(Glas Slavonije)
Toliko o đapićevim nadanjima
Društvo, politika
Igor_OSIvan Vrdoljak (HNS-HSU-Zeleni) prokomentirao je Đapićevu izjavu kako je optimist po pitanju eventualne suradnje sa strankama lijevog centra: “Drago mi je, jer to znači da prihvaća jedan od uvjeta - njegov odlazak iz grada”. Na konstataciju kako je Đapić poručio da potencijalni partneri ne mogu uvjetovati kadrove, Vrdoljak je kratko rekao kako je iz toga jasno koliko postoji prostora za pregovore.
(Glas Slavonije)
Toliko o đapićevim nadanjima
Igor_OS
Je a prije dva dana umirovljenici rekli da su koalirali prije izbora s HNS-om, stoga i u moguće koalicije idu zajedno s njima, odnosno ne odvajaju se
Igor_OSSve u svemu, čeka nas zanimljivih nekoliko dana...

Evil Poodingh
U svakom slučaju bih puno radije vidio Đapića, nego ovu terorističko-zločinačko-pjevačko-lopovsku gamad...
Igor_OS
bela@ufo nažalost možda tako mislimo ti i ja ali ne i 13755 naših "dragih sugrađana".
Evil Poodingh
Ma slažem se ja da je loš, ali ja bi radije brate i mješavinu Hugo Chaveza i Ahmadinedžada vidio na vlasti, nego HDSSB...
Evil PoodinghSlažem se. I Pol Pot bi bio bolji.Ma slažem se ja da je loš, ali ja bi radije brate i mješavinu Hugo Chaveza i Ahmadinedžada vidio na vlasti, nego HDSSB...
Jeff Murdock
Evil PoodinghSlažem se. I Pol Pot bi bio bolji.Ma slažem se ja da je loš, ali ja bi radije brate i mješavinu Hugo Chaveza i Ahmadinedžada vidio na vlasti, nego HDSSB...
Jeff Murdock
Slažem se. I Pol Pot bi bio bolji.
Evil PoodinghMa slažem se ja da je loš, ali ja bi radije brate i mješavinu Hugo Chaveza i Ahmadinedžada vidio na vlasti, nego HDSSB...
tyler_durdenEvil PoodinghMa slažem se ja da je loš, ali ja bi radije brate i mješavinu Hugo Chaveza i Ahmadinedžada vidio na vlasti, nego HDSSB...
Dobro da tebe nitko ne pita...
W.M. FeltE vidiš sinko kada bi svi razmišljali na ovakav način, a taj je da se lokalne izbore trebaju birati samo oni koji su trenutno na vlasti u državi, jerbo drugačije novaca neće biti...
Ne slažem se. Ovo je vjerojatno najgora moguća zamisliva kombinacija, mislim Hsp-Sdp, i posljedice te koalicije, ako uspije, bit će katastrofalne. Zašto? Vrlo jednostavno, od zapostavljenosti od strane države, doći ćemo na viši nivo, izolaciju i sankcije.
voditelj_smjene
>>>Ne slažem se. Ovo je vjerojatno najgora moguća zamisliva kombinacija, mislim Hsp-Sdp, i posljedice te koalicije, ako uspije, bit će katastrofalne. Zašto? Vrlo jednostavno, od zapostavljenosti od strane države, doći ćemo na viši nivo, izolaciju i sankcije.<<<
neznam baš...najrazvijeniji krajevi lijepe naše su Istra te Međimurje(Čakovec i Varaždin) u kojima HDZ nikad nije bio na vlasti...što se tiče neraskidivosti koalicije HSU-HNS torba puna novaca čini čuda...
mali_ivica
W.M. FeltE vidiš sinko kada bi svi razmišljali na ovakav način, a taj je da se lokalne izbore trebaju birati samo oni koji su trenutno na vlasti u državi, jerbo drugačije novaca neće biti...
Ne slažem se. Ovo je vjerojatno najgora moguća zamisliva kombinacija, mislim Hsp-Sdp, i posljedice te koalicije, ako uspije, bit će katastrofalne. Zašto? Vrlo jednostavno, od zapostavljenosti od strane države, doći ćemo na viši nivo, izolaciju i sankcije.
Onda je zaključak slijedeći...
Koji K uopće organizirati lokalne izbore ako ni u jednom slučaju neće biti novaca osim u onom kada vlast obnašaju isti oni koji su dobili i palamentarne?!
Iz toga slijedi: Nema lokalnih izbora nego se na parlamentarnim biraju svi!
E kad bi se tako biralo bili bi u još večem K nego u kojem smo sada!!!!!![]()
A to bi kao posljedicu napravilo još bolju podlogu za korupciju negoli je prije bila.
gaap
nego, bojim se ja da taj jedan penzioner, bez obzira na koaliciju i vrdoljaka ne odluči sam kome se namjestiti za penetraciju u šupčić

voditelj_smjene
ovo nabrojano su osnove osnova koje se planiraju od samostalnosti RH