Noćni klub Tufna - doček Nove godine.
Za djevojke 200 kn, za dečke 250 kn. Samo za starije od 21. Švedski stol (naresci, salate, tjestenine, slatkiši) te šampanjac u ponoć. Broj ulaznica je ograničen i već se nalazi u prodaji.
Ponešto za svakoga. Slavit će se na dva kata, domaći i strani hitovi u prizemlju, disco i house ritmovi na drugom katu.
Za sve ostale obavijesti zaputite se u klub Tufna, u Tvrđi, Kuhačeva 10.
...stvarno ovo nije u redu....ako se uzme u obzir kako je vec normalno da ženske popiju i pojedu više od muških....jer kao da ce meni biti do jela...kad vidim onoliko sisa i guzica na jednom mijestu....i to u extra novogodišnjem izdanju......
...stvarno ovo nije u redu....ako se uzme u obzir kako je vec normalno da ženske popiju i pojedu više od muških....jer kao da ce meni biti do jela...kad vidim onoliko sisa i guzica na jednom mijestu....i to u extra novogodišnjem izdanju......
naime dobro je poznata cinjenica da su zene u Hrvatskoj pa i u svijetu manje placene od muskaraca za isti obavljeni posao, pa eto negdje se mora stvarati i protuteza radi postizanja stabilnog i donekle pravednog drustva...
(negdje gubis-negdje dobijes) . a kad pogledas koliko zene potrose za pripremu -pedikura,manikura...haljina... negdje moraju dobit priznanje za ulozen trud.
ako se poneka dama nade uvrijedena zbog nekih inih razloga slobodno moze platiti 250 kn ili donirati tih 50kn popusta za zene u neke humanitarne svrhe.
uglavnom nema nekih skrivenih planova i namjera,jednostavno je kako i zvuci : zenama jeftinija karta a mislim da je to dobra stvar i za muskarce koji ce svojim pratiljama platit kartu
pa jel to istina i kad se ljudi pocinju skupljati?
EVO GA: sviraju E-BASE , DJ DELALOOPS (DE) , MARC TIMES , DANNY STELL na jednom flooru a DEMIEN (IT) , NICOLAS KOLL , DJ TONYX na drugom flooru, 24.12.2007 Tufna X-MASS party.
ma tu svi cekaju da ti odgovore....
nije ti ovo chat....
al eto ja cu ti odgovoriti....
po zadnjim saznanjima...karte su ti prodane....tako da se ne moraš brinuti.....hoceš li morati pokazati nakakav dokument pri kupovini karata.....