Ajde da te tata malkoc provoza (Bugatti Veyron)

Kultura, zabava, sport, hobby

Ajde da te tata malkoc provoza (Bugatti Veyron)

:hmm:

Nedostupan povijesni medij

najjača rečenica : "this is germany there are procedures to go through, I like procedures" i onda tulum LOL
bojim se da :(
Gledo sam tog Veyorona na Youtubu 100 puta već. I nikad mi ne dosadi gledat. A još kad bi ga mogao provozati... :)

Re: Ajde da te tata malkoc provoza

I tata bi sine. Obožavam brzinu, oktane i sve slično tomu.
ovo me je jebački razbudilo.
sanjam o tom automobilu
kako ga gonim na autoputu
luuudooo!

kaže: gume će izdržati još 15 minuta, ali to je ok, jer imam goriva još za 12 minuta.
:D

jab jab jab jab!

samo što mi odozada ima nešto malo mjesta, ne znam koliko prtljage stane, pa djeca...
DonQuijote

luuudooo!

kaže: gume će izdržati još 15 minuta, ali to je ok, jer imam goriva još za 12 minuta.
:D

jab jab jab jab!

samo što mi odozada ima nešto malo mjesta, ne znam koliko prtljage stane, pa djeca...

he he mogu se kladit da bi i ja i ti i svi skupa s nama ostavili i ženu i djecu na po autoputa na par sati kad bi neki usrani giovanni il klaus, udo, otto, jens ili neznamnijako, sam reko "momak aj mi skoči po cigare u, recimo, split" :D

Re: Ajde da te tata malkoc provoza

Jab ostavila dostojanstvo i ponos i skočila na sex partiju u Njemačku, pis of kejk!
Vozio bih ja to, jašta, ali ga ne bih kupio, čak i da imam prekoviše para za njega...
Nekako bi mi bolje legao Opel GT, iako piše Opel gore, kontam da ga je puno zabavnije voziti nekakvom zavojitom cestom kroz Bilogoru ili Zagorje, ima motor na pravom mjestu, pogon na stražnje kotače i traction control se da u potpunosti isključiti.
Ili Lotus neki, samo da nema ružni Opelov znakić naprijed. Niža kasta, taj Opel, stvarno...
Uff lud je ovaj Veyron,mislim da ima jedna epizoda Top Gear-a u kojoj Veyron ide protiv nekog vojnog aviona,kao testirali su brzinu itd...

Ali moj ljubav je mercedes SLR
Da, testirali su Veyron protiv EuroFightera. Isli su vidjeti sto je brze: Veyron koji prijedje jednu milju i onda se vrati nazad, ili EuroFighter koji odleti jednu milju u visinu i onda se vrati nazad. EuroFighter nadmocno dominirao :D

Bugatti Veyron je auto kakav se jos dugo nece proizvesti. Cijela Top Gear ekipa, a i svi koji ga imaju, su jednostavno ocarani kvalitetom izrade i kolicinom snage koju taj fantasticni inzinjerski doseg posjeduje. Volkswagena kosta 5 (!) milijuna eura da ga proizvedu, a prodaju ga po milijun. Gube 4 (cetiri) milijuna eura po vozilu. Fantazija.

Osobno - rado bih provozao jedan, i to bi onda za sva vremena ostao najbolji auto koji sam ikad vozio ili imao mogucnosti voziti, ali za zivjeti svaki dan s njime - ne vjerujem. Jedino ako bih si ga 'ladno mogao priustiti, onda bih mogao priustiti i tenkiranje :D

Sto se klase superautomobila tice, za svakodnevni zivot bih si radije priustio nesto tipa Lotus Exige S (za ludiranje, bazooka joe potrazi ovaj auto na youtubeu) ili mocni Audi RS4 (volim takve prikrivene monstrume).

