Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Županija kupuje traktore-kosilice nogometnim klubovima

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
mvarga

Ukupno postova: 731
Spol: Muško Muško
Post Postano: 24.06.2008. 12:48 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Takve kosilice Pevec prodaje po 7.999,00kn u maloprodaji. Pa dobro.

1. Na vlasti je opet HDZ
2. Na portalu se vrti OSTV
3. Sve je poskupilo ali nitko iz vlasti to ne priznaje
4. Zemlja je okrugla, al' na svakom ćošku neka glupost
Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Frost

Ukupno postova: 6403
Spol: Muško Muško
Upozorenja : 1
Post Postano: 24.06.2008. 13:15 
Naslov:  

te stvarčice se daju dobro tunirati da idu brže Very Happy

Ukupno postova: 3237
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 24.06.2008. 20:26 
Naslov:  

monkeyhouse je napisao/la:
šta ima loše u tome da netko smatra i da seljaci imaju pravo na uljuđeni život?
i šta ako se netko veseli i jednoj sitnici, kao što je kosilici i k tomu ju još zna i upotrijebiti na dobrobit svoje zajednice?

Ta će se kosilica rabiti za košnju nogomentog terena NK "Traktori". Predsjednik kluba ju nipošto neće dati na uporabu za košnju općinskog zemljišta jerbo je u svađi sa načelnikom (inače svojim tastom) iz susjednog sela. Ali dobro je, sada će bar imati dvije, onu koju je dobio od sponzora - lokalne export-import firme (oni su kupili i dresove - i ovu kao rezervu.

jel bolja alternativa sjedenje u bircu il' okupljanja huligana koji zbog nedostatka sadržaja ili zbog neznanja, umjesto nečega pametnijeg otimaju bakicama torbice i maltretiraju djecu po sijenjaku

To ova pomahnitala skupina "Luftwaffe", navijači NK "Traktori" pustoše po sijenjaku? Sunce li jim njiovo, znao sam da neće prestati u birtiju ići kad kupimo kosilice!

i eto jedan prijedlo, aj malo, čisto da si proširite vidike, prođite ovim našim krajem, zađite malo u ta naša sela, možda malo kulture uredno pokošenih trvanjaka pred kućom pomogne i vama da otkrijete da osim politikanstva ima i drugih stvari u životu

Liku... Smile
Ja sam odrastao u jednom takvom selu i rado mu se vraćam. I znam da nitko iz lokalnog NK-a neće reći županiji "Jao, fala, al' mi vam već imamo jednu, znate, dobili od sponzora!". Inače, ovakva bi se spika trebala spustiti na nivo općine, ne kažem da oni ne bi pokrali tu neke pare, ali bar županija ne bi vikala na sav glas "Trpamo vaše pare u svoje džepove!!!"

"We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan
Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  

Skoči u forum: