Još šest tjedana zime

Društvo, politika

Još šest tjedana zime

Najpoznatiji svjetski životinjski meteorolog - Phil iz Punxsutawneya u Pennsylvaniji, najavio je još šest tjedana zime. Probuđen iz svog brloga, šapnuo je meštru ceremonije da vidi svoju sjenu što je siguran znak da će nam još šest tjedana ;) biti hladno.

Would you like to know more?

šest mjeseci??? kontam da se Phil malo zajebao!
Uma

šest mjeseci??? kontam da se Phil malo zajebao!

Šest tjedana.
allein

što je siguran znak da će nam još šest mjeseci biti hladno.

:wink:
E da...

Re: Još šest tjedana zime

Grounhogday it is! Važno je da imamo tople kaputiće i rukavice, pa nećemo to osjetiti. A danas je kod mene dan prekrasan. Jedina činjenica je da je svizac opaki notorni lažac, buuuuuu!

1step2far

. Jedina činjenica je da je svizac opaki notorni lažac, buuuuuu!

nemoj tako...povrijedit ces mu osjecaje :D

je*o majku,jel bas morao dodat tih 6 tjedana!! vec mi je puna kapa zimeee...grrrrrrrrrrrrrr

ocu proljeceeeeeeeee!!!! :(
Za danas je mašio i to debelo. Vani sunce i toplo, ko da je travanj.

Fil je mamurni svisčić kojeg dosadni Ameri probude. Zbog toga je krenki i vremenska sudbina nije povoljna.
ja ODBIJAM trpiti zimkulju još šest tjedana! Odbijam!!
insomnia

ja ODBIJAM trpiti zimkulju još šest tjedana! Odbijam!!

Me too... :evil:
danas baš toplo, ja u kratkim bio
Jebem ti zimu više. Jebem ti Svisca! Koji kurac nije zamotao zimu u omot ko što je zamotao čokoladu?! :twisted:
...dosta mi je zime..ja bi ljetooo i da zavrsi skola i prođe matura i da se upisem na faks...i onda uzivancija :):) kad ce to? :/
anchi_os

...dosta mi je zime..ja bi ljetooo i da zavrsi skola i prođe matura i da se upisem na faks...i onda uzivancija :):) kad ce to? :/

Kakav je to faks gdje se uživa?? :roll:
vrijeme je odvratno....hoću proljeće... :x
heart3

anchi_os

Kakav je to faks gdje se uživa?? :roll:
vrijeme je odvratno....hoću proljeće... :x

..nisam mislila da cu uzivat na faksu, nego na ljeto koje slijedi kad sve ovo sto sam napisala prođe...kuzis? :wink: :sun:
biće da se onaj usrani svizac zajebo haha nabijem ga LOL
Monstrum

biće da se onaj usrani svizac zajebo haha nabijem ga LOL

Zajebo kurac, viš ti kada u petak padna snjeg.
Nemoj da mi snijeg više pada. Sutra postavljam terasu.
neeeee, snijeg, neeee kiša,neeee vjetar, neeeee padaline!!!
sunca i topline mi dajte!!!

(i maramicu da obrišem balavi nos i suze - za sve je kriv vjetar...)
cane

Nemoj da mi snijeg više pada. Sutra postavljam terasu.

Neuobičajeno toplo vrijeme za ovo doba godine do kraja tjedna prijeći će u nešto manje toplo i promjenjivije. Sredinom sljedećeg tjedna će pak osjetno zahladnjeti.

Prognostičari najavljuju kako stiže frontalni sustav, koji nosi više naoblake. Tako bi na sjevernom Jadranu i u Gorskom kotaru trebalo pasti i nešto kiše, kao i kasnije u unutrašnjosti, piše Večernji list.

Do kraja tjedna vrijeme u unutrašnjosti prijeći će u nešto promjenjivije, temperature će se spustiti za pet pa i više stupnjeva, no i dalje će biti iznad prosjeka za veljaču.

Sredinom idućeg tjedna vrijeme neuobičajeno toplo za veljaču u unutrašnjosti će se u potpunosti promijeniti. Pokazatelji govore da nam stižu sjeverna strujanja i zahlađenje s oborinama, koje bi u gorju vrlo vjerojatno mogle značiti i snijeg, najavljuju u DHMZ-u, podsjećajući na uvijek moguća odstupanja od tako dugoročnijih prognoza.

Riječane je obavila magla kakvu ne pamte desetljećima, a potpuno razvedravanje trebalo bi se dogoditi tek u nedjelju, piše Večernji list.
net.hr
aethur

bit će belaja, znam...ne trebaju meni DHMZ, satelitske snimke, prognostičke karte - sve ja to osjećam u kostima :cry:
deep reliefe, here I come! :(

ipak taj svizac nešto zna....ak osmijem primjetiti
je je lud mali,pametniji od svih ovih meteorologa :O
smeće dlakavo jab njega ko ovog dabra malog LOL

i prošlo i tih šest tjedana... i šta sad... ??? sada svi plaču da im je vruće... de odlučite!!!

Tagovi