Anketa: Planirate li izaći na lokalne izbore?
Anketa: Planirate li izaci na lokalne izbore?
Osijek031.com rubrike
Jeff Murdock
Iako bi možda najbolje bilo da apsolutno nitko ne izađe na izbore.

nova generacija
Naravno da cu izaci. Treba grad spasiti od bu.... Ponoviti cu izbor, nije me razocarao (barem za sada).
lukkoNisam bas siguran da su ljudi koji su na forumima odlucili o ovakvom raspodjelu mandata. Malo drugacija struktura ljudi dominira u ovom gradu.nova generacija
Naravno da cu izaci. Treba grad spasiti od bu.... Ponoviti cu izbor, nije me razocarao (barem za sada).
U tome je stvar. Vecina nas ce ponoviti. Ja hocu. I sta onda? Opet pat pozicija.
mariox
odlučivat će ljudi stariji od 60 godina te politički poltroni stranaka tipa hdssb i takvih sličnih u ime "zaštite i napretka" ove naše napaćene regije. teško mi je ali morat ću BOJKOTIRATI izbore
Blofeldmariox
odlučivat će ljudi stariji od 60 godina te politički poltroni stranaka tipa hdssb i takvih sličnih u ime "zaštite i napretka" ove naše napaćene regije. teško mi je ali morat ću BOJKOTIRATI izbore
Blago tebi. Bojkotiraj i javljanje na forumu. Skeptici i defetisti nisu potrebni ovom osakaćenom forumu.
BlofeldUjedno dodjeljujem i samom sebi crveni karton, i neću ga maknuti dok se ne vrate izbačeni forumaši.
mali_ivica
Blofeldmariox
Blago tebi. Bojkotiraj i javljanje na forumu. Skeptici i defetisti nisu potrebni ovom osakaćenom forumu.
Glede izbora definitivno izlazim na njih.
Mali podsjetnik, nije da želim provocirati, ali ...
BlofeldUjedno dodjeljujem i samom sebi crveni karton, i neću ga maknuti dok se ne vrate izbačeni forumaši.