dva filma koja su mi vjerojatno u top 10 svih vremena...ignoriram ljude koji više hvale original Božićne priče, Patrick Stewart ipak briljira...A i film ljepše izgleda.
.
.
dugo nema nikoga blizu ova dva
.
.
.
.
3. Love Actualy - pogledati obavezno, predivan film, nije klasican bozicni ali savrsen film
4. Santa Clause - Tim Allen kao najboli djedica ikad.
5. Polar Express - za ljubitelje crtića
Čudi me da još nitko nije spomenuo Goonise.. Nije baš božićni, ali ga uvijek puštaju za Božić.. i nikada mi nije dosadno gledati ga, iako ga gledam sigurno već 10-ak godina..
Inače vam ne bih znala po naslovima nabrojati filmove jer ih se ne sjećam, ali tu su sigurno:
1. Muppeti,
2. Home Alone,
3. Grinch (ali u crtanoj verziji),
4. taj što reče zločesti puding sa P. Stewartom
5. Goonies
Zasigurno ih ima još, ali nema smisla da vam prepričavam radnju svakog od njih..
1. Groundhog Day - ubjedljivo najbolji film za to doba godine. Jedini film koji me uvijek može razveseliti. Bill Murray - najsmješniji i najsimpatičniji mrgud svih vremena...
2. It's a Wonderful Life - jer je crno-bijeli i priča je prekrasna. Crno-bijeli filmovi me, iz nekog razloga, podsjećaju na lijepe uspomene...
3. Love Actualy - za pogledati u paru, udobno zavaljeni u nekom toplom prostoru, više film za Badnju večer
4. Home Alone - zbog navike i trenutka kada mama shvati, u avionu, da su zaboravili dijete kod kuće...
5. Ben Hur - samo zato što ga nitko nije naveo, a taj je beskonačni film obavezni dio božićnog programa već desetljećima