Evo ovako. Izbjeljivanje zubi - soda bikarbona (ili limunska kiselina) na četkici. Dobro utrljati na zube i nakon toga isprati kaladontom. - zubi se izbjele! - ne uništava zube previše!
KOLIKO JA ZNAM 150 KN PO KOMADU Z. ALI ZUBAR MI KAŽE DA ČE TRI PUTA BIT OSLJETLJIVIJA ZUB I TO NAJVIŠE RADE SALONE DI CURE NEMAJU POJMA O POSLJEDICAMA,PA TAK SAM JA ISTO ODUSTALA!
lagano muckati suncokretovo ulje 15 min u ustima svako jutro na prazan zeludac. nakon 15 min ispljuniti tekucinu iz usta i dobro isprati te cetkicom dobro istrljati zubice. ni slucajno progutati(tekucina je otrovna!)!!!
nije otrovno ulje nego se prilikom "mućkanja" luče otrovi iz tijela u to ulje... znam za tu metodu detoksikacije organizma, sam moram iskopati koje je ulje najbolje. suncokretovo je kao zamjena
btw probajte solnom kiselinom izbijeliti zube, otapa sve vrste kamenca
nije otrovno ulje nego se prilikom "mućkanja" luče otrovi iz tijela u to ulje... znam za tu metodu detoksikacije organizma, sam moram iskopati koje je ulje najbolje. suncokretovo je kao zamjena
istina otapa sve vrste kamenca. s tim ja ribam kadu
ne samo da cete ostati bez kamenca ostat cete i bez zuba, i vjerojatno svih osjetila u ustima, a mozda ima jos koja "nuspojava"..
ja sam izbijelila zube kod stomatologa, zubi su mi poslije bili jako osjetljivi par sati, neću reći da nije boljelo jer bih lagala ali ništa strašno (nije me bolio sam postupak nego ta osjetljivost kasnije)...uglavnom, stomatolog stavi neku udlagu u usta koja prekrije usnice, na zube stavi gel i to pod uv svijetlo 15 minuta pa tako još dva puta ponovi postupak, tretman traje 45-60 minuta...evo prošlo je više od godinu dana i još uvijek su bijeli i te priče s oštećenjem ne znam čega zaboravite jer ja imam jako nekvalitetne zube i upaljene desni i nije mi ni vraga bilo čak nisam ni imala još niti jedan karijes od kad sam ih izbijelila...