Dočekaj Novu 2008. u night clubu BASTION uz: dva DJ-a (domaću i stranu glazbu), live band, neograničenu konzumaciju pića i švedski stol!
Cijena ulaznice je 199 kn do Badnjaka, a poslje 229 kn
Ulaznice se mogu kupiti u:
- night clubu BASTION
- caffe bar GENERAL VON BECKERS
- caffe bar VERDI
P.S. Na opaske pojedinaca kako u strahu od pomanjkanja šankova i pristupa istima izaberete neko drugo mjesto (kafić) za doček Nove godine, razloga za strah nema! Naime, riječ je o, u potpunosti preuređenom prostoru koji će Vas zasigurno zadovoljiti, kako sa svojih šest šankova, tako i cjelokupnom ponudom!
P.S. Na opaske pojedinaca kako u strahu od pomanjkanja šankova i pristupa istima izaberete neko drugo mjesto (kafić) za doček Nove godine, razloga za strah nema! Naime, riječ je o, u potpunosti preuređenom prostoru koji će Vas zasigurno zadovoljiti, kako sa svojih šest šankova, tako i cjelokupnom ponudom!
Nije valjda da si se našla u nečijim opaskama? hehe
sa neugodnim iskustvom od prošle godine, bastion ne dolazi u obzir.......
sa neugodnim iskustvom od prošle godine, bastion ne dolazi u obzir.......
Također. Obzirom na cijenu prošle godine, koja je bila niža, i obzirom na popijenu cugu. Nema šanse.
Dva sata čekanja do šanka, onda kada dođeš na šank još jedno pola sata da te netko posluži... sumnjam da će ove godine biti bolje...
ako je 6 šankova onda će cijeli bastion biti otvoren pretpostavljam? i što je s garderobom, ona od prošle godine je katastrofa bila, vješalice i to je to, jakne su sve skoro bile izgažene, i više je jakni bilo po podovima nego na vješalicama
prošle godine-djeca+otjerali nas praktički,nestalo cuge i gotovo!!zamisli...
redovi do šanka kilometarski,
hrana,iako ne bi jela,ovak i onak-loša!!!u odnosu na prije-na pečeno meso i salatice,bila je bijeda..
tamo više ne!!!
Jel neko od ekipe iz Bastiona izmislio stroj za putovanje kroz vrijeme ili je ovo neka šala ili šta doček 2007?! Ja sam tu godinu već odavno dočeko! Neki dobar organizator!
Jel neko od ekipe iz Bastiona izmislio stroj za putovanje kroz vrijeme ili je ovo neka šala ili šta doček 2007?! Ja sam tu godinu već odavno dočeko! Neki dobar organizator!
Kakvih bozjih 750 ulaznica, ja se ne mislim gurat tamo, zato i necu ic! Vama je bitno samo da dobro zaradite!
A ti si kao izmislio neku toplu vodu! Ajmeeee, zavidim na ovom zaključku! Pa ni doktor te ne lječi za džabe!
Meni je subotom i četvrtkom tamo super, pa ću najvjerovatnije tamo dočekati i 2008 (2007 sasigurno ne!)!
A A13 i FIONA555 su 2 iste osobe naravno. Pa Fiona, odnosno Lola nemoj se srdit al ljudi imaju pravo na svoje mišljenje. A svaki publicitet je dobar pa tako i loš. S takvim pristupom nećeš puno ljudi pridobit. Priznaj zasrali smo prošle godine, a ove godine nam se neće takvo šta ponovit i dobro. A ne ti istjeruješ pravdu. Nije ti to dobro.
Prošle godine je bio stari Bastion, sada je novi...ne?
ja ću najvjerojatnije tu slavit jer mi je ekipa tu, nadam se da će biti puno bolje nego prošle Nove godine
Ipak je novim vlasnicima u cilju da im i nagodinu dođe rulja i da se ova 1. proslava u novom Bastionu pamti
Prošle godine je bio stari Bastion, sada je novi...ne?
ja ću najvjerojatnije tu slavit jer mi je ekipa tu, nadam se da će biti puno bolje nego prošle Nove godine
Ipak je novim vlasnicima u cilju da im i nagodinu dođe rulja i da se ova 1. proslava u novom Bastionu pamti
Dočekaj Novu 2008. u night clubu BASTION uz: dva DJ-a (domaću i stranu glazbu), live band, neograničenu konzumaciju pića i švedski stol!
