ne znam dali ste čuli načuli.... ali napušta nas naš mali klinac.... naša bebica...hih
zuhra nas napušta ide u Rijeku,... zato otvorih ovu temu da se svi lijepo ko ljudi oprostimo od njega... da kada bude tam u Rijeci da može doć na ovaj forum i podsjetit se da će u Osijeku uvijek imati ljude koji ga vole i kojima će nedostajati...
tako da vas molim da napišete nešto lijepo...
Zuhrić... falit češ mi jaaaaako... hvala ti na blicanju u oči, na lijepim druženjima, na famoznim i iju čajevima...Bočice.... pusaaa
Eto Zuhra ne poznajemo se baš dugo, ali dovoljno dugo da ti napišem koju riječ za bye,bye... i eto družih smo se,ispijali čajeve s čudnim sastojcima,pravili 'predivne' koktele..ma baš smo bili maštoviti...želim ti da se lijepo provedeš još ovih nekoliko dana koje ćeš provesti u Osijeku(tu nas nećeš zaobići=))...kada dođeš u Rijeku planiraj kako nas sve tamo smjestiti,jel mi bi, kao što sam ti već rekla, na more...plavo mooorrrreee...kh kh kh..da se vratim k temi...da Zuhra jako ćeš nam nedostajati,ali ti to već znaš...no fotoaparat ide s tobom, tako da nam moraš dokumentirati onu ljepotu tamo..nadam se da je lijepo,pa da ti manje nedostajemo, a nadam se da hoćemo.....i eto da ne dužim jer ti se neće više dati čitati.. bye bye bye Zuhra..we will miss u!!!
hm...moram ja offtopic napraviti ovo je jače od mene...
dakle...zeros prvo napiše ajd bok, daj kikače...
a sada editirao je post...mislim da ga je netko malo stisnuo...za muda...
hm...moram ja offtopic napraviti ovo je jače od mene...
dakle...zeros prvo napiše ajd bok, daj kikače...
a sada editirao je post...mislim da ga je netko malo stisnuo...za muda...
to je zato kaj u rijeci ne mogu pristupiti portalu pa da ne propadnu
aaa zuhra majne drugar urednik dizajner što živi u tehnološkoj jako blizu mene
aaa pa kog cu sad tući pod odmorima
nego sretno tebi bilo, slikaj tamo ro rijeci pa nam šalji slike, uzivaj, paz preko ceste, a pogotovo preko pruge. Nemoj se kupat u moru nakon jela.
Ne poznajem dotičnu osobu, ali poznajem Rijeku i sve što mogu reći, odličan grad sa bezbroj mogućnost, sa odličnom alternativnom scenom, sa puno partya i bezbroj raznolikosti pošto se radi o lučkom gradu. Stoga ti želim da se brzo snađeš i počneš uživati u Rijeci.
Žao mi je što će otići, al bar će otići u dobar i sređen grad. Pun mogućnosti i aktivnosti. A ima i more.
Sretno, ugodan rad i provod, javi se ponekad - osijek031 je samo 30 hopova udaljen
..evo da i ja kažem nekoliko riječi.. sretan put ..ma snaći ćeš se ti super.. i zapamti, najbolje su čke čke, vole svoje dečke.. najbolje su riječke biiiiippp...
trebat će mu vremena da se navikne na pejzaž,klimu - vrlo vjetrovitu, al da će mu biti super - hoće!! definitivno! kao da si već u Europi.. Trst, Slovenija sve na dohvat ruke...