grad koji je zadnjih 40-tak godina investirao u nove tramvajske linije
(osim Zagreba) ?

Momak pojma o pojmu nemaš! Tramvaji su kao prvo puno bolja i ekološki prihvatljvija opcija od autobusa.
Kao drugo uz Stockholm evo ti još jedan primjer je Muenchen koji ove godine gradi tramvajske pruge u vrijednosti 50 miliona eura. A samo da napomenem da taj grad ima jako dobru infrastrukturu javnog gradskog prijevoza koju čine podzemna i nadzemna željeznica, autobusi i tramvaji.
Dakle tramvaji su i za Osijek dobri!

Ukupno postova: 208
Post Postano: 19.03.2008. 15:58 
Naslov:  

Cane, slazem se u potpunosti.

Ukupno postova: 2158
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 19.03.2008. 17:51 
Naslov:  

Ma naravno, tramvaj je za grad ove veličine idealan. Možemo se vratiti i na raspravu o izmještanju željezničke pruge, i građenju ceste i tramvajske (no, ako na vlast dođu Hsp i Sdp, to se ionako sigurno neće dogoditi). Tramvaj je i ekološki prihvatljiv, što će u Osijeku postati sve značajnije. Naime, kako je krenulo, više nećemo imati drveće u gradu, pa će nam ispušni plinovi postati ozbiljan problem.

No vratimo se na temu.

Za Sdp više ne glasam, sve dok ne uklone sadašnje vodstvo stranke. No to je teško za očekivati, s obzirom da Biljana Borzan (i ostatak osječkog Sdp-a) zdušno podupire Milanovića. Možda se radi o korektnim ljudima, ali stranku voditi ne znaju. Ako su već htjeli podmetnuti leđa za grad, i "žrtvovati se" da ne dođe do novih izbora, onda su to trebali napraviti nakon prošlih sa Hdssb-om, kada su mogli sami formirati vlast. Sada njihovo spašavanje i žrtvovanje više nije potrebno - ovo je samo blamaža.

cybe
Ukupno postova: 11
Post Postano: 19.03.2008. 18:38 
Naslov:  

Da li netko zna neki europski grad koji je zadnjih 40-tak godina investirao u nove tramvajske linije
(osim Zagreba) ?

Firenze,naprimjer.Grad ulaže u potpuno novu liniju.Nije baš da su gradjani oduševljeni,ali grad od 450 tisuća sa zagušenim prometom,i još kad se uzme u obzir kako talijani voze,dugoročno će im se definitivno isplatiti.Uz to imaju već gradske buseve na eko plin.
A u Innsbrucku od nešto više od sto tisuća ljudi možeš se voziti busom,tramvajem i trolejbusom.Ovo treće je zakon,bar što se buke tiče.

lukko
Ukupno postova: 127
Post Postano: 19.03.2008. 18:46 
Naslov:  

cane je napisao/la:
hogar je napisao/la:
Sprega HSP-Unikom (Matković...drvosječe)
vrlo je štetna za ovaj grad.

Zatim treba analizirati izgradnje novih tramvajskih pruga.
Nemam ništa protiv kvalitetnog povezivanja određenih dijelova grada (dapače to i podržavam),
ali sam protiv toga da se to čini tramvajima.

Ja sam za opciju kvalitetnih autobusa.
Za autobuse već postoji infrastruktura (postojeće prometnice), dok za tramvaje moramo graditi novu infrastrukturu i skupu za održavanje. Većina europskih gradova ima tramvajske pruge kao naslijeđe iz prošlosti ali već 40-tak godina ne ide u investiciju novih.

(osim Zagreba) ?

Momak pojma o pojmu nemaš! Tramvaji su kao prvo puno bolja i ekološki prihvatljvija opcija od autobusa.
Kao drugo uz Stockholm evo ti još jedan primjer je Muenchen koji ove godine gradi tramvajske pruge u vrijednosti 50 miliona eura. A samo da napomenem da taj grad ima jako dobru infrastrukturu javnog gradskog prijevoza koju čine podzemna i nadzemna željeznica, autobusi i tramvaji.
Dakle tramvaji su i za Osijek dobri!

