U subotu, 2. veljače 2008. u katakombama na lijevoj obali Drave, odmah kod mosta za Baranju će se održati forumaško okupljanje, povodom ispraćaja svima nam dragog Zuhre, člana foruma koji se seli u Rijeku. Zbogom slavonske ravnice, ode u brda, još ni ne zna što ga čeka...
Okupljanje će biti popraćeno vrhunskim grahom(khm...), a trošak dijelimo na jednake dijelove (prošli puta 8 kn po osobi). Cugu nosi svatko sebi.
Početak u 12 sati. Pozvani su svi, uključujući i neforumaše, potrebno je samo na ovom topicu napisati koliko nas dolazi, da ne ostanemo gladni...lol
opet grah i katakombe i jos subota, nemam pametnijeg posla nego jesti grah pa ici u q, lol. i jos u 12h, tad se ni ne dizem ak nemam faks, prerano. sorkac al bez mene i ovaj put
aj mogla bi i ja navratit ako budem budnaa...mislim blizu mi je.. i bit će zabavno..predosjećam
aethur
ja neć
ne da mi se buditi ujutro.
Tuba
hmm ja sam za ak se uspiem probudit
kmeee kmuuu, 12 sati (podne) to je meni rano...kmeeee kmuuu ja tada još spavam...uf...
mrš ljenčine jedne, svi na noge u 10 sati, umivanje, pranje zubi, ušiju... podapiranje ispod pazuha i tamo dolje...svi se uputit prema katakombama...jebote, ko je vidio spavat subotom do podneva....ljenčine jedne
E, ako ćete svi možda doći onda ja neću doći. Molim da se svi koji mogu doći probude kad treba, 12 uopće nije rano. Inače, grah će biti gotov oko 1, pola 2 tako da lagano kašnjenje nije problem (ali nije u redu).
aj mogla bi i ja navratit ako budem budnaa...mislim blizu mi je.. i bit će zabavno..predosjećam
aethur
ja neć
Tuba
kmeee kmuuu, 12 sati (podne) to je meni rano...kmeeee kmuuu ja tada još spavam...uf...
mrš ljenčine jedne, svi na noge u 10 sati, umivanje, pranje zubi, ušiju... podapiranje ispod pazuha i tamo dolje...svi se uputit prema katakombama...jebote, ko je vidio spavat subotom do podneva....ljenčine jedne
kmuuu kmeeee....mrš
fakof^.^ a probudichu se nekak.inache subotom do 2.
aethur
ja neć
Tuba
kmuuu kmeeee....mrš
fakof^.^ a probudichu se nekak.inache subotom do 2.
fakof ja i dalje neću...ima da spavam ko pravo čeljade bar do 15 sati...
i to je kao to, više se nitko ne javlja...ccc...Ja obavio shopping, vidimo se sutra. Još nemamo kotlić, ali to ću riješiti danas, nadam se. Ela se ne javlja na private, a izgubih njezin broj.
Bit će nas više, dolaze neki "izvana"...
Dakle, ja bih molio nekoga da sutra ponese sjekiru, dvije-tri cjepanice za početak vatre i ako netko ima ili može posuditi - kotlić. Pitao sam na par mjesta ali ništa ne prolazi...drugim rječima: pravimo grah a lonac u šumi...heh
Imam lonac od 8 L koji može na vatru, ali će biti jako nestabilan a možda i premal.
Ajd da se sad dogovorimo tko će ponijeti sjekiru, bez ostalog ćemo se snaći....volonteri...misstake?
Ja sam tamo bio 15-ak minuta, al vidim da je to sasvim dovoljno da me se zabilježi na fotkama...žao mi je što nisam bio duže da probam grah...ali obveze zovu...