http://www.exitfest.org/
Pa da vidimo hoce li biti vise ljudi nego na folk paradi...
Ja sam tamo...
Vidimo se...
Sex pistols na Exitu
Kultura, zabava, sport, hobby
sigurno su opet sva mjesta u autu popunjena 
Svebor
sigurno su opet sva mjesta u autu popunjena![]()
a?
Sid je usto iz groba??
jel znas koliko para za sve dane? ja sam cula 800 kn, to je ipak malo previse! za mene.
Iron Maiden confirmed to headline Sziget Festival's Zero Day! http://www.sziget.hu/festival_english/news/107203.html
bit će dobro ovo ljeto
bit će dobro ovo ljeto
Seksualni pištolji! Aaaaa majko mila!! Idem na Egzita odmah! Ću da spavam u vreći pred ulazom do ljeta! Ovo je ostvarenje svih mojih tinejdžerskih snova! Aj em an anarkajsta, aj em an antikrajsta!
o da egzit jea budem tamo
ako idete samo zbog njih - bolje ne.
prošlo je to doba, ovo što se sad "prikazuje" nije ni sjena od onog što je nekad bilo.sad su pare u igri
prošlo je to doba, ovo što se sad "prikazuje" nije ni sjena od onog što je nekad bilo.sad su pare u igri
nejdem zbog njih idem zbog novog sada kojeg obožavam a i zbog samog festivala
Na exit se ide zbo exita...
sex pistolsi su definitivno nesto sto zelim cut uzivo, a siguran sam da ce biti i drugih, mnogo aktualnijih, a ipak zvucnih imena...
sex pistolsi su definitivno nesto sto zelim cut uzivo, a siguran sam da ce biti i drugih, mnogo aktualnijih, a ipak zvucnih imena...
Re: Sex pistols na Exitu
e na exit se ove godine definitivno ide...idem zbog njih,zbog samog festivala,dobre zabave,i ostalog...divnog i krasnog 
idem štedit pa se vidimo u novom sadu. ja sam ona mala s jelenom u jednoj i indeksom u drugoj ruci...
Još samo da Spajsice dovedu... Jebote 30 godina ih nema i sad zagustilo nema se para pa sviraju kao opet, Ma nabijem ja Sex Pistolse! Daj Gunse u originalnoj postavi!
dedeki stari će svirati ... šta će ih unici voziti u kolicima ...
cane
Daj Gunse u originalnoj postavi!
Da, to je puno svijezije...
Nego, otisao bi i na Gunse...
Predprodaja karata će krenuti ovaj tjedan, a predprodajno mjesto će biti:
V.O.O.D.O.O. Underground
Vrt Jagode Truhelke 3, Osijek
http://www.voodoo.hr/v2/hr/shops/osijek.html
4dnevna karta - 65 eur
Turistički paket (4dnevna karta + kamp + prijevoz) - 85 eur (ograničeno na 50 paketa)
Novost je da će se moći kupiti kamp mjesto po cijeni od 20 eur (boravak od 7 dana),
ali samo ako imate kartu za Exit.
Cijene sam sad napisao u eurima, a točnu cijenu u kunama ću vam javiti naknadno.
Broj 4dnevnih karata za Osijek je ograničen na 200 kom!
Do ovog trenutka potvrđeni izvođači su:
Sex Pistols, Nightwish, Paul Weller, The Hives, Ministry i Gogol Bordello.
www.exitfest.org
V.O.O.D.O.O. Underground
Vrt Jagode Truhelke 3, Osijek
4dnevna karta - 65 eur
Turistički paket (4dnevna karta + kamp + prijevoz) - 85 eur (ograničeno na 50 paketa)
Novost je da će se moći kupiti kamp mjesto po cijeni od 20 eur (boravak od 7 dana),
ali samo ako imate kartu za Exit.
Cijene sam sad napisao u eurima, a točnu cijenu u kunama ću vam javiti naknadno.
Broj 4dnevnih karata za Osijek je ograničen na 200 kom!
Do ovog trenutka potvrđeni izvođači su:
Sex Pistols, Nightwish, Paul Weller, The Hives, Ministry i Gogol Bordello.
www.exitfest.org
EXIT 08
www.exitfest.org
POČETAK PRODAJE ULAZNICA U HRVATSKOJ
Danas službeno započinje prodaja ulaznica, paketa i mjesta u kampu za Exit 08 u Hrvatskoj. S obzirom na velik interes iz mnogih europskih zemalja predviđene prodajne količine za Hrvatsku su OGRANIČENE.