Potpisujem, lik pojma nema. Evo jos jedan primjer, Pariz je prije dvije godine donio plan o ulaganju u staru propalu tramvajsku mrezu iako imaju metro.

lukko
Post Postano: 19.03.2008. 18:55 
Naslov:  

W.M. Felt je napisao/la:

Za Sdp više ne glasam, sve dok ne uklone sadašnje vodstvo stranke. No to je teško za očekivati, s obzirom da Biljana Borzan (i ostatak osječkog Sdp-a) zdušno podupire Milanovića. Možda se radi o korektnim ljudima, ali stranku voditi ne znaju. Ako su već htjeli podmetnuti leđa za grad, i "žrtvovati se" da ne dođe do novih izbora, onda su to trebali napraviti nakon prošlih sa Hdssb-om, kada su mogli sami formirati vlast. Sada njihovo spašavanje i žrtvovanje više nije potrebno - ovo je samo blamaža.

Ti bas nisi upucen u situaciju momak ili se pak zoves Alen Prnjat?

lukko
Post Postano: 19.03.2008. 19:16 
Naslov:  

Meni nije jasno sta svi toliko pljujete po SDP-u? Ocito i oni, a i Vrdoljak zajedno s njima moraju birati izmedu tri losa, HSP ili HDSSB i HDZ.

Ako pogledamo ove potonje vidjet cemo iste ljude koji su unistili ovaj grad i njegovu privredu. Ako pogledamo HSP problem je Đapic. Vrdoljak kaze nece s njim jer mu ne vjeruje (sto je ok), a trebao bi vjerovati HDZ i HDSSB-u koji su, opet napominjem sjeb... privredu ovog grada. Kako god okrenes u istim su govnima.

No moram napomenuti ovdje da sam danas procitao izjavu Skore koji je izjavio: " U povijesti je bilo nezamislivih situacija. Ako su se mogli pomiriti Mandela i apartheid, Francuzi i Nijemci, Amerikanci i Japanci...". Kako su se Skoro pomirili Mandela i apartheid? Ti si ocito malo gluplji covjek.

No dobro, da sumiramo... sa Skorom i Djapicem nam se ne pise dobro.

Igor_OS
Ukupno postova: 200
Post Postano: 19.03.2008. 21:38 
Naslov:  

Vrdoljak je dobro rekao: neću s Đapićem! sa strankom se da dogovorit.

a s ostalim (HDZ/HDSSB) kombinacijama u startu ima problem manje - nemora se borit s nadobudnim likom koji je (kako Vrdoljak sam reče danas) spreman žrtvovati svoje ljude samo da bi sebe namirio.

i jedni i drugi moraju prihvatit njegove projekte, koji su ruku na srce svi na mjestu.

Alchemist

Ukupno postova: 207
Post Postano: 20.03.2008. 9:45 
Naslov:  

Igor_OS je napisao/la :
Vrdoljak je dobro rekao: neću s Đapićem! sa strankom se da dogovorit.

a s ostalim (HDZ/HDSSB) kombinacijama u startu ima problem manje - nemora se borit s nadobudnim likom koji je (kako Vrdoljak sam reče danas) spreman žrtvovati svoje ljude samo da bi sebe namirio.

i jedni i drugi moraju prihvatit njegove projekte, koji su ruku na srce svi na mjestu.

Slažem se u potpunosti!
da su stvari idealne do toga ne bi ni došlo, zapravo da su stvari normalne ne bi nikako desničarske stranke uzele 80% vijećničkih mjesta! to je gore nego u srbiji!

Od dva zla biraš ono manje! Po meni je to HDZ (Bože oprosti mi).

Skoči u forum: