U organizaciji Udruge "Život", 24.rujna bit će održana Izložba pasa mješanaca i čistokrvnih bez rodovnice 2005. u 15,00 sati ispred Bastiona u Tvrđi. Pristojba za sudjelovanje na izložbi je 30 kn za osnovnu i 10 kn za dodatnu kategoriju, a sakupljeni prilog ide za rad skloništa za napuštene pse (Azil) u Nemetinu.
Sve informacije o izložbi na tel: 031/283-445, 091/2902 972 - Mirela
http://www.zivot.hr/
je zakon je...
a da vidis kak je medeni...lojalan i maza...kamo srece da su i ljudi takvi... svi bismo se tolerirali, postovali, voljeli i ...odoh ja u utopiju...ccc ;-)
je zakon je...
a da vidis kak je medeni...lojalan i maza...kamo srece da su i ljudi takvi... svi bismo se tolerirali, postovali, voljeli i ...odoh ja u utopiju...ccc ;-)
Star je 4 god. Tad je koštao 800 DEM. Skoro si pogodio ;-)
gaap
lojalan!?
IMHO Lojalnost je jedna od osobina koje su na cijeni...kod ljudi...
Hm...ne znam zasto sad ispada da ja nemam pravo mijesati ljude i zivotinje, a ti imas...?
no, no, pa čovjek je odcitirao samo jednu riječ uz upitnik
možda je mislio da životinje ne služe tome da nam budu odane - mnogi vlasnici mačaka cijene kod njih baš tu samovoljnost koja nije toliko tipična za pse.
iz poznatih razloga otimanja loptica, beskrajne trke, neartikuliranog lajanja koje liči na kočenje teretnog vlaka, neobuzdane emocije, lizanja, skakanja, ljubomornih ispada, krađe hrane, cipela, mobitela, nekontroliranog mokrenja i drugo.....