Izbjeljivanje zubi !

Društvo, politika

Izbjeljivanje zubi !

Što mislite o izbjeljivanju zubi , i zna li tko cijenu (u Osijeku) i ucinkovitost toga? :)
nezdravo, uništava caklinu, kad mi to zubrica nije preporučila... ne fala
MissTake

nezdravo, uništava caklinu, kad mi to zubrica nije preporučila... ne fala

I moja zubarica se ježi na spomen "izbjeljivanja". 3X dnevno pranje zubi, a ako koji rikne, nosač od titana,navlaka i -vozi dalje! (1.300,00kn kom)
Evo ovako. Izbjeljivanje zubi - soda bikarbona (ili limunska kiselina) na četkici. Dobro utrljati na zube i nakon toga isprati kaladontom. - zubi se izbjele! - ne uništava zube previše!
KOLIKO JA ZNAM 150 KN PO KOMADU Z. ALI ZUBAR MI KAŽE DA ČE TRI PUTA BIT OSLJETLJIVIJA ZUB I TO NAJVIŠE RADE SALONE DI CURE NEMAJU POJMA O POSLJEDICAMA,PA TAK SAM JA ISTO ODUSTALA!
lagano muckati suncokretovo ulje 15 min u ustima svako jutro na prazan zeludac. nakon 15 min ispljuniti tekucinu iz usta i dobro isprati te cetkicom dobro istrljati zubice. ni slucajno progutati(tekucina je otrovna!)!!!
kako je suncokretovo ulje otrovno ??
nije otrovno ulje nego se prilikom "mućkanja" luče otrovi iz tijela u to ulje... znam za tu metodu detoksikacije organizma, sam moram iskopati koje je ulje najbolje. suncokretovo je kao zamjena

btw probajte solnom kiselinom izbijeliti zube, otapa sve vrste kamenca
MissTake

nije otrovno ulje nego se prilikom "mućkanja" luče otrovi iz tijela u to ulje... znam za tu metodu detoksikacije organizma, sam moram iskopati koje je ulje najbolje. suncokretovo je kao zamjena

nađoh... naravno riječ je o AYUR-VEDA-i

treba nabaviti sezamovo ulje

klik
hmm, hvala za link...Ima li tko iskustva s tim?
I da, nekontam ovo zadnje
"hladno prešano i nerafinirano" ?
a to ti je način obrade ulje, tipa ekstra djevičansko maslinovo

Re: Izbjeljivanje zubi !

Ja sam osobno napravio lasersko izbjeljivanje zubi kod stomatologa Kalmar.
MissTake

istina otapa sve vrste kamenca. s tim ja ribam kadu :-)
ne samo da cete ostati bez kamenca ostat cete i bez zuba, i vjerojatno svih osjetila u ustima, a mozda ima jos koja "nuspojava"..

Re: Izbjeljivanje zubi !

dcikovi

kn ??
Ingo

dcikovi

kn ??

platio 3500kn
ma kakvo izbjeljivanje, prati redovito, koristiti zubni konac i to je to. zdravlje i ljepota
ja sam sad nasla na netu neki AZ whitestrips- kao trakice neke za izbjeljivanje ..14 dana .330 kn..
mozda probam..pa ću vam reć kakav je učinak :)
Refresh..

Ima li još tko kakvih iskustava sa izbjeljivanjem zubi u Osijeku?
Nego što!
hm...i ja bih....pogotovo bih volio da mi se bijele prednji tzv. napadni zubići...vau...vau..:-)

sodabikarbona...provjereno, zatim pranje zubića nakon kave...i tako...ljubljenje pomaže svakako!
ja sam izbijelila zube kod stomatologa, zubi su mi poslije bili jako osjetljivi par sati, neću reći da nije boljelo jer bih lagala ali ništa strašno (nije me bolio sam postupak nego ta osjetljivost kasnije)...uglavnom, stomatolog stavi neku udlagu u usta koja prekrije usnice, na zube stavi gel i to pod uv svijetlo 15 minuta pa tako još dva puta ponovi postupak, tretman traje 45-60 minuta...evo prošlo je više od godinu dana i još uvijek su bijeli i te priče s oštećenjem ne znam čega zaboravite jer ja imam jako nekvalitetne zube i upaljene desni i nije mi ni vraga bilo :) čak nisam ni imala još niti jedan karijes od kad sam ih izbijelila...

Tagovi