Fast food u Osijeku

Društvo, politika

Fast food u Osijeku

Zanima me šta mislite dali bi trebalo u Osijeku otvorit neki pravi fast food(pošto baš nema tipičnih),sa dostavom.Razmišljam o tako nečem pa me zanimaju vaša mišljenja i komentari
di ćeš tipičniji fast food od prokletog mekdolnalDsa :hmm: DOLJE MULTINACIONALE I UŽEGNUTO ULJE!!!! btw imaš onak 100 picerija i kejteringa po gradu a vikendom ti radi i trovač u tvrđi pa imaš odličan hamburger od mesa (nekog) za samo 10 kn :)
a fast food je junk, ali svi ga volimo...
ima nekoliko fast foodova, ali manje nego što ih je prije bilo. sad prevladavaju caterinzi. ljudi su postali prelijeni. hoće sve na noge, pa su tu drive-in, catering, kupovanje "običnih" stvari preko neta... drama kad treba izaći iz kuće ili auta, prošetati po nešto.
Ma kakav fast food catering koji kurac. Trea napraviti pravi ručak, grašina i svinjetina, što više masti, a ne tu neke mali hamburgčiće...
Uf baš bi jedne čevape sada. S lukom. Mnogoooo luka.
ja bi burek
Fast food da, ali sasvim neki novi stil. Možda slavonski sa puno domaće, slavonske hrane koju kuhaju, odnosno brzo pripremaju :) neke punašne, rumenih obraza žene, slavonke. :)
aethur

Ma kakav fast food catering koji kurac. Trea napraviti pravi ručak, grašina i svinjetina, što više masti, a ne tu neke mali hamburgčiće...
Uf baš bi jedne čevape sada. S lukom. Mnogoooo luka.

MissTake

ja bi burek

potpisujem oboje.... šta će nam fast food dostava... ak očeš hamburger odi ili u mcdonalds ili odi do trovača,.....
osijek888

Zanima me šta mislite dali bi trebalo u Osijeku otvorit neki pravi fast food(pošto baš nema tipičnih),sa dostavom.Razmišljam o tako nečem pa me zanimaju vaša mišljenja i komentari

A ti bi otvorio đank rest? :-)
Bolje bi sjeo rest sa svježom, zdravom hranom, što se mene tice..
M°na

osijek888

A ti bi otvorio đank rest? :-)
Bolje bi sjeo rest sa svježom, zdravom hranom, što se mene tice..

Osječka kultura objedovanja u restoranima je, prema mojem mišljenju, i tako na niskoj razini, stoga ćemu otvarati još jedan restoran "zdrave hrane"?
Treba provesti anketu koliko često forumaši posjećuju restorane. Mislim da bi rezultati bili poražavajući.
A fast food je sranje. Ali ga volimo. Iako u ono korporacijsko smeće govno mater ima ja iskorištavajuću mekdonalds neću nogom kročiti.
ja svaki put nakon subotnjeg haračenja u tvrđi vrnem ili na burek ili sad češće na hamburger, ajd fala tetama što na moj zahtijev ne štede luk :)
osijek888

Sto podrazumijevas pod "tipicnim" fast food-om?

IMHO, u Osijeku postoji poprilican broj cateringa i pizzerija koje dostavljaju. Izbor hrane je vise-manje podjednak kod svih i mozda djeluje jednocno, ali ipak postoji relativno sirok izbor jela (uobicajenih za ovo podneblje).

