Prvo da pitam jel bila ova tema?
A sad...
Što vam je kod žene/muškarca najgore vidjeti?
Ooodvratno
Društvo, politika
kod zene mi je najgore vidjet bocu osjeckog od pola litre u ruci i pri tome još da je pijana...
da je prst na stopalu veći od palca.
kad imaju crrrne guste dlake po leđima,ramenima i vratu
ennnakad imaju crrrne guste dlake po leđima,ramenima i vratu
to i ja mrzim kod cura.....
mrzim noge...stopala.na muskima i na zenskima. odvratno. voljela bih da imamo papke umjesto stopala. ko pan

Re: ooodvratno
Kod muškaraca: crno ispod noktiju i gaće tipa "znam kako ih obući, naprijed žuto, iza smeđe, fuuuuj", te kad tip u sportsku kladionicu dođe u bijeloj pamučnoj potkošulji i klompama (been there, trust me).
Kod žena trajnu frizuru i cipele na trenirku, neobrijane pazuhe i zadah iz usta.
Kod žena trajnu frizuru i cipele na trenirku, neobrijane pazuhe i zadah iz usta.
Prišteve na leđima kod cura, tipove ne gledam.
sve ok samo da pazi na kilažu i higijenu hehe
Čačkalicu koju ponosno žvače nakon" kilo izjedenje janjetine", uuuh,zabila bih mu je najrađe u oko!!
mršavu krmaču i pijanu ženu
najbolja lekcija sa faksa
najbolja lekcija sa faksa
Ne volim vidjeti pola kile šminke i pudera...
Ne volim vidjeti kada se punije cure neprikladno oblače ( dakle minići , uske majice, izbačen pupak i sl ), nemam ništa protiv normalno obučenih punijih cura...
Ne volim droljasto oblačenje ni u kojem smislu...
Ne volim dlakave noge...
Aaa, to je onaj sopran saksofon? to tek ne volem !
Ne volim vidjeti kada se punije cure neprikladno oblače ( dakle minići , uske majice, izbačen pupak i sl ), nemam ništa protiv normalno obučenih punijih cura...
Ne volim droljasto oblačenje ni u kojem smislu...
Ne volim dlakave noge...
Aaa, to je onaj sopran saksofon? to tek ne volem !
Ma ja volim sve žene.
Evil PoodinghNe volim vidjeti pola kile šminke i pudera...
Ne volim dlakave noge...
joj ovo potpisujem......fuj dlakave noge, fuj fuj....bljak bljak...
zerosEvil PoodinghNe volim vidjeti pola kile šminke i pudera...
Ne volim dlakave noge...
joj ovo potpisujem......fuj dlakave noge, fuj fuj....bljak bljak...
isse...s cime ste vi to imali iskustva??
sjetila sam se da ne volim dlake iz usiju i nosa.
i male ki*e
Re: Ooodvratno
daklen,
kod cura nevolim neobrijane noge i pazufe, nevolim kad nosom para nebesa (doslovno), nevolim (zapravo mrzim) balerinke, nevolim kad ima kosu ko stidne dlake, kao što je evil rekao, nevolim punije cure koje se neprimjereno oblače, nevolim kad se zgaze od alkokola (nesmeta mi ako su pijane), nevolim cure koje puno psuju, nevolim kad žene puše po ulici...
isto se odnosi i na muškarce
p.s. i apsolutno mrzim zlatne lančuge oko vrata
kod cura nevolim neobrijane noge i pazufe, nevolim kad nosom para nebesa (doslovno), nevolim (zapravo mrzim) balerinke, nevolim kad ima kosu ko stidne dlake, kao što je evil rekao, nevolim punije cure koje se neprimjereno oblače, nevolim kad se zgaze od alkokola (nesmeta mi ako su pijane), nevolim cure koje puno psuju, nevolim kad žene puše po ulici...
isto se odnosi i na muškarce
p.s. i apsolutno mrzim zlatne lančuge oko vrata
Mrzim kad je netko primitivan, a općenito ne volim tipove koji piju, ne mislim ono povremeno se u nekim prilikama namazati sa društvom, ali ne volim one koji redovno piju, pa bazde. Ne volim kad netko vulgarno psuje, i kad ne održava higijenu. I postoji nešto što me otjera od muškog efektnije nego bilo što drugo - muško superiorno pametovanje s visoka, jer, valjda on najbolje zna... 

Kod žena ne volim podmuklost, ne kaže se bezveze da je žena ženi vučica. Kod muškaraca ne volim zatucanost i indiferentnost u mnogim situacijama.