Cijena ulaznice je 199 kn do Badnjaka, a poslje 229 kn
Ulaznice se mogu kupiti u:
- night clubu BASTION
- caffe bar GENERAL VON BECKERS
- caffe bar VERDI
bio sam prosle godine u bastionu i katastrofa!!! Prijatelji su mi pokradeni, moja nova jakna izgažena!!cuga!!! osijecko i to toceno!!!odnosno vodurina!!! vina nema ,zeste nema!!! isli smo se na benzu napit!!! a da nepricam o smrdljivom parizeru.jebem ti docek nove godine uz parizer!!!! bastion je svoju sansu prokockao i trebat ce koja godina da se vrati pouzdanje ljudima!!!ko vas jebe pokrali ste nas!!!!
ne budite nepošteni...
ovo je novi vlasnik,drugačiji prostor..
zapravo,jedina dodirna točka sa starim bastionom je ime.
ne kažem da će bit dobro ali smatram da novi vlasnik nema pravo na pogrešku i da je toga svjestan.
ne budite nepošteni...
ovo je novi vlasnik,drugačiji prostor..
zapravo,jedina dodirna točka sa starim bastionom je ime.
ne kažem da će bit dobro ali smatram da novi vlasnik nema pravo na pogrešku i da je toga svjestan.
organizator doceka nove godine od prosle godine je isti kao i od ove tako da.....
meni su ukrali jaknu prosle godine, uzasna je guzva bila, hrana losa..... od tih 180kn sam MOZDA 80kn potrosio
previse ljudi gledaju na zaradu u tome svemu i forsiraju da sto vise ljudi bude.....
Doček ove Nove godine uveliko se razlikuje od prošlogodišnjeg!
Naime, prošle je godine taj prostor bio u derutnom stanju, točnije to je bio samo prazan prostor u kojem je organiziran doček.
Danas je to ugostiteljski objekt, točnije club u kojem možete očekivati najbolju ponudu u svim segmentima.
Dakle, ponuda pića je ista kao i svaki vikend (bez točenog piva i plastičnih čaša), garderoba je organizirana po principu "jedna jakna jedan broj" za osobom zaduženom za čuvanje istih (neće biti izgaženih i ukradenih jakni).
Što se tiče glazbe, biti će tu sa svakog ponešto. Osim standardne vikend ponude, tu su dva DJ-a i live band koji će na drugom flooru izvoditi domaću glazbu.
Netko je dobro naslutio, jedina poveznica prošlogodišnjeg i ovogodišnjeg dočeka je ime Bastion. Cilj nam nije uništiti uloženi trud od samog otvaranja i iznevjeriti povjerenje koje nam naši gosti svaki vikend pružaju.
Sve u svemu, gdje god odlučili proslaviti Novu godinu lijepo se provedite!
Hmm, nisam bila prošle godine tamo, bilo pola društva i kažu da je bilo super...
A sad, zar nije malo previše 750 ljudi?? Jedino ako nemate još neki dodatni prostor
Posebno za tu priliku otvaramo prostor od 500m2, isto tako prošle godine balkoni nisu bili u funkciji, dok ove godine jesu!
Sve koje zanima kako će otprilike izgledati doček Nove godine, mogu to provjeriti na Badnjak kada će Vas u tom dijelu Bastiona zabavljati tamburaši!
Posebno za tu priliku otvaramo prostor od 500m2, isto tako prošle godine balkoni nisu bili u funkciji, dok ove godine jesu!
Sve koje zanima kako će otprilike izgledati doček Nove godine, mogu to provjeriti na Badnjak kada će Vas u tom dijelu Bastiona zabavljati tamburaši!
mene samo zanima dal mi netko garantira da u djelu gdje je domaća glazba neće uopće biti strano?? i dal će stvarno tako organzirat da u jednom djelu cjelo večer strano a u drugom domaće?? molim brz odg.
mene samo zanima dal mi netko garantira da u djelu gdje je domaća glazba neće uopće biti strano?? i dal će stvarno tako organzirat da u jednom djelu cjelo večer strano a u drugom domaće?? molim brz odg.
