Novi rock klub u Osijeku ??
Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni
(!?)
nikad cula za ovo. ajde bona,nek neko objasni. odma
ovaj da ono na šta sam ja misla je biker bar nekakav.na vukovarskoj.kod izolirke.
VALJDA.
mislim da se tak zove ona rupa? ha?
pitam jer sam neki dan vidjela pred pikasom brdo motora parkiranih...heheheheeheh
valjda je to onda to...
mislim da je najava bila za jucer...
jel netko bio? da cujemo vijesti iz prve ruke
ušla, posjetila wc i izašla. ništa primamljivo.
barem nije bilo u ovu subotu. a i lokacija mi se ne sviđa. daleko jeeee.
Lokal je uglavnom renoviran, neke preinake se još rade a i radi se na tome da to postane pravi Biker bar, kakvoga u Osijeku još nije bilo. Budući da je otvoren tek prije mjesec dana, nisu još sve stvari sjele na svoje mjesto, ali već je bila jedna živa svirka i posjećenost lokala je sasvim solidna. Dobrodošli su svi koji vole motore i rock glazbu, jer možete biti sigurni da neće biti ni n od narodnjaka unutra. Ekipa je malo starija, ali nađe se i mlađih od 20 godina, što znači da su otvoreni za sve uzraste osim baš za klinčadiju od 15, 16 godina kojoj je ionako zabranjeno točenje alkohola..
Budući da sam s tom ekipom od organizacija Biker festa do organizacije i otvaranja Biker Bara, što god vas zanima slobodno pitajte..
A slobodno dođite i na cugu, pa se uvjerite sami..
anchi_os
..u ovom gradu nikad nista nemaa...strasno..kad ce se vec otvorit nest normalno?!?!
Pa hmmm ... nikad!
Meni je Teatar okej, al opet bude mi dosadno kad ima malo ljudi, a i ne da mi se svaki vikend davat 15kn za upad. Iako se ovaj vikend isplatilo
anchi_os
..u ovom gradu nikad nista nemaa...strasno..kad ce se vec otvorit nest normalno?!?!
a šta smatraš pod normalno
Evil Poodingha istina je...znam...al sto je je..nema u osijeku bas nest previse mjesta za izac...pogotovo s alternativnom glazbom..jbg..joj previše je takvih kao Anchi, skroz kukaju kako ništa nema a u stvari ne znaju niti što žele.
anchi_os
Evil Poodingha istina je...znam...al sto je je..nema u osijeku bas nest previse mjesta za izac...pogotovo s alternativnom glazbom..jbg..joj previše je takvih kao Anchi, skroz kukaju kako ništa nema a u stvari ne znaju niti što žele.
![]()
aj ti izađi malo na sunce i pogledaj po gradu, siguran sam da ćeš naći nešto za sebe

jel' netko bio?
jel' ima tamo šta?
jel' to uopće radi još uvijek?
LoonaDaklem, Biker Bar, otvoren pod inicijativom MC My Way, na Vukovarskoj u DGO, u bivšem Picassu. Isti taj My Way organizirao je 1. Biker fest u Osijeku od 14.-16.09.07. na prostoru aerodroma u Čepinu.
Lokal je uglavnom renoviran, neke preinake se još rade a i radi se na tome da to postane pravi Biker bar, kakvoga u Osijeku još nije bilo. Budući da je otvoren tek prije mjesec dana, nisu još sve stvari sjele na svoje mjesto, ali već je bila jedna živa svirka i posjećenost lokala je sasvim solidna. Dobrodošli su svi koji vole motore i rock glazbu, jer možete biti sigurni da neće biti ni n od narodnjaka unutra. Ekipa je malo starija, ali nađe se i mlađih od 20 godina, što znači da su otvoreni za sve uzraste osim baš za klinčadiju od 15, 16 godina kojoj je ionako zabranjeno točenje alkohola..
Budući da sam s tom ekipom od organizacija Biker festa do organizacije i otvaranja Biker Bara, što god vas zanima slobodno pitajte..
A slobodno dođite i na cugu, pa se uvjerite sami..
e, to je ondapak za mene...jer JA SAM ROCk!!!!!!
king, legenda...zakon....šarm, sav sam uf....jel?
AJD...
Loona
Radi, radi.. ima nekog.. bio je netko.. navrati, pa vidi.. nije gužva kao u Tvrđi, ali za popiti koju cugu ili kavu, dok slušaš dobru glazbu, odlično mjesto. Naravno, kome je blizu ili mu se da dolaziti do DG..
izgleda da zalaziš tamo...
ajd, budi dobra pa javi ako ima kakvih svirki ili bar preporuči u koje vrijeme i kada naići - jednom sam prolazila pa je izgledalo jadno (pusto), ali svemu dajem više šansi.
Hvala.
Loona
Pa blizu mi je kuće, a i frend iz moto kluba My Way je otvorio taj lokal, tj. preuzeo ga, sredio i promijenio mu ime, skupa s ostalim članovima, iako moram priznati, nisam ni ja stigla do tamo jedno 2 tjedna..
Koncert sutra neki tamo? A ne vidjeh nikakvu najavu...
KONCERT
SUBOTA 01.03 2008. u 20.30 BIKER BAR Vukovarska 81.
BLACK APPLE - (ghotic rock)
3.SET - R & B (Azra,Atomci,AC/DC,Whitesnake...
eto...
Re: Novi rock klub u Osijeku ??
Loona
Ajde.. ne bi bilo loše da navratite svi...![]()
Jel' to nova forumaška kava na pomolu? Jab' forumaško pivo.
tonya
Loona
Jel' to nova forumaška kava na pomolu? Jab' forumaško pivo.![]()
dovuc' guzicu, pivo ja plaćam
gaap
tonya
Loona
Jel' to nova forumaška kava na pomolu? Jab' forumaško pivo.![]()
dovuc' guzicu, pivo ja plaćam
Samo reci kad.
Loona
Pa sutra na koncert..
Skuzi, ne vidjeh najavu.
Po mome club treba da se jos malo sredi neki dodaci i da barem vikendom petak subota ima neke koncerte neka dogadjanja a ne samo sirovi mjuz iz cd plejera
visage
Po mome club treba da se jos malo sredi neki dodaci i da barem vikendom petak subota ima neke koncerte neka dogadjanja a ne samo sirovi mjuz iz cd plejera
hm, a pisalo je da treba biti koncert...znači, nije bio?
aethurKoncert je bio jučer, u petak je bila obična večer.
šta plavuša zna
e, sad sam ponovo pročitala i pokopčala - u petak trebali biti Cigani, dakle bilo je riječ o petku, a ne o suboti...
Bravo ja!!!
Ako se prestanem farbati možda nešto i bude od mene...
LoonaS kojim? Lokal radi, u petak su bile karaoke, roštilj i pijanka do jutra... ne znam na što misliš?
upravo na to sam mislila
ne prolazim tim krajem pa nisam znala jel lokal još uvijek radi il jesu li možda u njemu cajke, što se, nažalost, u ovom gradu često događa...