Forum031: Zuhrina oproštajka

Osijek

Forum031: Zuhrina oproštajka

U subotu, 2. veljače 2008. u katakombama na lijevoj obali Drave, odmah kod mosta za Baranju će se održati forumaško okupljanje, povodom ispraćaja svima nam dragog Zuhre, člana foruma koji se seli u Rijeku. Zbogom slavonske ravnice, ode u brda, još ni ne zna što ga čeka...

Okupljanje će biti popraćeno vrhunskim grahom(khm...), a trošak dijelimo na jednake dijelove (prošli puta 8 kn po osobi). Cugu nosi svatko sebi.

Početak u 12 sati. Pozvani su svi, uključujući i neforumaše, potrebno je samo na ovom topicu napisati koliko nas dolazi, da ne ostanemo gladni...lol
opet grah i katakombe i jos subota, nemam pametnijeg posla nego jesti grah pa ici u q, lol. i jos u 12h, tad se ni ne dizem ak nemam faks, prerano. sorkac al bez mene i ovaj put
Koga nema, bez njega se može.

Pozdrav Zuhri i ekipi, nažalost ni mene neće biti, planovi u Zg koji su dogovoreni puno prije nego sam vidio ovu najavu...
ja ćem vidjet kako budem stajala s vremenom.... ali pokušat ću doć ipak se radi o mojem malom zuhriću!!!!
nemrem nikaj obećat, zavisi koliko budem bančila imam nekih planova u poduzeću
@hanna

mali zuhric.... -.-
Ja sam ZA...Ako bude nešto od ovoga, dakle 10ak ljudi dolazim sigurno...
Racunajte na mene...dolazim sigurno.....
aj mogla bi i ja navratit ako budem budnaa...mislim blizu mi je..:) i bit će zabavno..predosjećam:)
ja neć
ne da mi se buditi ujutro.
hmm ja sam za ak se uspiem probudit :P
sheila

aj mogla bi i ja navratit ako budem budnaa...mislim blizu mi je..:) i bit će zabavno..predosjećam:)

aethur

ja neć

Tuba

kmeee kmuuu, 12 sati (podne) to je meni rano...kmeeee kmuuu ja tada još spavam...uf...

mrš ljenčine jedne, svi na noge u 10 sati, umivanje, pranje zubi, ušiju... podapiranje ispod pazuha i tamo dolje...svi se uputit prema katakombama...jebote, ko je vidio spavat subotom do podneva....ljenčine jedne

kmuuu kmeeee....mrš
E, ako ćete svi možda doći onda ja neću doći. Molim da se svi koji mogu doći probude kad treba, 12 uopće nije rano. Inače, grah će biti gotov oko 1, pola 2 tako da lagano kašnjenje nije problem (ali nije u redu).
vi ste stvarno genijalci tesko vam se probuditi omg...
oke shvacam i meni se nekada tesko probuditi pa se probudim...
Zuhra

vi ste stvarno genijalci tesko vam se probuditi omg...
oke shvacam i meni se nekada tesko probuditi pa se probudim...

i tak te vidim skoro svaki dan, koji kurac da te gledam još u subotu u podne...:D:D:D
jebemu...vidimo se u subotu u O2...
jaoj aethure... jaoj.... rekla sam da te neć klat..al i sam znaš daš na kraju ipak doći.. čemu to cijelo prenemaganje sada... nagovoriit ćemo mi tebe
..ja eto ne mogu, jerbo nisam u Os, a ne mogu doći, ali eto @Zuhra, želim ti sretan put, i da se fino oprostiš od forumaša.. ;)
zeros

sheila

aethur

ja neć

Tuba

kmeee kmuuu, 12 sati (podne) to je meni rano...kmeeee kmuuu ja tada još spavam...uf...

mrš ljenčine jedne, svi na noge u 10 sati, umivanje, pranje zubi, ušiju... podapiranje ispod pazuha i tamo dolje...svi se uputit prema katakombama...jebote, ko je vidio spavat subotom do podneva....ljenčine jedne

kmuuu kmeeee....mrš

fakof^.^ a probudichu se nekak.inache subotom do 2.
Tuba

zeros

sheila

aethur

ja neć

Tuba

kmuuu kmeeee....mrš

fakof^.^ a probudichu se nekak.inache subotom do 2.

fakof ja i dalje neću...ima da spavam ko pravo čeljade bar do 15 sati...
aethur

jebemu...vidimo se u subotu u O2...