Baš će iz tog razloga biti dva DJ-a, jedan će puštati samo domaću, a drugi samo stranu glazbu!
...redni brojevi na kartama ne prestavljaju apsolutno ništa....jer ja prva karta mogla poceti sa rednim brojem 1000....isto tako svako prodajno mjesto je dobilo određene redne brojeve....pa s obzirom da ne prodaju svi jednako.....netko tko je kupio prije....može imati veci redni broj od onoga tko je kupio jucer...al ne prodajnom mjestu gdje se karte slabije prodaju...
...redni brojevi na kartama ne prestavljaju apsolutno ništa....jer ja prva karta mogla poceti sa rednim brojem 1000....isto tako svako prodajno mjesto je dobilo određene redne brojeve....pa s obzirom da ne prodaju svi jednako.....netko tko je kupio prije....može imati veci redni broj od onoga tko je kupio jucer...al ne prodajnom mjestu gdje se karte slabije prodaju...
Misliš? Ko zna možda je i tako. Al opet je štampan onda prevelik broj ulaznica. U svakom slučaju čekamo Fionu da potvrdi informacije odnosno dezinformacije.
Ispričavam se što se nisam ranije javljala, problemi s netom!
U prodaju je pušteno 750 ulaznica! A što znače brojevi na ulaznicama, nemam pojma, najvjerojatnije počinju sa 1000! Sada nemam ni jednu pored sebe da bih točno rekla, ali tiskano ih je 750!
Ispričavam se što se nisam ranije javljala, problemi s netom!
U prodaju je pušteno 750 ulaznica! A što znače brojevi na ulaznicama, nemam pojma, najvjerojatnije počinju sa 1000! Sada nemam ni jednu pored sebe da bih točno rekla, ali tiskano ih je 750!
nije istina da ulaznice počinju sa 1000...ja imam No. 00643...ako je to istina za 1400 ljudi onda mi je stvarno žao što sam kupio kartu jer tamo stane jedva 800 ljudi...LOPOVI...mislio sam da se neš promjenilo za razliku od prošle godine...ali izgleda da ste NAS opet POKRALI...
Ukoliko onaj retard Šimurda još uvijek drži Bastion ( napomena Adminuvo nije vrijeđanje, samo iznošenje činjenica), uopće me ne bi čudilo da je pustio u prodaju
dvostruko veći broj ulaznica od kapaciteta prostora!!
750,800,1500- ko tu sad laže??? zna li netko stvarnu cifru?? ako je 1500 onda vlasnik stvarno nije normalan.jedino ako ljude nemisli potrpat kao sardine
750,800,1500- ko tu sad laže??? zna li netko stvarnu cifru?? ako je 1500 onda vlasnik stvarno nije normalan.jedino ako ljude nemisli potrpat kao sardine
cuj zbroj 2+2 pas viditi tko laze, ja ti kazem provjerenu informaciju mogo bi napisati i od koga ali necu. 1500 ljudi, pa ti vidi ...
a i ako ja lazem, ili imam krivu informaciju, sta znaci oznaka na karti oko 1400 a karte su numerirane
cuj zbroj 2+2 pas viditi tko laze, ja ti kazem provjerenu informaciju mogo bi napisati i od koga ali necu. 1500 ljudi, pa ti vidi ...
a i ako ja lazem, ili imam krivu informaciju, sta znaci oznaka na karti oko 1400 a karte su numerirane
pa ima mi to neke logike.(to s brojevima). ali opet je to preeeeevise. nije valjda gazda toliko lud. a gdje je sada fiona da nam da informacije. meni je konobar rekao negdje oko 800. e a otvorit ce i neke prostorije iza pa mozda i nece biti tako puno ljudi.
ja sam definitvno odustala od bastiona, prošle godine je bio totalni ciganluk, dok dobijem dva deci vina prođe me ono što sam popila. guranje, poplavljen vece, kurvice, jakne okolo po podu, fuj. i prosle se godine pricalo kao da se prodalo puno više ulaznica od predviđenog i svi mislili ma ne nije blabla a na kraju klinac, tak će bit i ove godine, kog briga što su uredili kad se ljudi napiju i počnu bacat na isto će doć.
