ljenčarenje
mene danas savjest pojela...cijeli dan mislim sta sam mogla, a nisam...uzas!
Društvo, politika
tonyaDekica... Tv... Zzzzzz....

Monstrum
ja sam car ljenčarenja, i niko mi nije ravan, da ima natjecanje u ljenčarenju osvajo bi nagrade iz godine u godinu, zna mi bit toliko dosadno da čujem kako lapim, ko radenska, e onda ili se zavalim u krevet i prepustim mislima ili se zavalim u krevet i prepustim mislima, a nekad...........ma znate..........
ljenčarim sa stilom, baš sam onako kuuuuuuuuul u svom ljenčarenju, a kad mi je baš jebeno dosadno onda me hvata grižnja savjesti što ništ ne radim i lapim pa se tak živciram neko vrijeme al brzo me to popusti Wink
jebiga šta da se radi, nastojim dobro iskoristit ovih još par mjeseci bez obaveza i posla i ostalih sranja jer kad diplomiram neć imat vremena za usrat se ko čoek.
DonQuijoteMonstrum
ja sam car ljenčarenja, i niko mi nije ravan, da ima natjecanje u ljenčarenju osvajo bi nagrade iz godine u godinu, zna mi bit toliko dosadno da čujem kako lapim, ko radenska, e onda ili se zavalim u krevet i prepustim mislima ili se zavalim u krevet i prepustim mislima, a nekad...........ma znate..........
ljenčarim sa stilom, baš sam onako kuuuuuuuuul u svom ljenčarenju, a kad mi je baš jebeno dosadno onda me hvata grižnja savjesti što ništ ne radim i lapim pa se tak živciram neko vrijeme al brzo me to popusti Wink
jebiga šta da se radi, nastojim dobro iskoristit ovih još par mjeseci bez obaveza i posla i ostalih sranja jer kad diplomiram neć imat vremena za usrat se ko čoek.
e, sad si počeo miješati dosadu s jedne strane i ljenčarenje (dokolicu) s druge strane! to nisu istoznačni pojmovi! dok ljenčariš nije ti dosadno. kad ti postane dosadno, to više nije ljenčarenje. dok ljenčariš, prepuštaš se neradu i to te ne opterećuje, nemaš potrebu nešto raditi (ne nužno korisno), dok kod dosade mozak traži nešto čime bi se zabavio.
Ja lijepo uzmem sve dijelove ratova zvijezda i gledam ih cijeli dan jedan za drugim, jedine stanke mi budu odlazak do kujne po ranu i cugu i do weceja na rasterećenje mjehura i istovar