Anketa: Planirate li izaći na lokalne izbore?

Osijek031.com rubrike

Anketa: Planirate li izaći na lokalne izbore?

S obzirom na novonastalu situaciju, sve je izglednije da nas očekuju novi izbori za Gradsko vijece grada Osijeka.

Anketa: Planirate li izaci na lokalne izbore?
Iskreno ne znam što da mislim. Znam da se kaže kako svaki glas nešto znači, ali mislim da u ovom slučaju ne znači ama baš ništa.
Tko ne izadje na izbore nema pravo prigovarat oko rezultata...
Ja volim prigovarat, dakle izlazim na izbore, kada god oni bili...
Naravno da planiram, sve da maknemo debelog što dalje od grada.
Ja ću izaći. Iako bi možda najbolje bilo da apsolutno nitko ne izađe na izbore.
Jeff Murdock

Iako bi možda najbolje bilo da apsolutno nitko ne izađe na izbore.

Mene je upravo toga strah, da mnogi neće izaći na izbore, jer su razočarani nastalom situacijom, a onda će o vlasti odlučivati šačica ljudi. I to jedna krasna šačica. :roll:
odlučivat će ljudi stariji od 60 godina te politički poltroni stranaka tipa hdssb i takvih sličnih u ime "zaštite i napretka" ove naše napaćene regije. teško mi je ali morat ću BOJKOTIRATI izbore
E ja neću izać na ove izbore, možda izađem za 2-3 godine kad navršim 18 LOL
nikako!
izlazim definitivno!
nemam pravo gundjati, ako ne izadjem...
a ako svatko bude mislio da njegov/njezin glas nece nista znaciti, onda ni nece...samo onda vise nece biti jedan, nego mnogo vise glasova, koji bi u suprotnom mozda ipak nesto znacili...
Mudro su to istakli Macapapucharica i Circa: Tko ne izađe, taj nek ni ne prigovara!

Ja se slažem, i zato izlazim na izbore.
Ipak je Osijek moj grad i moja je dužnost da dam glas
nekom, za kog smatram da će ga najbolje iskoristit!!!
Naravno da cu izaci. Treba grad spasiti od bu.... Ponoviti cu izbor, nije me razocarao (barem za sada).
nova generacija

Naravno da cu izaci. Treba grad spasiti od bu.... Ponoviti cu izbor, nije me razocarao (barem za sada).

U tome je stvar. Vecina nas ce ponoviti. Ja hocu. I sta onda? Opet pat pozicija.
lukko

nova generacija

U tome je stvar. Vecina nas ce ponoviti. Ja hocu. I sta onda? Opet pat pozicija.

Nisam bas siguran da su ljudi koji su na forumima odlucili o ovakvom raspodjelu mandata. Malo drugacija struktura ljudi dominira u ovom gradu.
mariox

odlučivat će ljudi stariji od 60 godina te politički poltroni stranaka tipa hdssb i takvih sličnih u ime "zaštite i napretka" ove naše napaćene regije. teško mi je ali morat ću BOJKOTIRATI izbore

Blago tebi. Bojkotiraj i javljanje na forumu. Skeptici i defetisti nisu potrebni ovom osakaćenom forumu.
Blofeld

mariox

Blago tebi. Bojkotiraj i javljanje na forumu. Skeptici i defetisti nisu potrebni ovom osakaćenom forumu.

Glede izbora definitivno izlazim na njih.

Mali podsjetnik, nije da želim provocirati, ali ...
Blofeld

Ujedno dodjeljujem i samom sebi crveni karton, i neću ga maknuti dok se ne vrate izbačeni forumaši.

mali_ivica

Blofeld

mariox

Glede izbora definitivno izlazim na njih.

Mali podsjetnik, nije da želim provocirati, ali ...
Blofeld

Ujedno dodjeljujem i samom sebi crveni karton, i neću ga maknuti dok se ne vrate izbačeni forumaši.

Ah, ne mogu si pomoći, toliko mi je Glavaš pri srcu. Ali sam se isto tako dosjetio da je sistem lakše promijeniti iznutra nego izvana. I zato, tko je ono izbačen? DanicaV, Tamna Strana i 8?

VRATITE DANICUV, TAMNU STRANU, I 8. Jel me čuješ moderatore/administratore? Forum će ti postati sranje. A možda odemo i ja (sada ozbiljno) i Mali Ivica. Tko će onda napadati našeg generala, bez kojeg Osijek ne bi bio obranjen, a mnogi sugrađani ne bi imali po nekoliko (otetih) stanova?
Ja sam tu očito svašta propustila.
Idemo svi u.... offtopic! :)
Jać izić. Tek da poništim listić.
A ja ću izaći samo zato da nitko ne može maznuti moj glas..
Idem. I ponovo ću ako budu opet novi izbori.
I ja idem..još se uvijek nadam da moj glas može nešto promjeniti...:)
ne izlazim,nema teorije...a tko ce bit novi gradonacelnik i tko ce sjaditi u gradskim foteljama jebe mi se.

Tagovi