Prijatelj me ostavio zbog cure

Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni

Re: joj zašto...

Mene prijetelj ostavio zbog cure...
Moje cure...

non plus ultra

Moje cure...

takav prijatelj ti ne treba, a bogami ni takva cura :wink:

Monstrum

non plus ultra

Moje cure...

Zašto mi takva cura ne treba?
Šta ona ima s tim?
ima puno s time,..... halooo... razmisli malo da ona tebe voli ili tak neš... nebi te ostavila i ošla s njim... ili čekaj on te ostavio jer ju ne može podnjet ili*?
a jebeš mi samo neka kuknjava ovdje,pa nije ovo ordinacija dr.Mandića.

Re: Prijatelj me ostavio zbog cure

non plus ultra

Monstrum

non plus ultra

Moje cure...

Zašto mi takva cura ne treba?
Šta ona ima s tim?

jel tvoja cura bila? koliko sam skonto po postu je,
jel tvoja cura završila s tvojim prijateljem? koliko sam skonto po postu je,
i ti onda pitaš kakve veze ona ima s tim, pa kakve nema ista je ko i tvoj prijatelj koji je tebe ostavio zbog tvoje cure
ovo već lagano počinje sličiti na forum index.hr ...
pa šta cura je društvena

i ti onda pitaš kakve veze ona ima s tim, pa kakve nema ista je ko i tvoj prijatelj koji je tebe ostavio zbog tvoje cure

Koliko sam skužio, nije ga cura ostavila, nego prijatelj zbog cure(vjerovatno zato što mu se sviđala, a on mu je prijatelj).
možda voli prijatelja više od cure
mladen.jr

Monstrum

Koliko sam skužio, nije ga cura ostavila, nego prijatelj zbog cure(vjerovatno zato što mu se sviđala, a on mu je prijatelj).

tim još bolje, znači prijatelj ga je ostavio zbog cure, njegove cure, e sad još ako mu je u to vrijeme ta cura i bila cura to će staviti točku na i ili šlag na tortu, a kako sam ja skonto tako se nekak zbilo to sve
samo malo ti si znači skonto da ga je lega ostavio zbog njegove cure, pa jel njegova cura nije njegova cura ili su nekak u troje se družili ili :hmm:

Re: Prijatelj me ostavio zbog cure

Joj, ne opet! Ubijaju me ove teme jer su već dotaknute u ostalim temama sa ljubavnim problemčićima. Nekome se baš osladilo...
ma nije ... ona je tebe ostavila zbog njega ....
autor topic > EMO smrc smrc smrc!
jebote tu places zbog zenke,jel trebas zilete?
..tko je tu koga ostavio zbog koga, ja ovdje ništa ne razumijem.. uglavnom, sve u svemu, ako je itko ikoga ostavio-cura ovog zbog prijatelja, ili prijatelj ovog zbog cure, jer mu se sviđala/nije sviđala.. hm.. i cura i ovaj prijatelj su nekakva đubrad od ljudi.. ako sam ja dobro shvatila.. :D
ne znam tko je koga ostavio, ali...

pištolj CZ povoljno prodajem ili dajem u najam...
DonQuijote

ne znam tko je koga ostavio, ali...

pištolj CZ povoljno prodajem ili dajem u najam...

pošto? jab kupiJo eno danas izgubiJo svoj jebemu na potezu kuća-pijac-kuća :hmm:
Monstrum

pošto?

pošto-poto!

btw, vidijo sam jednu piljaricu na piji danas sa zataknutim ganom u kecelji, možda je tvoj.
Evil Poodingh

mene mladost ostavila...

Zbog cure?

Imam par legosa koje je mladost ostavila zbog cure. ;)
ma ne...cura me ostavila zbog mladosti, a onda me mladost ostavila spontano, na dašku jesenskog povjetarca...
DonQuijote

Monstrum

pošto?

pošto-poto!

btw, vidijo sam jednu piljaricu na piji danas sa zataknutim ganom u kecelji, možda je tvoj.

