Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Predsjednica osječkog SDP-a podnijela ostavku

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
goose

Ukupno postova: 1245
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 25.12.2007. 19:28 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

ide mi na jaje ta žemska Sad

Ukupno postova: 3964
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 25.12.2007. 20:06 
Naslov:  

s obzirom koliko je milanović ( u nedjeljom u 2) potencirao onu temu o izdanosti birača HSS-a ,od strane rukovodstva stranke koje koalira sa HDZom, i on je morao prelomit ovu odluku te odbit suradnju.
glede HDSSSSSSBBBBe misli mda ljudi donose zključke na osnovu istupa njihovih potenciranijih i viđenijih članove te ih doživljavaju desnicom.ne znam što drugo oni zastupaju osim svoju borbu protiv HDZa.regionalizam?gdje su bili ranije kad je ova regija stvarno trebala pomoć?čuvali Sanaderu leđa od Pašalića?
Ova njena ostavka je već ranije isplanirana pa me ne začuđuje, jedino me čudi kog se vraga uopće kandidirala na izborima.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Burence

Ukupno postova: 143
Spol: Muško Muško
Upozorenja : 1
Post Postano: 25.12.2007. 20:57 
Naslov:  Re: Predsjednica osječkog SDP-a podnijela ostavku

ova regija i dalje očajno treba pomoć.. ovo je stvarno postalo žalosno smiješno! od ove(neću reći šta) stari uništavao grad za vrijeme rata, a ona bi ga sad gradila, dok su ovi drugi opljačkali sve loco firme, a sad bi ih opet digli na noge! "tog ima samo kod nas, samo kod nas!!" Very Happy

Ukupno postova: 4
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 25.12.2007. 22:38 
Naslov:  

sve je to kikiriki

mvarga

Ukupno postova: 731
Post Postano: 25.12.2007. 22:39 
Naslov:  

Čitam postove pa mislim da ne živimo u istom gradu.
18/25 vijećnika je iz desnih stranaka (samo budala će tvrditi da okosnica HDSSB-a nisu bivši HDZ-ovci iz Glavaševog kruga), a mi kukamo kako "eto SDP nije htio koaliciju".

Pa ja sam za to što SDP neće sudjelovati u desnom kupleraju.

Građani su htjeli desne pa eto im. Prepisivač magisterija je htio maznuti skoro 500 miljuna, jedne predvodi mogući ratni zločinac u klasičnoj formi zločinačke organizacije, a treće predvodi švercer satova koji beskompromisno proganja šofere i tajnice ne bi li se obračunao s korupcijom u Hrvatskoj.

Građani su htjeli takvu ekipu pa sad je imaju. SDP-ovci jedini u toj priči nemaju što tražiti.

P.S. Arlović je Glavašu držao stranu prije četiri godine kad je rušio SDP-ovog župana Bognara. To što je kasnije Ustavni sud potvrdio da je u pravu bio Bognar, a ne Arlović popala maca. Sada samo muti vodu jer ga jeZoki izbacio iz najužeg kruga.

1. Na vlasti je opet HDZ
2. Na portalu se vrti OSTV
3. Sve je poskupilo ali nitko iz vlasti to ne priznaje
4. Zemlja je okrugla, al' na svakom ćošku neka glupost
8

Ukupno postova: 1860
Post Postano: 26.12.2007. 0:06 

lufus je napisao/la :
još 3 milijuna kuna ode u vjetar...

