Dom željezničara: Festival Urbanog Zvuka – FUZ

Osijek

Dom željezničara: Festival Urbanog Zvuka – FUZ

U Domu željezničara (Radićeva 15, Osijek) u subotu 1. ožujka 2008. održat će se Festival Urbanog Zvuka – FUZ.

Početak je u 20 sati.

Svoje umijeće i svoj rad predstaviti će mlade urbane snage:
• WE COME ONE
• WASTED GENERATION
• DREADNOUGHT
• HIP-HOP AMBASADA
• MINUS HUMAN
• APSTINENCIJA
• GINSU FRENZY

Ulaz za sve posjetitelje je slobodan.

Ovo je druga godina održavanja ovog festivala u organizaciji Mladih HSP-a. Ideja o potrebi festivala ove vrste nametnula se zbog činjenice o kroničnom nedostatku kvalitetnih sadržaja za mlade. Termin održavanja odabran je zbog metaforičke veze s proljećem i buđenjem prirode, te će se i narednih godina održavati u veljači – mjesecu ljubavi, ili samom početku travnja kao ove godine.

Ciljevi FUZ-a su:
• Afirmacija mladih glazbenika,
• Buđenje i obogaćivanje glazbene scene Osijeka i šire regije,
• Kreativno i produktivno provođenje slobodnog vremena,
• Afirmacija Osijeka kao grada mladih, glazbe i kulture.
Na ovaj način mladima se nudi mogućnost na kvalitetan način oblikovati svoje potencijale, usmjeriti energiju u izgradnju svoje osobnosti, kreativno se izražavati i na kreativan način koristiti svoje slobodno vrijeme.

Tehničku realizaciju potpisuje Agencija Koncert.
Pozdrav svima nadam se da se vidimo:)
I onda to naprave baš kad su Atheist Rap u gradu...
elektronska muzika - ništa... :roll:
možda zato što to nije urbani zvuk :D
allein

I onda to naprave baš kad su Atheist Rap u gradu...

Sve se stigne! ;)
nadam se. stvarno zelim vidit we come one i ateiste. zna li netko kad tko nastupa od ova 2 gore navedena benda?
fuldstændigamok

nadam se. stvarno zelim vidit we come one i ateiste. zna li netko kad tko nastupa od ova 2 gore navedena benda?

Sutra.
Mi cemo zadnji svirat to znam,za druge neznam...jedva cekam wastede i minus,ove ostale jos nisam cuo
Do kad bi to trebalo trajati?
aethur

fuldstændigamok

Sutra.

ozbiljno? mislio sam točno vrijeme ili bar koji ce po redu svirati
@fuldstændigamok

WE COME ONE u Domu željezničara (Radićeva 15, Osijek) u subotu 1. ožujka 2008.Početak je u 20 sati.Upad bespla.

To piše, a hoće li početi na vrijeme...

A "Atheist rap" ti je u Mini Teatru.Cijena ulaza iznosi 30 kuna, a svoju kartu možete unaprijed osigurati u Kantineti (bivši Dendi) na adresi Županijska 14.

Samo prepisujem, nisam ni za što odgovorna.Al, kontam da to nikako neće početi prije 22h.No ja bila tamo 1om pa nisam mjerodavna.
ja znam ove dečke iz apstinencije jer su iz mog razreda..vidimo se :wink:
we come one su mi rekli preko spejsa da sviraju zadnji. oko 23:30

valjda ce se moc nest iskombinirat...
kako bilo sinoć??
presmijesno. mi smo dosli oko 23:20 i skoro je vec kraj bio.

piva naravno nije bilo,vrlo loša organizacija. to se ne smije dogoditi jednom takom događaju,da im piva tocenog ponestane :)
trebali ste spaliti dvoranu

Tagovi