ja se jos nisam odlucila gdje cu..a bilo bi mi i vrijeme..taj bastion mi zvuci ok al kad bi bar znala da je stvarno istina da je 750 karata u prodaji..cula sam neku brojku od 1500!!!ma daaaj da ne bi opet ko sardina stajala medju tom ruljom...zao mi sam demodea da sam bar prije kupila kartu..a sad ih vise nema...
ja se jos nisam odlucila gdje cu..a bilo bi mi i vrijeme..taj bastion mi zvuci ok al kad bi bar znala da je stvarno istina da je 750 karata u prodaji..cula sam neku brojku od 1500!!!ma daaaj da ne bi opet ko sardina stajala medju tom ruljom...zao mi sam demodea da sam bar prije kupila kartu..a sad ih vise nema...
e tea nema ih vec mjesec dana . i ja sam htjeo tamo ici al jbg. prosle godine sam bio u bastionu i katastrofa a ove godine idem samo zato jer je sve popunjeno.a a ko opet bude šrot onda ne preostaje nista drugonego angazirati malo novinare pa da gazdi dodje iz guzice u glavu.
ja sad neam pojma sta da napravim..srah me dat 230 kuna za bastion a da na kraju ispadne jadno kak ljudi pricaju..mislim,je novi prostor i tamo sam svake subote i super mi je i bas zato bi isla...al ne zelim u guzvu!!!a u demodeu sam skoro svaki dan i eto opet ostanem bez karte jer sam glupa!!!dal ima jos nest pametno??
hmmm...ne bi mi to nikad palo na pamet...ma na kraju cu jos otic u taj bastion..al e ak mi ne bude dobro onda stvarno popljuvat ih javno!
a nist vidimo se onda tamo
hmmm...ne bi mi to nikad palo na pamet...ma na kraju cu jos otic u taj bastion..al e ak mi ne bude dobro onda stvarno popljuvat ih javno!
boli ti gazdu oce biti dobro ili ne, os ti njega popljuvati ili ne on ce lovu spremiti u pađe a vi se slikajte
1500*230=345000 nek od toga da za cugu i hranu 145000 a i to je upitno, i on spremi 200 000 u džep .... ljudi ce malo kukat, al nagodinu isto ko i ove godine opet isto
joj ja mislim da je to sve glupost.nemojte tu srat po forumu.ko neće ići neka ne ide,a ne druge bacat u brigu.neka je i pušteno 1500 karata,raspoređene su na 3 prodajna mjesta, možda su baš u beckersu 0d 1000-1500 brojevi pa sad svi misle...nevjerujem da bi uopće 1500 ljudi htjelo u bastion nakon prošle godine...
Jooj ko da nemate di drugdje otić osim u bastion! I da i ja mislim da je oko 1500 karata...legica mi ima kartu broj 900 i nešt a ovaj drugi lega 1250 i nešt Tak da si kontam da je ISTINA... Nitko vas ne tjera ići tamo, pa se onda ne morate žalit toliko, ove godine bar imate puno izbora... inače za demode ha ha ha...jučer išli i kupili zadnju kartu tako da ste mogli doć do karata jer ih je nešto odustalo od rezervacije koja je trajala do Božića...
...ne mogu vjerovati koliko ljudi mogu biti naivni...i da se prodaju na spiku....kako ce ove godine biti super u bastionu....jer eto baš ove godine gazda nije pohlepan za novcima.....
...stvarno je nekima lakše utjerati u guzicu nego u glavu....
svi se uzhebali di ce ko ici , ima li karata u kojem kaficu ..WTF???
pa u bastionu, tufni, Q, westu itd. biti ce ko i svake subote, ista glazba i gotovo ista ekipa, samo sto ce se kao malo dotjerati i uz cugu (koja ce vjerovatno nestati u roku 3-4 sata) biti ce i malo jeftine salame... a za to cete dati 200 pa nadalje kuna...
sta se brinete, tamo ce vam za novu godinu biti isto kao i proslu subotu, pretproslu subotu i ostale subote u nedogled
Dakle...