Neka odu i 3 ili 4 milijuna - ali dosta mi je politike koja se predstavlja kao uzvisena, a jedino "nebesko" sto ima su probni baloni. (mislim na nacin na koji posluje SDP.)

lufus
Ukupno postova: 2044
Post Postano: 26.12.2007. 0:47 

Novi izbori teško da će promijenit način na koji posluje sdp, a i bojim se da će odaziv na te izbore srušit sve rekorde, naravno negativne.

zbonj

Ukupno postova: 67
Post Postano: 26.12.2007. 9:40 
Naslov:  

Moje mišljenje je da ako se ponove izbori SDP neće dobiti ni 20% glasova koje je sada dobio, isto tako i HDZ! Razlog je tome što je HDZ namjerno naštimo isti datum za lokalne izbora kao i za parlamentarne, kako bi ljudi koji glasaju za HDZ odnosno SDP automatski zaokružili na oba listića. To je činjenica. Samo da ovdje sjebe Glavaša. Ali šipak. Kladim se sa, da će na ponovljenim izborima još bolje rezultate polučiti HDSSB i HSP.

Moje mišljenje je takovo, ali ja sam Glavaševac pa možda nisam najobjektivniji ali vidjet ćemo! Neka volja naroda pobijedi!

zlusch

Ukupno postova: 2038
Post Postano: 26.12.2007. 11:08 
Naslov:  

pernabukano je napisao/la:
Kako netko provlači tezu o HDSSB-u kao ekstremnoj desnici. Da čujemo koji su to argumenti... To je reginalna stranka razočaranih birača HDZ-a, SDP-a, HSS-a, HSLS-a...Kakve te stranke imaju veze s desnicom. U biti netko je dobro spomenuo da desnice i ljevice u Hrvatskoj takorekoć niti nema...

osijek031.com smile Dobarrr! Daj sad jedan o Muji i Hasi....

47! Još se trese na udici.... osijek031.com smile osijek031.com smile osijek031.com smile osijek031.com smile
zlusch

Post Postano: 26.12.2007. 11:20 
Naslov:  

zbonj je napisao/la:
Kladim se sa, da će na ponovljenim izborima još bolje rezultate polučiti HDSSB i HSP.

I to je najtužnije od svega... da Glavić i Đapo još uvijek imaju dvotrećinsku većinu na lokalnim izborima na "mi smo ugroženi" desničarsku retoriku.

Pazi ovo.. prodaju nam nekakvu regionalnističku maglu iza koje i dalje stoji zapošljavanje djece svojih zemljaka u poduzećima koje drže, dobivanje poslova na "majke mi" i slične socijalističke fore. Pitanje je što su radili 15 godina u Saboru dok je Slavonija odlazila kvragu.

A ne znam jesmo li mi kao Slavonci baš toliko retardirani da nam još uvijek mogu izmišljati nekakve neprijatelje da se održe na vlasti? Očito jesmo....

47! Još se trese na udici.... osijek031.com smile osijek031.com smile osijek031.com smile osijek031.com smile
mvarga

Post Postano: 26.12.2007. 13:12 
Naslov:  

Osobno mislim da će SDP i imati otprilike isto ili malo više, HDSSB malo manje, HSP puno manje, HNS i HDZ pokojeg vijećnika više. Nova koalicija mogla bi biti SPD-HNS-HDSSB. Otprilike isto kao i sada ali s tri miljuna manje u proračunu i malo drugačijim rasporedom snaga. Ali neka, građani biraju i imaju pravo birati nemoguće. Na kraju u demokraciji građani plaćaju i odlučuju koga žele, a koga ne.

Stanje će biti slično današnjem. Nije to ni loše. Neka Raja vidi da Đapone samo zna napraviti nered i rakopati stvari ali ništa nezna dovesti do kraja. Pa nisu bili bili u stanju ni planirati proračunsku stavku za ukrase Grada. Kao iznenadio ih Božić ove godine. Fuja, bljua majstori. Nisu predvidjeli u proračunu ni stavke za zatrpavanje. Kao mi ćemo otkopati, a drugi neka brine o zatrpavanju.

Ajmo opet anketu: Za koga ćete glasati.? Nek' ju stavi neki freak. Ja bih ali ne znam.