Ove godine hrvatska publika moći će na službenim prodajnim mjestima kupiti:
1. PAKET
Paket sadrži 4-dnevnu ulaznicu, mjesto u kampu i prijevoz do Novog Sada i natrag.
Cijena: 620 kn
2. ULAZNICA
Ulaznica za sva četiri dana festivala.
Cijena: 474 kn
3. KAMP
Mjesto u kamp moguće je kupiti jedino uz prethodno kupljenu ulaznicu za festival. Kamp će ove godine biti otvoren punih 10 dana.
Cijena: 146 kn
POTREBNI PODACI ZA KUPOVINU
Potrebni podaci za kupovinu paketa, ulaznice i kampa su: Ime i prezime, datum rođenja, mjesto boravka, spol, broj putovnice ili osobne karte, e-mail, broj telefona ili mobitela.
Organizatori će sve kupce naknadno kontaktirati vezano uz mjesto kretanja autobusa prema Novom Sadu.
ZAMJENA KUPLJENIH ULAZNICA I PAKETA
Jednom kupljene ulaznice i pakete nije moguće vratiti, ali se do 1.6.2008. mogu zamijeniti, tj prenijeti na treću osobu.
SLUŽBENA PRODAJNA MJESTA
ZAGREB
Dallas Music Shop
Tkalčićeva 7
Tel: 01 487 3747
E-mail: [email protected]
Kino Europa - frend Exit Festivala!
Varšavska 3
Tel: 01 48 72 888
RIJEKA
Dallas Music Shop
Splitska 2a
Tel: 051 332 524
SPLIT
Dallas Music Shop
Narodni trg 14
Tel: 021 314 133
OSIJEK
V.O.O.D.O.O. Underground
Vrt Jagode Truhelke 3
Tel: 031 212001
www.exitfest.org
POČETAK PRODAJE ULAZNICA U HRVATSKOJ
Danas službeno započinje prodaja ulaznica, paketa i mjesta u kampu za Exit 08 u Hrvatskoj. S obzirom na velik interes iz mnogih europskih zemalja predviđene prodajne količine za Hrvatsku su OGRANIČENE.
Ove godine hrvatska publika moći će na službenim prodajnim mjestima kupiti:
1. PAKET
Paket sadrži 4-dnevnu ulaznicu, mjesto u kampu i prijevoz do Novog Sada i natrag.
Cijena: 620 kn
2. ULAZNICA
Ulaznica za sva četiri dana festivala.
Cijena: 474 kn
3. KAMP
Mjesto u kamp moguće je kupiti jedino uz prethodno kupljenu ulaznicu za festival. Kamp će ove godine biti otvoren punih 10 dana.
Cijena: 146 kn
POTREBNI PODACI ZA KUPOVINU
Potrebni podaci za kupovinu paketa, ulaznice i kampa su: Ime i prezime, datum rođenja, mjesto boravka, spol, broj putovnice ili osobne karte, e-mail, broj telefona ili mobitela.
Organizatori će sve kupce naknadno kontaktirati vezano uz mjesto kretanja autobusa prema Novom Sadu.
ZAMJENA KUPLJENIH ULAZNICA I PAKETA
Jednom kupljene ulaznice i pakete nije moguće vratiti, ali se do 1.6.2008. mogu zamijeniti, tj prenijeti na treću osobu.
SLUŽBENA PRODAJNA MJESTA
ZAGREB
Dallas Music Shop
Tkalčićeva 7
Tel: 01 487 3747
Kino Europa - frend Exit Festivala!
Varšavska 3
Tel: 01 48 72 888
RIJEKA
Dallas Music Shop
Splitska 2a
Tel: 051 332 524
SPLIT
Dallas Music Shop
Narodni trg 14
Tel: 021 314 133
OSIJEK
V.O.O.D.O.O. Underground
Vrt Jagode Truhelke 3
Tel: 031 212001
SID SE PREVRCE U GROBU
morganako idete samo zbog njih - bolje ne.
Kod pistolsa su uvijek pare bile u igri.
Pogledaj "Great r'n'r swindle". Malcom sam kaže da se oko para sve vrtilo.
Karikatura su bili od starta, a danas su karikatura onoga što su nekad bili.