http://www.lupiga.com/vijesti/index.php?id=4051
tko ima vecega?
Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni
ruanaajde ljepotani da vas cujem, tko ima vecega?
ops:">
eldiablohttp://www.lupiga.com/vijesti/index.php?id=3856
">
">
">
">
">
">
">Spore
Tko zna kome su to oni mjerili nekim starcima. Naravno tko dobrovoljno pristupi dobije besplatno vijagre.
Neka mjere mladima od 30 i prosjek ce biti preko 17 cm bez problema, bar sto se HR tice.
MacaPapucharica
Spore
Tko zna kome su to oni mjerili nekim starcima. Naravno tko dobrovoljno pristupi dobije besplatno vijagre.
Neka mjere mladima od 30 i prosjek ce biti preko 17 cm bez problema, bar sto se HR tice.
Meni nitko ne može muljati, nosim metar na privjesku od ključeva![]()
(al, ako već ne vidim dobro, osjetilo dodira mi je u redu, i, prema mom iskustvu
ops:"> , naši dečki su nadprosječni
)
MacaPapucharica
Spore
(al, ako već ne vidim dobro, osjetilo dodira mi je u redu, i, prema mom iskustvu
)
Sporea štas ti pregledavo kite okolo po graduTko zna kome su to oni mjerili nekim starcima. Naravno tko dobrovoljno pristupi dobije besplatno vijagre.

ruana
MacaPapucharica
Spore
)
a da ga stavis u usta?
1step2far
Što se tiče teksta gdje su muškarci pametniji od žena, čak se i slažem, jer smo mi žene lude što radimo milijun stvari odjednom, držimo tri kuta kuće, kuhamo, rađamo i peremo za njih, a prema tom tekstu vidim da se to ništa ne cijeni. Jer to se podrazumijeva, zar ne? Grrrrr!
adebisi-jug2ja imam većeg od azijaca...što je je...

ruana
ajde ljepotani da vas cujem, tko ima vecega?ops:">
adebisi-jug2
držimo se mi one stare...i sitno je bitnohehe
allegra13.97 centimetara- prosjek... ?
allegra
13.97 centimetara- prosjek... ?
blue_eyed_girl_osallegra
13.97 centimetara- prosjek... ?
sumnjiv prosjek...
adebisi-jug2držimo se mi one stare...i sitno je bitno
hehe
">elaadebisi-jug2držimo se mi one stare...i sitno je bitno
hehe
to po onome gurni prst u nos i ništa a gurni sad dlaku iiiiiii kihneš
na to se mnogi vade">
elahaha...ma znam...više sam ja sam sebe vrijeđao...nego ti...al malo neke šale,pošalice i doskočice su dobrodošlene,ne nisam vrijeđala,ni slučajno....
adebisi-jug2elahaha...ma znam...više sam ja sam sebe vrijeđao...nego ti...al malo neke šale,pošalice i doskočice su dobrodošlene,ne nisam vrijeđala,ni slučajno....
...i skečevi isto...ehehehe...uh...šta mi je...raspoložen sam danas...koji k...ubit ću se...
![]()
ander maj ambrela ela ela e e e e ee...ispod mog kišobrana brana brana a a a aa...e svašta...bože pomozi![]()
bok...
elaadebisi-jug2elahaha...ma znam...više sam ja sam sebe vrijeđao...nego ti...al malo neke šale,pošalice i doskočice su dobrodošlene,ne nisam vrijeđala,ni slučajno....
...i skečevi isto...ehehehe...uh...šta mi je...raspoložen sam danas...koji k...ubit ću se...
![]()
ander maj ambrela ela ela e e e e ee...ispod mog kišobrana brana brana a a a aa...e svašta...bože pomozi![]()
bok...
stvarno šta ti je danasjao ova ambrela će mi glave doći
![]()
mjenjat ću ovo ela u što bilo

MacaPapucharica
više puta sam razgovarala s legicama o tome i došle smo do zaključka da je sve ok ukoliko cura nije pogođena PVKom
PVK - prokletstvo velikog k****
ono, ako je prvi bio veliki pa drugi isto i tako...i onda kad se susretneš sa "prosjekom" padneš u očaj!!!
Francuzi se mogu podičiti s najvećim, a Grci s najmanjim kitama
DA JE dužina penisa oduvijek bila bitna to je opće poznata stvar, ali da smo toliko opsjednuti veličinom i širinom muškog spolovila da je to postala tema rasprava i nekih specijalnih konferencija i simpozija to vjerojatno niste znali. Naime, njemački Institut für Kondom-Beratung proveo je istraživanje u sklopu znanstvenog istraživanja o duljini muškog spolovila, popularnog zvanog penis, kita, kurac, piša...
Muškarci koji se hvale svojim dvadesetcentimetarskim alatkama očito su čuda prirode, jer po rezultatima stručnjaka iz Njemačke vodeći na ovoj zanimljivoj skali su vječni zavodnici - Francuzi. Prosječna dužina kite u Francuza je 15,48 centimetara. Na drugom su mjestu Šveđani koji ne zaostaju previše za "francuskim divovima" sa 15,36 centimetara.
Najmanji penisi su kod Grka. Prosječna veličina kod njih je svega 12,18 centimetara što je čak 3 i pol centimetara manje nego kod Francuza. Kako je istraživanje provedeno isključivo u zemljama članicama Europske unije, podaci o obdarenosti hrvatskih mužjaka nisu nam poznate.
Hrvate je istraživanje zaobišlo
Zanimljivo je napomenuti da su naši "najdraži" susjedi (tek) 18. na ljestvici te je slovenska kita u prosjeku dugačka 14,01 centimetara. Grci koji su plasirani na zadnje mjesto mogu "prodavati fore kako nije bitna veličina nego taktika" kako bi opravdali nesreću i prirodnu zakinutost. Ako jednog dana Hrvatska uđe u Europsku obitelj, istraživanje će se zasigurno morati ponoviti jer bi mi mogli pomutiti račune Francuzima i Šveđanima, barem tako tvrde domaći momci.
MacaPapucharica
više puta sam razgovarala s legicama o tome i došle smo do zaključka da je sve ok ukoliko cura nije pogođena PVKom
exHOP3onMacaPapucharica
hehehe... zbog tog mi bivša sad pizdi... stalno je nezadovoljna...
) jugovac,jug2mislim da nije tolko puno bitno kolko je dugačak nego i debljina kite igra veliku ulogu,nije bitno koliki je moj,bitno da se nije još ni jedna požalila,iskreno se nadam da i neće
ruanaMacaPapucharica
Spore
)
a da ga stavis u usta?
fairyruanaMacaPapucharica
Spore
)
a da ga stavis u usta?
ja sam jednostavno šokirana ovim postom... a da ga staviš u usta...Maco mislim kako ti nije palo na pamet staviti tuki u usta da provjeriš veličinu, mislim ono,,,,i to,,,,
"> ja ću se podrapat..
1step2farPimpeki su vrlo važni, da da.
eldiablo
1step2farPimpeki su vrlo važni, da da.
da naravno, al samo kad ima pice![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
">
">
">
">
">exHOP3onko ima komplekse, to samo empetri počeo sumnjat u svoju seksualnu orijentaciju
">
Fifa22 UHV
(u hladnoj vodi)![]()

ruana
ajde ljepotani da vas cujem, tko ima vecega?ops:">
A KOLIKOG TI IMAS ILI TREBAS?