1. Na vlasti je opet HDZ
2. Na portalu se vrti OSTV
3. Sve je poskupilo ali nitko iz vlasti to ne priznaje
4. Zemlja je okrugla, al' na svakom ćošku neka glupost
Blofeld

Ukupno postova: 636
Post Postano: 26.12.2007. 13:53 
Naslov:  

mvarga je napisao/la:
Osobno mislim da će SDP i imati otprilike isto ili malo više, HDSSB malo manje, HSP puno manje, HNS i HDZ pokojeg vijećnika više. Nova koalicija mogla bi biti SPD-HNS-HDSSB. Otprilike isto kao i sada ali s tri miljuna manje u proračunu i malo drugačijim rasporedom snaga. Ali neka, građani biraju i imaju pravo birati nemoguće. Na kraju u demokraciji građani plaćaju i odlučuju koga žele, a koga ne.

Stanje će biti slično današnjem. Nije to ni loše. Neka Raja vidi da Đapone samo zna napraviti nered i rakopati stvari ali ništa nezna dovesti do kraja. Pa nisu bili bili u stanju ni planirati proračunsku stavku za ukrase Grada. Kao iznenadio ih Božić ove godine. Fuja, bljua majstori. Nisu predvidjeli u proračunu ni stavke za zatrpavanje. Kao mi ćemo otkopati, a drugi neka brine o zatrpavanju.

Ajmo opet anketu: Za koga ćete glasati.? Nek' ju stavi neki freak. Ja bih ali ne znam.

Dobit će više Hdssb i Hdz. Ostali manje. Volio bih da Hsp propadne kao i u ostatku države, pa da barem ne može nuditi neka svoja rješenja za formiranje vlasti. Zašto to? Zato što u tom slučaju opet neće biti moguće formirati vlast (Hdz, Hdssb i Sdp). Odnosno, netko će morati promijeniti ploču. Osječka priča neodoljivo podsjeća na temu o ukidanju općeg biračkog prava, jer nam s tim jednostavno ne ide. Možemo žaliti za vremenom prosvijećenog apsolutizma, najboljeg oblika vladavine u sredinama kakva je naša.Treba se samo upitati, kad je to Osijek, a i cijela Hrvatska, najviše napredovao. Da li u zadnjim godinama Austro-ugarske, i između 2 rata, ili u ovoj cijenjenoj demokraciji?

kar98k

Ukupno postova: 12
Post Postano: 26.12.2007. 23:41 

men pod prvo nije jasno kako se neko uopče usudi kandidirat u trudnoči, ak misli otič na trudnički od pitaj boga kolko kad se dijete rodi.

mvarga

Post Postano: 27.12.2007. 8:37 

kar98k je napisao/la :
men pod prvo nije jasno kako se neko uopče usudi kandidirat u trudnoči, ak misli otič na trudnički od pitaj boga kolko kad se dijete rodi.
Čuj, iako je moj odgovor potpuno off topic, moram regairati jer sam nešto shvatio iz tvog posta što mi se učinilo čudno. "Usuditi se kandidirati u trudnoći" meni zvuči kao odakle joj pravo musti kravu s menstruacijom ili hodati slobodno ulicom s ovulacijom.

Pa nije žena biološki stroj koji mora na remont jer je eto trudna. Ona sama zna što najbolje za nju i za bebu zato gledaj svoja posla. Ako ti smeta što će možda na trudničko, nemoj glasati za nju.

A postoje sredine gdje se slobodno ženu može silovati kada bez pratnje hoda slobodno s ovulacijom. Također ima sredina gdje je kažnjavaju jer je muzla kravu s menstruacijom. Mlijeko se naravno baca jer je puno uroka i zlih sila.

Ali ja se nadam da je to daleko iza nas. DALEKO, DALEKO iza nas.

zlusch

Post Postano: 27.12.2007. 8:59 
Naslov:  

kar98k je napisao/la:

Vrhunska spika osijek031.com smile

Skoči u forum: