Izgubljen novčanik

Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni

Izgubljen novčanik

Izgubio sam novčanik crne boje sinoć na potezu od Joze Trovača (kod ekonomske škole) do Crkve Svetog Mihaila u tvrđi... :,(

Novaca skoro pa nema (10kn), ali u novčaniku su osobna, x-ica zdravstvena, kartica tekućeg, kartica knjižnice ;)

molio bih da bilo kakve informacije javite na 098/193-7095 ili 031/570-892 ;)

nagrađujem pronalazača :)
jel nagrada tih 10kn?
ili rucak u bendeku (preko x-ice)

odo ga trazit :D
nake_rado

jel nagrada tih 10kn?
ili rucak u bendeku (preko x-ice)

odo ga trazit :D

ma može i ručak i tih 10 kuna :lol:
nađeno, možete brisati temu :)

Izgubljen novčanik

posijala sam novčanik preksinoć negdje u blizini Grafičara, nek mi se jave svi iz Retfale koji mogu pomoći, želim samo osobnu, zdravstvenu i slike od djece. pomagajte!!!!
javi i na slavonski
212 555
jesam hvala
dajte ljudi pomozite!
Saznala sam sinoć da je netko probao koristiti kartice i dalje bih voljela da mi vrate osobnu i slike

izgubljen novcanik :R

Et ja malo izgubio novčanik malo prije podne negdje u osijeku, al mislim da je kod ekonomskog ... valjda... pa ako ima neki pronalazač dobrog i poštenog srca da se javi ... ima u novcaniku dokumenata pa eto zna i ime i sve... et... dobro bi mi dosli ti dokumenti i tako to :)

unaprijed hvala :yay
e pa i moj stari je izgubio u sub novčanik
pa eto
ako je netko našao bilo bi lijepo da vrati samo dokumente :)
de di su svi ti novčanici da ja prošetam tamo? :)
šalim se...ako ih vidim vratim vam...dokumente jel... :) :) :)
ipak ima poštenih ljudi, vratili su mi novčanik, bez love naravno ali nema veze.
i meni vratili moj...bez i jedne lipe da fali :yay prezahvalan sam :yay hvala Bogu dragom :)

IZGUBLJEN NOVČANIK!!!!!!!!!!!

Moja sestra je izgubila novčanik u tramvaju u subotu oko 17:30... Ako je netko slučajno naišao na njega neka se plizzzzzzzzzzzzz javi!!!!

Novčanik je crn,a u njemu bi trebali biti svi dokumenti i ne baš puno novaca!!! Njeno ime je Ivana Bistrović pa ako je netko našao...neka mi se javi!
Odi u gpp, možda je netko dao vozaču.

Tagovi