necu ici u o2
jac doc, valjda, nadam se, pa neb taj grah propustio, jebeš zuhru oc graha :D
zuhrina oproštaljka završila u najavama 031 LOL
koja faca
i to je kao to, više se nitko ne javlja...ccc...Ja obavio shopping, vidimo se sutra. Još nemamo kotlić, ali to ću riješiti danas, nadam se. Ela se ne javlja na private, a izgubih njezin broj.
Gregore, sretan rođendan. 15 godina, lijepo, još 3 do punoljetnosti...:D
malo nas je al nas ima... pa šta bit će nas oko 10--- to je oke broj.... hih cya sutra
Bit će nas više, dolaze neki "izvana"...:-)
Dakle, ja bih molio nekoga da sutra ponese sjekiru, dvije-tri cjepanice za početak vatre i ako netko ima ili može posuditi - kotlić. Pitao sam na par mjesta ali ništa ne prolazi...drugim rječima: pravimo grah a lonac u šumi...heh
Imam lonac od 8 L koji može na vatru, ali će biti jako nestabilan a možda i premal.
Ajd da se sad dogovorimo tko će ponijeti sjekiru, bez ostalog ćemo se snaći....volonteri...misstake? :-)
sjekira - check
kotlic - check
zabava - check
Mozda vas svratim malo pozdravit...
ja nisam navratila,jebiga :D
ja sam navratio oko 12 sati da pozdravim ekipu, zbog obaveza nisam bio u mogućnosti duže ostat.
ajmee sve pohvale kuvaru, grah je bio odličan, zabava odlična, megamix što nam je sviro puding odličan LOL
nake_rado

ajmee sve pohvale kuvaru, grah je bio odličan, zabava odlična, megamix što nam je sviro puding odličan LOL

drugim rijecima, sve 5! :)

ja bih bila dosla, ali nisam upoznala nikoga od vas, a ni Zuhru pa mi bilo malo bezveze dolaziti na oprostajku nekoga koga ne poznajem :(

ali, to me ne znaci da doticnome ne mogu pozeljeti svu srecu u buducem zivotu.Sretno Zuhra! :)
pa mogla si doći pa bi nas upoznala sve, nećeš nas uopznat ak nedođeš :D
ma bilo je odlicno..grah je bio za 5,svaka cast pudingu za onaj divni live nastup :D
svaka čast

baš sam se najela gra'a
uh, sad kad citam, bas mi je zao sto nisam dosla, nije da sam sto pametno radila :(

nake_rado

pa mogla si doći pa bi nas upoznala sve, nećeš nas uopznat ak nedođeš :D

mozda jedan petak dodjem u Excalibur.Ako sam dobro shvatila, ta su okupljanja postala redovita pojava? :)
da
svaki petak after 20h
MissTake

da
svaki petak after 20h

hvala :)

(malo offtopic, but jbga... :) )
grah 5
ekipa 5
glazbena pratnja 5
ma bilo je predobro....
biljar 10
vozač 11

vrata ostala čitava ... neprocjenjivo

neke stvari se ipak ne mogu ocjeniti
jebiga nisam mogao doc!

aj nabacite slike!!!!!
čekam i ja da se stave, baš smo si prekrasni :D
bit će bit će
evo šaljem sms fotografima
dobro si ti to poslala LOL
evo obrađuju se fotke
Dakle, ipak nisam bio u mogućnosti doći, obzirom da sam radio u to vrijeme. No, nema veze, bit će opet grašina.
Dio fotki je ovdje.

Ostatak ću staviti sutra jer moram pod hitno gibat sada so stay tuned. ;)
slike su predobre... al zaš sam ja na tri njih..... neeeeeee
o malecka bila si glavna faca tamo,hehe
Ja sam tamo bio 15-ak minuta, al vidim da je to sasvim dovoljno da me se zabilježi na fotkama...žao mi je što nisam bio duže da probam grah...ali obveze zovu...
ruana

ma uff.....
malecka

ruana

ma uff.....

Fotografiranija od Vlatke Pokos.

PS. Morao sam!!!LOL
aethur

malecka

ruana

ma uff.....

Fotografiranija od Vlatke Pokos.

PS. Morao sam!!!LOL

a znala sam... jaoj idući put kad budem vidla fotić bježim...
jbg ja bas htjeo doci al bio u zagrebu jebiga.
Još fotki je dodano.

Tagovi