750 karata = 750 ljudi
Tko misli da će biti 1500 ljudi u Bastionu (ako ga to veseli) neka misli i dalje! Ja ne znam na koji bi ga način i kako uvjerila da to nije istina (već je par puta rečeno da je pušteno 750 ulaznica u prodaju!)
I još uvijek mi nije jasno kako netko može uspoređivati Bastion prošle i Bastion ove godine! Zašto uopće netko pomišlja da neće dobiti piće, dali je itko od onih koji to tvrde bio subotom u Bastionu?!
Onima koji su se odlučili proslaviti doček Nove godine u Bastionu uistinu SVAKA ČAST, jer anti-Bastion kampanja koja se ovdje vodi stvarno je nemilosrdna!
Dakle...
750 karata = 750 ljudi
Tko misli da će biti 1500 ljudi u Bastionu (ako ga to veseli) neka misli i dalje! Ja ne znam na koji bi ga način i kako uvjerila da to nije istina (već je par puta rečeno da je pušteno 750 ulaznica u prodaju!)
I još uvijek mi nije jasno kako netko može uspoređivati Bastion prošle i Bastion ove godine! Zašto uopće netko pomišlja da neće dobiti piće, dali je itko od onih koji to tvrde bio subotom u Bastionu?!
Onima koji su se odlučili proslaviti doček Nove godine u Bastionu uistinu SVAKA ČAST, jer anti-Bastion kampanja koja se ovdje vodi stvarno je nemilosrdna!
cuj. nebi rekao da je nemilosrdna ali ne i uspjesna. jer na drugim mjestim vec odavno nema karata a u bastionu jos uvijek ima.ovu godinu mora biti jebeno da bi ljudi dosli nagodinu u većem broju.
Dakle...
750 karata = 750 ljudi
Ali ne i USPJEŠNA!
Ovo je moj post, nije mi jasno zasto pise any?!
sreco ajde ti meni samo reci kakve ti imas koristi od toga oce li netko ici u bastion ili ne... evo mene samo to zanima
Draga Fiona već sam ti rekao jednom da je svaka reklama dobra pa tako i ona loša.
A što se tiče karata ja znam milijardu posto sigurno da ih je štampano 1500! Ako želiš mogu ti to i dokazati napismeno.
Zato nemoj ljudima lagat već lijepo reci istinu.
E sad druga je stvar da li će Bastion ove godine moći primit toliki broj ljudi. Ako hoće onda svaka čast.
Nitko vama ne želi da ne uspijete u organiziranju proslave, ali ako opet zajebete ljude e to onda neće biti u redu.
Još jednom sve najbolje i dajte sve od sebe da uspijete ove godine.
Kakav glupi topic. Odnosno ne topic nego glupa rasprava koja se ovdje vodi. Da niste vi jedni od onih što razbijaju stakla na kino najavama? Boli vas ona stvar koliko je karata pušteno i koliko prodano. Tko hoće nek ide, tko neće nek prestane srati po forumima.
Evo, ja tvrdim da će svi dočeci Nove godine biti sranje, uključujući i ovaj, ali da će vlasnici svuda zaraditi, makar vam lagali da im to nije cilj. Još veće sranje će biti onima koji su uplatili neku lovu glupim agencijama da bi se smrzavali po trgovima okolnih "metropola", zajedno sa opskurnom rajom za koju bi ovdje tvrdili da je šljam. E pa, sretno vam sa mađarskim, češkim, slovačkim i austrijskim šljamom.
Boli vas ona stvar koliko je karata pušteno i koliko prodano. Tko hoće nek ide, tko neće nek prestane srati po forumima.
ovo je demokratska država prema tome svatko ima pisati i rec sto hoce, pa tako i ovo. isto tako svatko ima pravo velicati koga hoce, kao i kuditi i pljuvati koga hoce...
zanimljivo mi je kad god sam sudjelovo u nekoj raspravi, od strane onog kojeg se pljuje uvjek dolazi ovakav komentar ... bas se pitam zasto (ne ovim nezelim reci da ti branis bastion, niti da ti imas ikakve veze s njima)
Kakav glupi topic. Odnosno ne topic nego glupa rasprava koja se ovdje vodi. Da niste vi jedni od onih što razbijaju stakla na kino najavama? Boli vas ona stvar koliko je karata pušteno i koliko prodano. Tko hoće nek ide, tko neće nek prestane srati po forumima.
