Sensation white hungary 2008
Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni
glupi su mi ti dressing codovi...
kad bude neki trance event na otvorenom stizem
mogli bi se i zaletit ako bude dooooobar
a i upravo sam skontala da ni ispod 18 nemogu uopće unutra uć...a jebemu imat ću 17 uf
kyx
uf nevolim te sensatione,pogotovo sensation black,prelosa glazba onaj hardstyle itd...
glupi su mi ti dressing codovi...
kad bude neki trance event na otvorenom stizem![]()
Da al ovo je White Sensation. Samo House Music i to komercijala koja se pušta na radiju i u klubovima svuda. Guetta, Axwell, Solveig...
Samo da stave line up pa ću vidit oću ići ili ću čekat ljeto pa u Byblosu u Poreču!

cane
A zašto lalagirl ima isti avatar ko Mladjo? Još ja gledam otkad to Mladjo sluša House...![]()
I mene zbunilo također..
odbojkashicaaa ja bi al sam maloljetnaaa
pa nemog preko granice ak mater nekom punoljetnom ne potpiše punomoććć
a i upravo sam skontala da ni ispod 18 nemogu uopće unutra uć...a jebemu imat ću 17 uf
možeš preko granice vlakom to je definitivno..
ja sam već sto put išao u mađu tak a nemam 18
sad sam tek skontao...
samo punoljetne osobe mogu ući unutra
heh
Najbolja opcija vam je ići autom i kupit 4-dnevnu kartu (vinjetu?) za autoceste, mislim da košta smiješnih 30ak kuna a voziš se neograničeno po autocestama.
Ali svakako vam preporučujem da dan prije/poslije tuluma odete u izvornu mađarsku csardu na večeru i vino
Putuje li tko na sensation white?
lalalagirl86neeemoj jebatnasla karu kupila je sad cekam 5 mjesec i odeeeeeeeeeee kissssssss
http://www.osijek031.com/viewtopic.php?t=11913&start=0
Re: sensation white hungary 2008
Re: sensation white hungary 2008
plavusa_ahm......nekontam kak mozete pljuvati po necem na cemu niste biti. Ja sam bila na sensationu i bilo je prejebeno najljepsi dan mog zivota nemoze se sa nicim slicnim usporediti. kao prvo glazba je bila fenomenalna dj-evi su predobro sve pustali i komercijale je bilo minimum. kao drugo to je spektakl vatrometi, prskalice, rakete, plesaci i plesacice mjehurici, vodoskoci.......svega nista ljepse u zivotu nisam vidjela tako da mi nemojte srati gluposti isplatilo se svake kune koje sam dala!!!!!
tako je, slažem se!
Hvala!!
krticaMolim ljude da jave kada se održava i gdje sljedeći white sensation. Čula sam da će biti u Dusefdorfu al kada točno ne znam.
Hvala!!
Odi Na Brija.com tamo imaš najave svih partija
plavusa_a
hm......nekontam kak mozete pljuvati po necem na cemu niste biti. Ja sam bila na sensationu i bilo je prejebeno najljepsi dan mog zivota nemoze se sa nicim slicnim usporediti. kao prvo glazba je bila fenomenalna dj-evi su predobro sve pustali i komercijale je bilo minimum. kao drugo to je spektakl vatrometi, prskalice, rakete, plesaci i plesacice mjehurici, vodoskoci.......svega nista ljepse u zivotu nisam vidjela tako da mi nemojte srati gluposti isplatilo se svake kune koje sam i ja kazem fenomenalnodala!!!!!
sensation white 2009!!!!!!!
fuldstændigamokjoj rikno mu remen jbg neradi!!
Imaš vremeplov?
lalalagirl86karta do budimpeste bi nam bila oko 200 kn mozda i manje sve zavisi koliko bi nas islo
ma brale karta do peste vlakom ti je 50 kn
Bojo
jel zna netko oće bit i 2010.g u budimpešti sensation??? ...došlo je vrijeme za partijanje...![]()
same Q
makijatoBojo
jel zna netko oće bit i 2010.g u budimpešti sensation??? ...došlo je vrijeme za partijanje...![]()
same Q
misliš 2011.g.?
ja sam ovo napisao davnih dana...al kolko vidim...neće ni 2011 biti u mađi...
Bojo
makijatoBojo
same Q
misliš 2011.g.?![]()
Karta do peste je 190kn, ulaznica 460 kn i nece biti u Budimpesti, ali zato ce biti u Pragu
plavusaaBojo
makijatoBojo
same Q
misliš 2011.g.?![]()
Karta do peste je 190kn, ulaznica 460 kn i nece biti u Budimpesti, ali zato ce biti u Pragu
da...izgleda da je to ili prag ili budimpešta...jedan od to dvoje je za tu regiju....ne može oboje...a ništa...bio sam ove godine u pragu na sensationu...neću opet...morat ću u amsterdam...jel neko zna možda cijenu avionske povratne karte do amsterdama? ne treba 1.razred...može i onaj cargo...di se roba nosi...ili tamo di točkovi idu....samo da je što jeftinije