Nekako je zamro, ne ? ko i ova podgrupa gdje, sta !? zatvorili su i voodoo cujem(na vratima natpis;iznajmljuje se za tihi obrt), sad stvarno neznam gdje da odem na pivo... u lokalne birtije... posle ? tvrdja ?! oks?? jasta, jasta... valjda nece zatvoriti onu birtiju u superu. tamo je stvarno super. jos jednu birtiju koju bih pohvalio.. neptun;drava,mir,tishina.. nema ljudi... idila..
gdje se izlazi ? izlazi li se ? ja osobno jos tuitamo izadjem... vecina drustva nikuda neidu,stanovi i to je to... zasto je nocni uivot tolko mrtav !? nemaju ljudi novaca!? pa svi furaju neke najboljije,najnovije mobitele... de malo raspravimo ovo... .)
mislim da su petkom karaoke narodnjaci u westu .. no, prica; dojde mi ticbra iz zg, idem ga izvest na neka alternativnija mjesta posto je on stari roker.. i tako krenemo mi;voodoo-zatvoren,kadilak-rejv parti,west-karaoke narodnjaci ) strasno.
ma terase su ljeti zakon, boli me qac na kojoj terasi (pomogucnosti bez komaraca)
ps. u q me ne pustaju, kazu da nosim neku odecu i obucu koja nije primjerena za tako kul mjesto.smrcsmrc
ja osobno jos tuitamo izadjem... vecina drustva nikuda neidu,stanovi i to je to... zasto je nocni uivot tolko mrtav !? nemaju ljudi novaca!? pa svi furaju neke najboljije,najnovije mobitele... de malo raspravimo ovo... .)
heh,ljeti je najbolje vani,dok nije škola počela,svaki radni dan zadnji na promenadi,uglavvnom ne pijani,uživamo! Po zimi Hir,West i ponekad s ekipom zauzmemo podrum Zimske i natrpamo para u JukeBox pa veselje
Narode, najviše rulje subotom ima na jebodromu na Dravi i ispred pekare u Ružinoj. Strašno!!! Pa mi se samo jebemo i žderemo i cugamo po promenadi. Nije ni čudo što se sve zatvara kad stalno neki starkelje zivkaju muriju,kad odapnu onda ćemo otvorit još jedan lokal da se neguramo svi u ovom postojećem.
al ozbiljno, di bi ja recimo kad se vratim u os mogla izac?
a da nije ono: il teski narodnjaci il neka teska alternativa?
nest onak, cist normalno?
sve zavisi odakle se vracas, sta volis,itd... tvrdja, tamo je navodno "normalno" ... big ben recimo, ali tamo nije normalno... al je ok... jos okolo imas dosta "normalnoh" irtija pa ti biraj.. ja obicno izbjegavam birtije gdje nema velikog piva. mrzim one ampulice od 2-3 deci...
Zašto? Odi u Tvrđu. Nisu ni teški narodnjaci niti teška alternativa. Glazba je čak čist prenormalna, da ne kažem dosadna...
Btw. pa gdje si iskopala ovaj post?
Gdje u tvrđu? Posh je okupiran 14-godišnjacima, Q mi općenito nekako snobovski djeluje i atmosfera i nije baš nešto, Sound vječito zjapi prazan (iako ne znam zašto)...
Dobro, istina, ako imaš dobru ekipu, svejedno ti je gdje ćeš izać. Kažem AKO
@zelenooka, a Big Ben, Papa Joe? Ili mozda Ma3x, Pub, Beckers?
Cadillac?! Mislim ono, sve ovisi o tome u kakvom ambijentu zelis biti i s kakvim ljudima zelis biti. Ako ti nigdje ne odgovaraju ljudi, eh, onda je ili problem u tebi, ili si zaista uebermensch.
pa sto se mene tice svagdje se moze izaci, atmosfera je kako kad. u kadilaku ima zive mjuze. pohvalno. u tvrdji kako kad - obicno nema nikakog sadrzaja (nazalost) a s malo truda dalo bi se nest skontati. JAKO UGODNO me iznenadio hir. tam sam bila prije par godina i derala je neka zabavna glazba tipa magazina. prosli ili predprosli vikend kad sam bila svirao je neki bend uglavnom rock stvari, dobro su svirali, bilo je hrpe ljudi, atmosfera odlicna. jedini je bed ke su tam ljudi od 12-16 godina al to nikom nebi trebalo smetati - ak si se dosao dobro zabavit - zabavit ces se. a ak si dosao sa stavom "ma fuj osijek, tu nema nist" - sumnjam da se itko moze tak dobro provesti.