Evo, ja tvrdim da će svi dočeci Nove godine biti sranje, uključujući i ovaj, ali da će vlasnici svuda zaraditi, makar vam lagali da im to nije cilj. Još veće sranje će biti onima koji su uplatili neku lovu glupim agencijama da bi se smrzavali po trgovima okolnih "metropola", zajedno sa opskurnom rajom za koju bi ovdje tvrdili da je šljam. E pa, sretno vam sa mađarskim, češkim, slovačkim i austrijskim šljamom.
koji je tvoj problem???
Ako ti je topic glup zasto ga čitaš a i onda jos komentiras???
koji je tvoj problem???
Ako ti je topic glup zasto ga čitaš a i onda jos komentiras???
Zato što je ovo demokratska država i forum, kako netko napiše iznad. Prema tome, u demokraciji s može reći i za nešto da je glupo.
Ovako. Svake subote sam u bastionu i imam samo riječi hvale, ništa drugo. Prošle godine nisam prisustvovao novogodišnjem partiju u bastionu, tako da ne mogu reći iz vlastitog iskustva jel bilo dobro ili nije, no čuo samod jako puno ljui ( zapravo od svih ljudi koje poznajem i bili su tamo ) da je bilo KATASTROFALNO. Ovu novu godinu ću proslaviti u excaliburu, a i da ne slavim tamo sumnjam da bi bastion bio u opciji. Stečenm prošlogodišnjim, ponavljam, tuđim iskustvom, ne bih volio ići tamo. Stoga, sada je sve na organizatorima da isprave prošlogodišnje greške kako bi ponovno dobitli povjerenje. Dakle, bude li ove godine bolje postoji i mogućnost da budem tamo iduće godine. No bude li isto kao prošle godine ili nedaj Bože još lošije, milim kako će izgubiti povjerenje, ne samo mene, već i svih ljudi koji su riskirali slaviti tamo ovogodišnje slavlje. Držim vam fige.
nisam tamo htjeo ici ali nisam imao izbora.i bilo je super. cuga ,hrana sve 5. nije bilo gužve i nije bilo 1500 kao sto su neki tvrdili. jedino sto je oko ponoci izbio osigurac pa glazbe nije bilo. ali je bilo sve ostalo jebeno. cuge je bilo kakve hoces i koliko sam primjetio nista nije usfalilo. bravo za bastion.
ova godina i prošla definitivno velika razlika, nije bila velika gužva, mislim ljudi pa ja bi rekao taman, cuge bilo, gužve na šanku nisu bile velike, najduže što sam čekao 10 min i pozdrav konobaru što mi je donosio odlicne stock cole, sve u svemu ja zadovoljan s bastionom
Kao prvo pohvala Bastionu jer je uspio napravit dobar party.
buki_cfc
predobro....iznad svih očekivanja...još jedna pouka da ne treba vjerovat frikovima sa foruma...1500?buahaha
A tebi Buki poruka da ljudi nisu freakovi već kad te jedanput neko zajebe onda je teško povjerovat da neće i drugi put. Al lijepo je to što se nije ponovilo.
E ovak...napravio sam acc tu samo da ovo napisem.
Bio sam prosle godine u Bastionu i bilo je katastrofalno organizirano...Al je meni bilo sasvim ok jel sam bio sa svojim drustvom.
Citao sam sve sto ste srali o Bastionu i nisam bas htio tamo ici ove godine.Al eto ekipa odlucila da se ide tamo pa smo i otisli.Bilo je predobro...Dosli na otvaranje odma...ostavili jakne,uzeli brojeve i poceli cugat.Cuge je bilo NON STOP!Hranu je ok bila (makar ja nisam jeo).Sve su stvari ostale na mjestu i citave
Garderobe su im bile predobar potez
thumbs up bastion