Veyron bih, da mogu, vozio jedan dan i zabiljezio taj dan na neki video medij, cisto da na jedan dan imam tu snagu pod svojom (ne)kontrolom :)
sanjam o tome da mi ga neko pokloni i da ga odma prodam i kupim si neš normalno i da imam još keša za zapit se i počastit ekipu
saba

sanjam o tome da mi ga neko pokloni i da ga odma prodam i kupim si neš normalno i da imam još keša za zapit se i počastit ekipu

pa imo bi za kupit nešt normalno i stan i još opremit stan i sredit kola i tenkirat u njih do kraja života i častit svaki vikend do kraja godine janjcima, a alkokol ćemo mi :hmm:
aj može onda i tako :D
Da al Veyron još uvijek ima najbolju aerodinamiku. Veyron naime teži nevjerovatnih 2 tone. I kao takav je najteži među prvih 10 na svijetu. Kažu da za minutu usiše zraka koliko jedan čovjek udahne za 2 dana ili tako nešto. Ma auto je strava. Još uvijek mi je najdraži od svih tih brzanaca.
i zakon mi je ona spika s ključem, hahaha, a ne ono smeće ferrari pičke materine, stisneš dugme, stisneš dugme, jebeš dugme, ovdje je zabranjeno stisnut dugme moraš imat ključ :D
kad smo već kod auta snova, ovo je moj san, porsche gt3 rs (jest da mi je san imat gemballa preradu al nevermind), pogledajte filmić :D

i da evo neki ima para i za razbit bugattija :D

hehehehhehe LOL

ljubitelji auta klanjajte se :D

Re: Ajde da te tata malkoc provoza (Bugatti Veyron)

1step2far

Ja bi ovo crno sa propetim konjićem...

blasphemy!!!! burn her!!!!! burn her!!!!!! kako moš želit ferrari u crnoj boji blasphemy!!!!
ferrari je crven u ferrari crvenoj boji :D

Crveni želim samo kao bolid, i nekakvo sexy zaštitno odijelo, vlastitu stazu kojom ću juriti fiijuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!
Ajd, dobro, jedan crveni Enzo ne bi škodio.
Puj, kako možeš bogohuliti na moju bogomdanu ljepotu, pa zar da me spale, ovako supersoničnu i prekrasnu u svom performansu???

1step2far

Činjenica da ih postoji samo 399 i da se nisu mogli kupiti u slobodnoj prodaji, već da je Ferrari sam birao ljude kojima će ih ponuditi te nikako ne bi trebala spriječiti :D

Frost

1step2far

Činjenica da ih postoji samo 399 i da se nisu mogli kupiti u slobodnoj prodaji, već da je Ferrari sam birao ljude kojima će ih ponuditi te nikako ne bi trebala spriječiti :D

ako se ne varam ona budala nicolas cage ima jedan, ajmo mu ga drpit hehehe, 1step oćmo mu drpit kola a a, ja vozim, ti ga zavedi s poznatom uzrečicom helo maj nejm iz van step tu far do ju vont tu vok vit mi LOL a ja ga zviznem po onoj ćelavoj tikvi, sjednemo u kola i pravac las vegas di ćemo ga ofarbat u crno i niko nas nikad neće skontat LOL
Ja cu ga zamotat u duct tape i ukrast mu nesto drugo, a vama zapalit Enza ako se drznete prici mu s crnom bojom :D
Frost

Ja cu ga zamotat u duct tape i ukrast mu nesto drugo, a vama zapalit Enza ako se drznete prici mu s crnom bojom :D

hahaah znao sam, sam sam čeko ko će prvi he he he LOL
citiram sebe LOL

Monstrum

blasphemy!!!! burn her!!!!! burn her!!!!!! kako moš želit ferrari u crnoj boji blasphemy!!!!
ferrari je crven u ferrari crvenoj boji :D

op op ja bi ovo vozio,ko je taj veyron? :P
gle ovu zvjerku:
http://www.index.hr/xmag/clanak/koenigsegg-edition-dragulji-za-15-milijuna-eura/376461.aspx
Sve je to lijepo... serijski nabrijane zvijerke sa 1000 KS... id ko mutavo... troši ko mutavo... košta ko mutavo... tako da će za večinu nas... ako e i za sve... to ostati samo san.... možda se nekima posreći pa samo provozaju... ali posjedovanje takvog auta jeluksuz koji si jako malo Hrvata može prijuštiti.... a i oni koji si eventualno priušte... priuštiti će si ilegalnim putem...

Dakle... treba realno sanjati... stoga... evo moj san koji planiram ostvariti do kraja ove godine... :

Tagovi