Prije kretanja u posao, svakako razmisli o zasicenosti trzista i sjeti se cateringa koji su zapoceli i ugasili se nakon par mjeseci rada. Razni palacinska-barovi, Simpsoni i slicni. Nemoj bezglavo ulijetati u taj posao, ako nisi siguran da postoji trziste za ono sto bi nudio.
mc donald je najvece sranje koje postoji,
za 10kn dobiješ isprdak od hamurgera koji pojedeš u pol grica, najbolje otić kod joze al on ne radi cjelo vrijeme. Isto tako ima ona pizza kod bosse.
Ne treba nama nista.
a "K TOPU" nije pravi fast food?
meni bude muka od brze rane i povraćam... i dolje :D
jabi još četiri mekdonaldsa otvorio,a onaj u kazalištu proširio i na kat. IMHO novi bi se trebali otvoriti u arheološkom muzeju, gore na vidikovcu umjesto zvjezdarnice, zatim u galeriji likovnih umjetnosti jer ko može gladan gledat te mrljotine na zidovima, neloše bi bilo u jedan manji u sklopu katedrale kad ogladnim poslije seksa s popom te, naravno, ultra mega turbo sega mega drajv in mek starčeviću pod jajima na središnjem trgu
i ja sam za. treba nam još onih egzotičnih kao tajlandskih,kineskih,meksičkih, koji će nam ujedno riješiti probleme sa štakorima, psima lutalicama,gmazovima....
jab jedan di moš probat čoeka jest, onak pečenijeg s majonezom i kečapom, i lukom naravski :hmm:
Monstrum

jab jedan di moš probat čoeka jest, onak pečenijeg s majonezom i kečapom, i lukom naravski :hmm:

a ajvar ha? ha? ajvar si zaboravio :hammer:
Ako nemaš neku originalnu ideju, recimo neki fast food po uzoru nekih američanskih, ili nešto orijentalno recimo Thai food, odmah odustani. Ovih klasičnih s nekim kvazi sendvičima i pizzama je previše.
hmmm dobra stvar je što ima preko u srbiji dakle fas foodovi sa koje kakvim pljeskavicama ovo ono al oni imaju nekih 20 ak vrsta priloga i salata koje si gosti sami trpaju u klopu pa ko šta kolko voli...

naravno tu nije samo jedna hamburger neg tu ima hamburger, čizburger onda bjelo meso sa roštilja ubiti roštiljnice sa dosta velikim izborom a povoljnim cjenama.... e tako bi nešta trebalo!
bljuffff....jedva pojedem i burek do kraja
saba

hmmm dobra stvar je što ima preko u srbiji dakle fas foodovi sa koje kakvim pljeskavicama ovo ono al oni imaju nekih 20 ak vrsta priloga i salata koje si gosti sami trpaju u klopu pa ko šta kolko voli...

naravno tu nije samo jedna hamburger neg tu ima hamburger, čizburger onda bjelo meso sa roštilja ubiti roštiljnice sa dosta velikim izborom a povoljnim cjenama.... e tako bi nešta trebalo!

e jab to...
Al da i dođe nama tako nešto siguran sam da bi cijene bile ogromne, kao što je i u mcdonaldsu.

Zodijak

bljuffff....jedva pojedem i burek do kraja

Prije nekoliko dana 2 bureka i 2 jogurta iz el pana ja i @tux pojeli na stanici kod arbanasa, ajme kako je dobar bio LOL
saba

Uuuu....daaa!Kod Brene u Novom Sadu najbolje!Pavlaka,ljutine,umaka na tone,a sve za par kuna!Pljeskavica mog života,vješalice,ražnjići!Cccc...
Sideshow

saba

Uuuu....daaa!Kod Brene u Novom Sadu najbolje!Pavlaka,ljutine,umaka na tone,a sve za par kuna!Pljeskavica mog života,vješalice,ražnjići!Cccc...

Zaboravio si urnebes salatu :)
Mmmmm... Gladna sam!!
Ja bih neki egzotičniji fast food, sadašnja ponuda je svugdje manje-više ista.
treba otvoriti fast food po uzoru na seinfelda i po mogućnosti da KRAMER malo malo ulijeće unutra
Sideshow

saba

meni je još najbolji onaj leskovački roštilj.... bolesno sve u svemu
skapavam od gladi. ima li ikakva pizzeria ili igdje u četvrtom gradu u Hravtskoj po veličini odakle se može naručiti klopa poslije 23 h?! :S
Svebor

skapavam od gladi. ima li ikakva pizzeria ili igdje u četvrtom gradu u Hravtskoj po veličini odakle se može naručiti klopa poslije 23 h?! :S

:lol:
nema, jadni smo...
samo burek Lega do groba...

:bag:

Tagovi