Sanja Jovanović srušila svjetski rekord!

Kultura, zabava, sport, hobby

Sanja Jovanović srušila svjetski rekord!

Mlada Dubrovkinja je u utrci na 50 metara leđno osvojila naslov europske prvakinje. Za zlato je isplivala svjetski rekord u vremenu 26.50. To je Sanjina druga medalja u Debrecenu.
bravo za nju, iako me taj sport nimalo ne zanima
sve cestitke, no zalosno je kako je danas ona diva hrvatske... a prije koju godinu kad je trebala pomoc svi su joj vrata zatvarali

i sve najbolje njenoj majci, vjerujem da je ovaj uspjeh dragi Bog podario njoj da ublazi njenu bol
lavic

sve cestitke, no zalosno je kako je danas ona diva hrvatske... a prije koju godinu kad je trebala pomoc svi su joj vrata zatvarali

i sve najbolje njenoj majci, vjerujem da je ovaj uspjeh dragi Bog podario njoj da ublazi njenu bol

de nam malo pojasni situaciju
ako si gledao prosle godine Big Brother znas tko je Sanjina sestra, a imati takvu kcer je vjerojatno bol :D

zezam se naravno, o cemu je ustvari rijec?
pa ima rak ili nesto tako i ovih dana je situacija jako kriticna... pa i na dnevniku su danas to rekli :(
A joooj... :(
Na stranu to, ali razlika između Sanje i Tanje je kao između neba i zemlje! Mene samo zanima kako!

Re: Sanja Jovanović srušila svjetski rekord!

http://dnevnik.hr/naslovnica/vijesti/sport/20071217_33122.php
A jel ona sad opet pliva za Hrvatsku? Nije više Austrijanka?

Mirna Jukić pliva za Austriju.
Aha, vrhunski sportaši nam odlaze u druge države jer se nema novaca za njihove treninge.
Bitno da ćemo mi imati most.

Čudo je da i Sanja nije otišla, ona je trenirala u očajnim uvjetima, otvoreni bazen cijele godine...

lufus

Mirna Jukić pliva za Austriju.

Nije. Ovdje piše da je nastupala za Hrvatsku, a ovdje su joj čestitali svi, od predsjednika do čistačice u Saboru.
Ne sjećam se kad je prešla nazad u Hr, svejedno.

Vrati onaj post u prvobitno stanje :wink:
Dubrovčanka Sanja Jovanović (21) u Debrecenu je na Europskom plivačkom ... Hrvatica Mirna Jukić za Austriju je na 200 metara prsno osvojila srebro.

A ne znam di si ti to našao, ja ti svuda stavljam linkove :)

Službena start lista

Konačni rezultati

Sve sa službenih stranica. Ako je tamo vode pod CRO, onda valjda jeste?

Sanja Jovanović plivala je uvijek za Hrvatsku, ako je vjerovati jučerašnjem interviewu, tako će i ostati. Mirna Jukić od 2000. godine pliva za Austriju i kako je vrlo izvjesno da Mateša neće ispunit uvjete koje je postavio Mirnin otac tako će biti i ubuduće. Evo tu joj čestita austrijski Sportstaatssekretär Lopatka

:red: :red: :red: :whistle: :bag: :bag: :sorry:

Kad se ne pazi šta se čita. Ajme bruke.

Već sam pomislio da me cimaš. :D Sad možeš onaj post vratit u prvobitno stanje.
tonya

A joooj... :(
Na stranu to, ali razlika između Sanje i Tanje je kao između neba i zemlje! Mene samo zanima kako!

ooo,varaš se :)
iste su, samo što sanja bude normalna na teveu,al uživo...bože sačuvaj:P
al svaka joj čast definitivno, cura se stvarno trudi, skidam kapu.
kyx

bravo za nju, iako me taj sport nimalo ne zanima

nažalost, plivanje se jako slabo gleda i uskoro će svi i zaboravit da je ona otplivala svjetski...
da vas pitam jel znate tko je još od Hrvata/ica otplivao svjetski rekord,biste li znali odgovor bez da gledate na netu? :D
ennna

da vas pitam jel znate tko je još od Hrvata/ica otplivao svjetski rekord,biste li znali odgovor bez da gledate na netu? :D

Da ne gledam na net, ne bih znao skoro pa ništa :) Samo stvari koje sam naučio u osnovnoj i srednjoj, a dobar dio tih stvari je već i ispario (što je ono sinus, kosinus, minus, plus, Amer i Rus?).

Tagovi