Re: joj zašto...
Moje cure...
Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni
non plus ultraMene prijetelj ostavio zbog cure...
Moje cure...
Monstrumnon plus ultraMene prijetelj ostavio zbog cure...
Moje cure...
takav prijatelj ti ne treba, a bogami ni takva cura
non plus ultraMonstrumnon plus ultraMene prijetelj ostavio zbog cure...
Moje cure...
takav prijatelj ti ne treba, a bogami ni takva cura
Zašto mi takva cura ne treba?
Šta ona ima s tim?
mladen.jrMonstrum
jel tvoja cura bila? koliko sam skonto po postu je,
jel tvoja cura završila s tvojim prijateljem? koliko sam skonto po postu je,
i ti onda pitaš kakve veze ona ima s tim, pa kakve nema ista je ko i tvoj prijatelj koji je tebe ostavio zbog tvoje cure
Koliko sam skužio, nije ga cura ostavila, nego prijatelj zbog cure(vjerovatno zato što mu se sviđala, a on mu je prijatelj).

DonQuijotene znam tko je koga ostavio, ali...
pištolj CZ povoljno prodajem ili dajem u najam...

Monstrum
pošto?
Evil Poodinghmene mladost ostavila...
DonQuijoteMonstrum
pošto?
pošto-poto!
btw, vidijo sam jednu piljaricu na piji danas sa zataknutim ganom u kecelji, možda je tvoj.

Monstrum
mater joj jebem izbušiću je nožom i otet joj MOJ pištolj pa joj još sprašit metak po pol lica da ne može imat otvoren lijes ona će meni krast moju tetku mamicu joj njenu, uf, koji štand, di je![]()
DonQuijoteMonstrum
mater joj jebem izbušiću je nožom i otet joj MOJ pištolj pa joj još sprašit metak po pol lica da ne može imat otvoren lijes ona će meni krast moju tetku mamicu joj njenu, uf, koji štand, di je![]()
kad ideš od "ferala" i "lava", uđeš u onaj dijagonalni prolaz po sredini pije, pa idu redom: baba manda, baba jelka, baba prcmilka, baka kata, baba štefanija i onda ta, baba štefica. kao, prodaje cvijeće i povrće. moš mislit! dila drogu! zato na piji ima toliko ljudi! misliš da su došli kupiti povrća?! pa povrća imaš i u konzumu i interšparu! šta će ljudima njihovo povrće? to se droga kupuje!
Monstrum
DonQuijote
kad ideš od "ferala" i "lava", uđeš u onaj dijagonalni prolaz po sredini pije, pa idu redom: baba manda, baba jelka, baba prcmilka, baka kata, baba štefanija i onda ta, baba štefica. kao, prodaje cvijeće i povrće. moš mislit! dila drogu! zato na piji ima toliko ljudi! misliš da su došli kupiti povrća?! pa povrća imaš i u konzumu i interšparu! šta će ljudima njihovo povrće? to se droga kupuje!
o mamicu joj njenu a biće ta teža za par grama olova ili ću joj muriju nakalemit na grbu pa nek dila po centralnom zatvoru jebemlijoj krsnu slavu ona će meni tetku krast, znači iza babe kate, prodaje cvijeće kao, jel ima ona one krasne krizanteme mislim da sam jednom kod nje kupiJo za svisvete krizantema krasnih

Monstrum
je to je ta, navodno je baba iz petrijevaca tamo sa kraja sela u onoj uličici a ima neka njena sestra valjd ili polusestra unutra u ograđenom prostoru prodaje jaja, takva jaja još nisi vido velika čista a iznutra žuta ko dukat, mater im jebem dobiće obje metak iz odmazde![]()
marraikad se dva luđaka udruže ispadne jedna savim napeta krimi priča s elementima znanstvene fantastike
Evil Poodingh
mene mladost ostavila...
goose
marraikad se dva luđaka udruže ispadne jedna savim napeta krimi priča s elementima znanstvene fantastike
hahahhhahha...totalno!!!![]()
![]()
![]()
da se vratim na original post.... lega,napisi cijeli scenarij o tom tvom kvazi prijatelju i curi pa ti mozda netko uspije uletit korisnim savjetom![]()