mater joj jebem izbušiću je nožom i otet joj MOJ pištolj pa joj još sprašit metak po pol lica da ne može imat otvoren lijes ona će meni krast moju tetku mamicu joj njenu, uf, koji štand, di je :E
Monstrum

mater joj jebem izbušiću je nožom i otet joj MOJ pištolj pa joj još sprašit metak po pol lica da ne može imat otvoren lijes ona će meni krast moju tetku mamicu joj njenu, uf, koji štand, di je :E

kad ideš od "ferala" i "lava", uđeš u onaj dijagonalni prolaz po sredini pije, pa idu redom: baba manda, baba jelka, baba prcmilka, baka kata, baba štefanija i onda ta, baba štefica. kao, prodaje cvijeće i povrće. moš mislit! dila drogu! zato na piji ima toliko ljudi! misliš da su došli kupiti povrća?! pa povrća imaš i u konzumu i interšparu! šta će ljudima njihovo povrće? to se droga kupuje!
DonQuijote

Monstrum

kad ideš od "ferala" i "lava", uđeš u onaj dijagonalni prolaz po sredini pije, pa idu redom: baba manda, baba jelka, baba prcmilka, baka kata, baba štefanija i onda ta, baba štefica. kao, prodaje cvijeće i povrće. moš mislit! dila drogu! zato na piji ima toliko ljudi! misliš da su došli kupiti povrća?! pa povrća imaš i u konzumu i interšparu! šta će ljudima njihovo povrće? to se droga kupuje!

o mamicu joj njenu a biće ta teža za par grama olova ili ću joj muriju nakalemit na grbu pa nek dila po centralnom zatvoru jebemlijoj krsnu slavu ona će meni tetku krast, znači iza babe kate, prodaje cvijeće kao, jel ima ona one krasne krizanteme mislim da sam jednom kod nje kupiJo za svisvete krizantema krasnih
Monstrum

DonQuijote

o mamicu joj njenu a biće ta teža za par grama olova ili ću joj muriju nakalemit na grbu pa nek dila po centralnom zatvoru jebemlijoj krsnu slavu ona će meni tetku krast, znači iza babe kate, prodaje cvijeće kao, jel ima ona one krasne krizanteme mislim da sam jednom kod nje kupiJo za svisvete krizantema krasnih

iza BAKE kate! da, to je ta! istina, ima divnih krizantema! baš divnih! drugdje u osijeku takvih nisam vidio! i kale i hortenzije su joj krasne!
je to je ta, navodno je baba iz petrijevaca tamo sa kraja sela u onoj uličici a ima neka njena sestra valjd ili polusestra unutra u ograđenom prostoru prodaje jaja, takva jaja još nisi vido velika čista a iznutra žuta ko dukat, mater im jebem dobiće obje metak iz odmazde :E
Monstrum

je to je ta, navodno je baba iz petrijevaca tamo sa kraja sela u onoj uličici a ima neka njena sestra valjd ili polusestra unutra u ograđenom prostoru prodaje jaja, takva jaja još nisi vido velika čista a iznutra žuta ko dukat, mater im jebem dobiće obje metak iz odmazde :E

neka, treba! treba im dati lekciju, da nauče za drugi puta. pa da vidimo hoće li ponoviti tako nešto. ja mislim da neće!

šteta samo lijepoga cvijeća i takvih jaja, ali šta ćeš...

btw, na sreću, ovaj je topic toliko glup da ga začetavanje može samo popraviti...
kad se dva luđaka udruže ispadne jedna savim napeta krimi priča s elementima znanstvene fantastike :)
marrai

kad se dva luđaka udruže ispadne jedna savim napeta krimi priča s elementima znanstvene fantastike :)

hahahhhahha...totalno!!! :D :D :D

da se vratim na original post.... lega,napisi cijeli scenarij o tom tvom kvazi prijatelju i curi pa ti mozda netko uspije uletit korisnim savjetom :)
Evil Poodingh

mene mladost ostavila...

mene pamet
goose

marrai

hahahhhahha...totalno!!! :D :D :D

da se vratim na original post.... lega,napisi cijeli scenarij o tom tvom kvazi prijatelju i curi pa ti mozda netko uspije uletit korisnim savjetom :)

haha..stvarno krimi priča..i da nadovezujem se: definitivno trebaš napisati cijeli scenarij da znamo o čem se radi..koliko vidim,svi samo nagađaju...
a sta sad...pa moze se i u troje lijepo zivjet hihihi

Jesi ti neki staromodan tip...sta si ti mislio da postoji ljubav? :D :D :D :D :D :D :D :D

Tagovi