kme kme.... napušta nas...

Društvo, politika

kme kme.... napušta nas...

kme kme :cry:

ne znam dali ste čuli načuli.... ali napušta nas naš mali klinac.... naša bebica...hih
zuhra nas napušta ide u Rijeku,... zato otvorih ovu temu da se svi lijepo ko ljudi oprostimo od njega... da kada bude tam u Rijeci da može doć na ovaj forum i podsjetit se da će u Osijeku uvijek imati ljude koji ga vole i kojima će nedostajati...
tako da vas molim da napišete nešto lijepo...

Zuhrić... falit češ mi jaaaaako... :cry: hvala ti na blicanju u oči, na lijepim druženjima, na famoznim i iju čajevima...Bočice.... pusaaa

sad ste vi na redu....

Prilozi

• DSC05248.JPG
zašto ideeeeeeš
zuhra, sve najbolje...sretno.....
Zuhra, sretno.
pa ne ide u vojsku
nop ne ide uz vojsku ..seli se u RIjeku...
Eto Zuhra ne poznajemo se baš dugo, ali dovoljno dugo da ti napišem koju riječ za bye,bye... i eto družih smo se,ispijali čajeve s čudnim sastojcima,pravili 'predivne' koktele..ma baš smo bili maštoviti...želim ti da se lijepo provedeš još ovih nekoliko dana koje ćeš provesti u Osijeku(tu nas nećeš zaobići=))...kada dođeš u Rijeku planiraj kako nas sve tamo smjestiti,jel mi bi, kao što sam ti već rekla, na more...plavo mooorrrreee...kh kh kh..da se vratim k temi...da Zuhra jako ćeš nam nedostajati,ali ti to već znaš...no fotoaparat ide s tobom, tako da nam moraš dokumentirati onu ljepotu tamo..nadam se da je lijepo,pa da ti manje nedostajemo, a nadam se da hoćemo.....i eto da ne dužim jer ti se neće više dati čitati.. bye bye bye Zuhra..we will miss u!!!
zeros

hm...moram ja offtopic napraviti ovo je jače od mene...
dakle...zeros prvo napiše ajd bok, daj kikače...
a sada editirao je post...mislim da ga je netko malo stisnuo...za muda... LOL LOL LOL LOL
ma super ti je ri, nemoj se sekirat. pozz
aj sretno ti bilo :D
i gdje god bio pazi preko ceste
aethur

zeros

hm...moram ja offtopic napraviti ovo je jače od mene...
dakle...zeros prvo napiše ajd bok, daj kikače...
a sada editirao je post...mislim da ga je netko malo stisnuo...za muda... LOL LOL LOL LOL

to je zato kaj u rijeci ne mogu pristupiti portalu pa da ne propadnu
aaa zuhra majne drugar urednik dizajner što živi u tehnološkoj jako blizu mene :D
aaa pa kog cu sad tući pod odmorima LOL
nego sretno tebi bilo, slikaj tamo ro rijeci pa nam šalji slike, uzivaj, paz preko ceste, a pogotovo preko pruge. Nemoj se kupat u moru nakon jela.

Ode mi moj webmaster... :(

Daj kikače! :twisted:
jebote, ako se seli iz Osijeka ne znaci da nece i dalje biti na ovom forumu....
gregore....uzivaj sretan put...cuvaj se i pazi se
bye,bye!

Koga nema,bez njega se može!!!

Čemu cendranje???

Re: kme kme.... napušta nas...

hej Zuhra...nismo se upoznali...no ipak...sretan put i sve najbolje... :bye: :hug: :winkiss:

Iako se ne poznamo, sve najbolje, i pazi na se!
Sretan put i brzo i dobro snalaženje u Rijeci... Sve najbolje...

Ne poznajem dotičnu osobu, ali poznajem Rijeku i sve što mogu reći, odličan grad sa bezbroj mogućnost, sa odličnom alternativnom scenom, sa puno partya i bezbroj raznolikosti pošto se radi o lučkom gradu. Stoga ti želim da se brzo snađeš i počneš uživati u Rijeci.
Žao mi je što će otići, al bar će otići u dobar i sređen grad. Pun mogućnosti i aktivnosti. A ima i more.
Sretno, ugodan rad i provod, javi se ponekad - osijek031 je samo 30 hopova udaljen ;)
Pozdrav i pazi da te netko ne upeca.. ;)
..evo da i ja kažem nekoliko riječi.. sretan put ;) ..ma snaći ćeš se ti super.. i zapamti, najbolje su čke čke, vole svoje dečke.. najbolje su riječke biiiiippp... :D
A vidi đubreta nije došao ni da nas pozdravi! LOL
trebat će mu vremena da se navikne na pejzaž,klimu - vrlo vjetrovitu, al da će mu biti super - hoće!! definitivno! kao da si već u Europi.. Trst, Slovenija sve na dohvat ruke...

Tagovi