Fast food u Osijeku
Društvo, politika
DOLJE MULTINACIONALE I UŽEGNUTO ULJE!!!! btw imaš onak 100 picerija i kejteringa po gradu a vikendom ti radi i trovač u tvrđi pa imaš odličan hamburger od mesa (nekog) za samo 10 kn Uf baš bi jedne čevape sada. S lukom. Mnogoooo luka.
aethur
Ma kakav fast food catering koji kurac. Trea napraviti pravi ručak, grašina i svinjetina, što više masti, a ne tu neke mali hamburgčiće...
Uf baš bi jedne čevape sada. S lukom. Mnogoooo luka.
MissTake
ja bi burek
potpisujem oboje.... šta će nam fast food dostava... ak očeš hamburger odi ili u mcdonalds ili odi do trovača,.....
osijek888
Zanima me šta mislite dali bi trebalo u Osijeku otvorit neki pravi fast food(pošto baš nema tipičnih),sa dostavom.Razmišljam o tako nečem pa me zanimaju vaša mišljenja i komentari
A ti bi otvorio đank rest?
Bolje bi sjeo rest sa svježom, zdravom hranom, što se mene tice..
M°na
osijek888
Zanima me šta mislite dali bi trebalo u Osijeku otvorit neki pravi fast food(pošto baš nema tipičnih),sa dostavom.Razmišljam o tako nečem pa me zanimaju vaša mišljenja i komentari
A ti bi otvorio đank rest?![]()
Bolje bi sjeo rest sa svježom, zdravom hranom, što se mene tice..
Osječka kultura objedovanja u restoranima je, prema mojem mišljenju, i tako na niskoj razini, stoga ćemu otvarati još jedan restoran "zdrave hrane"?
Treba provesti anketu koliko često forumaši posjećuju restorane. Mislim da bi rezultati bili poražavajući.
A fast food je sranje. Ali ga volimo. Iako u ono korporacijsko smeće govno mater ima ja iskorištavajuću mekdonalds neću nogom kročiti.
osijek888Zanima me šta mislite dali bi trebalo u Osijeku otvorit neki pravi fast food(pošto baš nema tipičnih),sa dostavom.Razmišljam o tako nečem pa me zanimaju vaša mišljenja i komentari
Sto podrazumijevas pod "tipicnim" fast food-om?
IMHO, u Osijeku postoji poprilican broj cateringa i pizzerija koje dostavljaju. Izbor hrane je vise-manje podjednak kod svih i mozda djeluje jednocno, ali ipak postoji relativno sirok izbor jela (uobicajenih za ovo podneblje).
Prije kretanja u posao, svakako razmisli o zasicenosti trzista i sjeti se cateringa koji su zapoceli i ugasili se nakon par mjeseci rada. Razni palacinska-barovi, Simpsoni i slicni. Nemoj bezglavo ulijetati u taj posao, ako nisi siguran da postoji trziste za ono sto bi nudio.
za 10kn dobiješ isprdak od hamurgera koji pojedeš u pol grica, najbolje otić kod joze al on ne radi cjelo vrijeme. Isto tako ima ona pizza kod bosse.
Ne treba nama nista.

Monstrum
jab jedan di moš probat čoeka jest, onak pečenijeg s majonezom i kečapom, i lukom naravski![]()
a ajvar ha? ha? ajvar si zaboravio

naravno tu nije samo jedna hamburger neg tu ima hamburger, čizburger onda bjelo meso sa roštilja ubiti roštiljnice sa dosta velikim izborom a povoljnim cjenama.... e tako bi nešta trebalo!
saba
hmmm dobra stvar je što ima preko u srbiji dakle fas foodovi sa koje kakvim pljeskavicama ovo ono al oni imaju nekih 20 ak vrsta priloga i salata koje si gosti sami trpaju u klopu pa ko šta kolko voli...
naravno tu nije samo jedna hamburger neg tu ima hamburger, čizburger onda bjelo meso sa roštilja ubiti roštiljnice sa dosta velikim izborom a povoljnim cjenama.... e tako bi nešta trebalo!
e jab to...
Al da i dođe nama tako nešto siguran sam da bi cijene bile ogromne, kao što je i u mcdonaldsu.
Zodijak
bljuffff....jedva pojedem i burek do kraja
Prije nekoliko dana 2 bureka i 2 jogurta iz el pana ja i @tux pojeli na stanici kod arbanasa, ajme kako je dobar bio

sabahmmm dobra stvar je što ima preko u srbiji dakle fas foodovi sa koje kakvim pljeskavicama ovo ono al oni imaju nekih 20 ak vrsta priloga i salata koje si gosti sami trpaju u klopu pa ko šta kolko voli...
Uuuu....daaa!Kod Brene u Novom Sadu najbolje!Pavlaka,ljutine,umaka na tone,a sve za par kuna!Pljeskavica mog života,vješalice,ražnjići!Cccc...
Sideshow
sabahmmm dobra stvar je što ima preko u srbiji dakle fas foodovi sa koje kakvim pljeskavicama ovo ono al oni imaju nekih 20 ak vrsta priloga i salata koje si gosti sami trpaju u klopu pa ko šta kolko voli...
Uuuu....daaa!Kod Brene u Novom Sadu najbolje!Pavlaka,ljutine,umaka na tone,a sve za par kuna!Pljeskavica mog života,vješalice,ražnjići!Cccc...
Zaboravio si urnebes salatu
Ja bih neki egzotičniji fast food, sadašnja ponuda je svugdje manje-više ista.
Sideshow
meni je još najbolji onaj leskovački roštilj.... bolesno sve u svemu

Sveborskapavam od gladi. ima li ikakva pizzeria ili igdje u četvrtom gradu u Hravtskoj po veličini odakle se može naručiti klopa poslije 23 h?!
nema, jadni smo...
samo burek Lega do groba...