Promocija spota Grupe tvog života
http://www.grupatvogzivota.tk
Osijek
Anonymousmora da je Mrak
desperadosx
P.S.radije bih na STV-u (premda imam oko 30 programa) gledao dokumentarac o tropskim životinjama,pa čak i Osječki ljetopis ,nego nedojebane punkere koji su dosadni k'o kurac,nekreativni i nikakvi!
desperadosx
P.S.radije bih na STV-u (premda imam oko 30 programa) gledao dokumentarac o tropskim životinjama,pa čak i Osječki ljetopis ,nego nedojebane punkere koji su dosadni k'o kurac,nekreativni i nikakvi!
desperadosx
Kako može bilo što od tih bendova biti mrak kad su svi osim Debelog predsjednika za kurac i nisu se etablirali na nikakvim Putk top ljestvima.Pa ne može ih se naći niti na HRT-u jebo te!A za to stvarno ne treba štela.Samo drkaju po STV-u i maltertiraju lokalno pučanstvo sa svojim punk gadostima.
Gost
desperadosx
Ajde molim te kad si dojeban, napravi neki bend i snimi nešto pa onda izvoli kritizirati. Kako možeš pričati o nečem što nisi ni čuo ni vidio? Kretenu.
William H. Bonney
desperadosx
Kako može bilo što od tih bendova biti mrak kad su svi osim Debelog predsjednika za kurac i nisu se etablirali na nikakvim Putk top ljestvima.Pa ne može ih se naći niti na HRT-u jebo te!A za to stvarno ne treba štela.Samo drkaju po STV-u i maltertiraju lokalno pučanstvo sa svojim punk gadostima.
blento, ako ne razumiješ, zašto pišeš? debeli je precjednik, punk anarho hc scena ne treba ljestvice i etabliranje, nije to hit parada. jebo te hrt i svi spotovi koje gledaš na istom, te punk gadosti imaju svoju publiku i ako ti smeta ti nemoj doć na koncert ili gluparat po forumu.
...da i gledaj na telki što god te volja, koga to zanima?
Gost
desperadosx je vjerojatno isfrustrirani mamin sin koji ima 30 programa i propuh u glavi
William H. Bonney
Leone ovo zaista zahtjeva antropološki pristup al to bi bilo uzaludno trošenje vremena.
desperadosx
Sad si naučio neki latinizam pa se tu praviš važan..
desperadosx
Sad si naučio neki latinizam pa se tu praviš važan..ako ovo zahtijeva antropološki pristup,onda tvoj zahtijeva veterinarski
desperadosxWilliam H. Bonney
Leone ovo zaista zahtjeva antropološki pristup al to bi bilo uzaludno trošenje vremena.
Sad si naučio neki latinizam pa se tu praviš važan..ako ovo zahtijeva antropološki pristup,onda tvoj zahtijeva veterinarski
Dhazh, hoćete li staviti spot na net - npr. ovdje? hoće li se zavrtjeti negdje na tv-u?
Gost
desperadosxWilliam H. Bonney
Ajde pošto poznaš Mraka, zovni ga kad budemo skupa izlazili van pa mi onda u facu reci da sam seljačina,jadan ili nešto od atributa kojim si opisao moj bend!