trebo si odma pitat i da li pišate dok serete ili ne još bolje otvori novi topic
pišam ko konj
pišam stalno
pišam u mlazu, jednom odebljem a volim gađat u vodu ba se čuje žuborenje uf to mi tak zakon, a poslje ga dobro ocijedim i otresem da ne ostane u cijevi pa da si lače ne zapišam
ja da nisam pišo upišo bi se. circa nisi u anketu stavio više od 8 puta. jerbo bi ja spao u tu kategoriju. naime pišam cijeli dan. ja mislim da ja pišam najviše na svijetu. ja više vremena provedem na pišanje neg na spavanje. čak pišam i kad spavam pa se probudim onak sav upišan. još jednom ponavljam ja da nisam pišo bi se upišo
Nismo li mi hibridna generacija, sve lumen do lumena, naravno da super ove ankete. Evo, na jednom njemačkom forumu su čak izmjerili gustoću, dužinu i širinu govna od 2 kg jer se neki lik žalio da mu je klozet mali za količinu jelte njegovog sranja pa su nakon svega dragi kolege forumaši uspjeli izmjeriti i kvantitetu i kvalitetu... I onda smo mi kao ludi, zbunjeni, neshvaćeni... Pih!
Evo, ja piškim puno i ponosna sam na to.
Nismo li mi hibridna generacija, sve lumen do lumena, naravno da super ove ankete. Evo, na jednom njemačkom forumu su čak izmjerili gustoću, dužinu i širinu govna od 2 kg jer se neki lik žalio da mu je klozet mali za količinu jelte njegovog sranja pa su nakon svega dragi kolege forumaši uspjeli izmjeriti i kvantitetu i kvalitetu... I onda smo mi kao ludi, zbunjeni, neshvaćeni... Pih!
Evo, ja piškim puno i ponosna sam na to.
Ko u kladionici,
ajmo ljudi, ponude stavljajte kod mene,
2. Hrvatska pišačka liga Zapad
par 846
Koliko će tux puta pišati danas?
-4.5+ manje 1.95 - više 1.80
Aha, kad ti zakažu bubrezi, pa moraš ići na dijalizu da iz tebe izbace sve toksine jer ne možeš pišati sam. Bolje piški sto puta dnevno nego da ti se to desi.
Imam slučaj u obitelji, teško je, ali znam sve o tome.
Živjelo pišanje.
Ko u kladionici,
ajmo ljudi, ponude stavljajte kod mene,
2. Hrvatska pišačka liga Zapad
par 846
Koliko će tux puta pišati danas?
-4.5+ manje 1.95 - više 1.80
ja sam znao da ces to reci..ajmo svi koji ste stavili na vise sad ste zaradili
1.osjećam se zakinutom, jer u anketi nema odgovora "više od 8" (kao što reče Mladjo)
ja pišam barem 15-20puta dnevno
(dobro ja sam bolesna, al ipak...)
2.ljudi pišajte, nemojte se zezati s tim,jer kad vam bubrezi odu u k...bit će vam...
ozbiljno
Ja bi volila biti muško, pa da šaram sa prozora po ovima što se dernjaju dolje i šaraju mi po zidu, i lupaju po autu, i još koješta...
A koliko puta dnevno izjednačavam tlakove? Pa... kolko treba, šta ja znam... ne obraćam pažnju, važno da sve funkcionira...