Honorarni posao/ posao za studente

Društvo, politika

Honorarni posao/ posao za studente

zanima me vise o honorarnim poslicima u osijeku. trazila sam po oglasima, ali nisam uspjela nista naci. zanimaju ne prezentacije, hostesiranje, pomoc u trgovini.
ukoliko ima netko da je bolje upucen od mene, bila bih zahvalna.
Pitaj u STUC-u.
de zaposli se u t-comu, 20kn sat
jel netko zna gdje zaposljavaju studente?
tonka_21

jel netko zna gdje zaposljavaju studente?

...trenutno...nigdje (?)
Bila sam prije par dana u stucu, i tamo više nema ni onih jadnih ponuda za anketiranje kojih uvijek ima :? No, tamo i tako nikad nema ponuda, a ljudi se zapošljavaju, tak da, to baš i ne treba da brine...ne znam što bi ti htjela raditi, možda da pogledaš u oglasnik, tamo često bude ponuda...al uglavnom samo za konobarenje...
U t-comu i u vrijeme kad su zapošljavali, nisu me zvali, makar na testiranje,razgovor, ili šta već...tako da ne znam, tamo vjerojatno možeš doći, ali ako te netko od postojećih radnika preporuči...ako znaš nekoga tko je tamo, ponudi se :D
A sve vecinom ide ako nekog znas,zalosno ali istinito...ma slala sam vec preko 50 zivotopisa i zamolbi ali nista..

Re: Honorarni posao/ posao za studente

Nudim ja 2 vrlo dobra honorarna posla, ako je netko zainteresiran.

osjecanka45

Ja sam zainteresiran... =)
Detalji...

frizider

osjecanka45

Ja sam zainteresiran... =)
Detalji...

Radi se o prodaji eko kugle za pranje bez deterdženta, što je izuzetno traženo i prodaja originalnih poznatih parfema po vrlo povoljnim cijenama FM grupe. Za oboje solidna provizija.
to je ono sa tv-shopa...? kakva je provizija? a ovo s parfemima
ruana

de zaposli se u t-comu, 20kn sat

sredi neku debelu vezu pa da i ja odem tamo radit ;)
jel ima neko tko ima kakav prijedlog o zaposljavanju kao student,a da to nije vidi u Stuc-u jer tamo nema NIŠTA..
to i mene zanima..onak neki poslić...
Posaljite otvorene zamolbe telekomunikacijskim operaterima, uz naglasak da bi ste radili u sluzbi za korisnike call centra
Transcom zapošljava uvijek. :)

Tvrtka AD Rem traži komunikativnu osobu (M/Ž) za rad u dinamičnom timu te na poslovima teleprodaje ICT opreme i usluga IP telefonija. Zapošljavanje je putem Student servisa. Osoba treba imati iskustvo rada na računalu, a prijašnje iskustvo rada na sličnim poslovima je poželjno. Nudimo odlične uvjete za rad sa mogućnošću osiguravanja stručne edukacije i usavršavanja te napredovanja. Prijave na e-mail: [email protected].

Tagovi