O konačno... O fala bogu i alahu i kuranu i svim svetima i mrtvima i ne svetima i svima da se to sapunasto govno prestaje prikazivati...
ah razvedrilo me odmah...
ja mislim da ni onaj ko je smišljao tu seriju nije mogao sad pred kraj znat ko je s kim, kako, kada i te šeme ... ali dobro, ruana, evo suosjećam s tobom, ne zbog serie, neg eto jer mi je krivo što ti je krivo što ti to uradiše XD
o hvala bogu...ta serija je najveca sramota nase televizije....santa barbara je bar imala neku radnju, ali ovo smece nema radnju, svaki dan novi glumci....ma katastrofa....to je odavno trebalo ukinut....sranje, sranje, sranje, sranje, sranje, sranje....
Iskreno, u početku sam i gledala tu seriju.. pa gotovo cijelu prvu sezonu, međutim što dalje to gore, tako da ju nisam gledala jedno godinu dana sigurno, stoga mi se živo hebe što će s njom..
Al dobro netko reče, samo da ne stave još veći shit umjesto toga..
Al dobra mi je ona Policijska patrola što ide nedjeljom navečer.. iako su mi oni splitski drotovi simpatičniji od ovih purgerskih..
O konačno... O fala bogu i alahu i kuranu i svim svetima i mrtvima i ne svetima i svima da se to sapunasto govno prestaje prikazivati...
ah razvedrilo me odmah...
mislim da bi trebalo ukinuti gotovo sve hrvatske serije jer nam mjihovim prikazivanjem nacionalne tv kuće nanose svakodnevno tešku duševnu bol i ptanju....
jebeš dallas i dinastiju vratite nam santa barbaru i svih 2137 epizoda [/QUOTEZar nije bilo 2136 epizoda, mislim da je jedna bila dvobroj
u svakom slučaju, Zabranjena ljubavi, R.I.P.