Mladi HNS-a
Mladi HNS-a od ujedinjenja s Librom su postali jedna od najaktivnojih mladeži političkih stranaka u našoj županiji, pa ako vas zanima pogledajte
www.mladi-hns.tk
Pozdrav
Društvo, politika
Leteci mungos@Kyoto, hehe, bumo vid'li. Jos je rano za davanje ocjena. Kako god, parkiralista su i dalje u privatnoj koncesiji. Smatrat cu velikim korakom ukoliko neko gradsko poduzece (npr. GPP ili neko novostvoreno) dobije koncesiju za parkiralista, jer ovako parkiralista izgledaju kao iz najcrnjeg socijalizma (rugla grada), a Gradu iz ruku iscure milijuni koji bi se mogli uloziti u poboljsanje javnog prijevoza (a to smanjuje zagadjenost, guzve i sl.)...
Kyotoblagajnu ali vjerujem da to nije jednostavno izvesti, ne znam ni kolika su ulaganja potrebna i je li moguće osigurati sredstva u ovom trenutku. koncesionar ima svoje aparate za naplatu parkinga...koliko bi aparati koštali? koncesionar ima zaposlene ljude na parkiralištima - što s njima? sigurno ima još nekih racunica...mozda netko zna vise!
Leteci mungosKyotoblagajnu ali vjerujem da to nije jednostavno izvesti, ne znam ni kolika su ulaganja potrebna i je li moguće osigurati sredstva u ovom trenutku. koncesionar ima svoje aparate za naplatu parkinga...koliko bi aparati koštali? koncesionar ima zaposlene ljude na parkiralištima - što s njima? sigurno ima još nekih racunica...mozda netko zna vise!
Kao sto rekoh u jednom prijasnjem postu... svima su puna usta deklaratornog boljitka... svi pricaju (seru (?)) o boljem sutra i kako ce upravo oni to uciniti i blabla, a onda kad dodje vrijeme, onda traze izgovore i zatiru institut odgovornosti.
Pitanje zaposlenika i aparata je najmanje pitanje. Ne vjerujem da bi Elektromodul htio placati placu ljudima koji nemaju sto raditi, ili imati hrpetinu aparata za parking na skladistu, tako da bi i njima odgovaralo da aparate i zaposlenike preuzme novi koncesionar.
Ti s ovim vjerojatno nemas veze, tako da se ne moras osjecati direktno pogodjen ovim sto pisem. ;-)
Kyotoma sve ok ne osjećam se pogodjen...htjeo sam reci da se radi o ljudima koji više ne bi radili ( sumnjam da bi novo poduzece preuzelo automatizmom i te ljude), a koncesionar koliko znam ne radi samo u Osijeku tako da bi sigurno nasao mjesta za postaviti te aparate za parking a ne bi bili u skladistu...pitanje je zasto je i kako koncesija prije nekoliko godina i dogovorena, zar prije nije bilo jasno da bi novac mogao ici u gradsku blagajnu?
Leteci mungos
Ne vidim razloga da novo poduzece/postojece gradsko poduzece preuzme te ljude automatizmom. Nepreuzimanje shvacam iskljucivo kao izgovor za muljanje, jer su postojeci ljudi uigrani, obuceni za rad i sl. Dakle, postoji idealna situacija.