Poklon za godišnjicu braka

Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni

Poklon za godišnjicu braka

Trebala bih prijedloge za kupovinu poklona za Najdražeg muža za godišnjicu braka. Moja prva ideja je bila PS3, ali me zanima ima li netko još kakav dobar prijedlog.
Stvari koje ne dolaze u obzir: garderoba
a joj pa sta voli inace? ajde malo suzi izbor...jesu to knjige,cd-e ili nesto trece?mozda da sama nesto napravis?
kupi mu godišnju pretplatu na national geografic
betty

a joj pa sta voli inace? ajde malo suzi izbor...jesu to knjige,cd-e ili nesto trece?mozda da sama nesto napravis?

slažem se, još malo informacija ...ali ps3 je ok
ja pravim neku podjelu između datuma koji se odnose na obje osobe u vezi te datuma koji se odnose na samo jednu osobu.

npr. rođendan jedne od osoba u vezi bitan je za oboje, ali se odnosi na samo tu osobu, ona je u centru pažnje toga dana. nazovimo to slučaj 1.

s druge strane, godišnjica veze, braka, štogod, bitna je za oboje, ali se i odnosi na oboje, u centru pažnje nije jedna od tih osoba, nego njihovo zajedničko postignuće. nazovimo to slučajem 2.

u slučaju 1 prolaze svi pokloni, odjeća, obuća, tv, playstation, nakit, čokolada, igračka, cvijeće... mada i tu izbjegavam kupovati nešto za svakodnevnu uporabu što bi se moglo brzo upropastiti, poput odjeće ili obuće.

u slučaju 2 cilj mi je pokloniti nešto što će biti posebno, trajno, nešto što će imati osobnost i značenje. teško mi je sad reći nešto konkretno. to mi jednostavno dođe kao sinergija trenutka, prigode, osobe kojoj poklanjam i mene tada.
kupi mu nešto dirty i uživajte oboje u tome
MissTake

kupi mu nešto dirty i uživajte oboje u tome

- Odlična ideja
Najdraži muž voli suvremene tehnološke inovacije, modernu umjetnost, zanimljiv muške modne dodatke (torbe, šalove, rukavice, remenje...) i, naravno, svoju ženu. Ne bih kupovala knjige jer mi je to, hmmm, malo sterilno. CD-ove kupuje sam jer mu je to strast, a nisam sigurna koliko bi se snašla u svijetu njegovih glazbenih preferencija.
Što se tiče dirty stvari... Pa to se podrazumijeva:-))
e onda mašti na volju, malo prosurfaj i etogac :)
pa ako voli to sto si napisala...onda je ps3 odlican izbor...
al uz to naravno ide i nesto dirty :D
prvo dirty jer ako uhvati ps3 u ruke neće tebe LOL LOL LOL
@DonQuijote...je sasvim lijepo objasnio kako stvari stoje....i prema tome...ne bi ti trebalo biti teško izabrati nešto za godišnjicu braka.....8)
pa gdješ mu kupit PS3?!
u tom slučaju teško da ćeš ga odvojiti od te naprave i svi mogući dirty modni dodaci teško da će ga odvući od naprave....
moj prijedlog:van na neku laganu večeru uz prisjećanje na događaj od prije ??? godina i nakon toga igra se toplom čokoladom,šlagom (valjda je tog bilo na mladenačkoj torti) Durex ringom i sve tako do ranog jutra...ko preživi - pričat će
morgan

pa gdješ mu kupit PS3?!
u tom slučaju teško da ćeš ga odvojiti od te naprave i svi mogući dirty modni dodaci teško da će ga odvući od naprave....
moj prijedlog:van na neku laganu večeru uz prisjećanje na događaj od prije ??? godina i nakon toga igra se toplom čokoladom,šlagom (valjda je tog bilo na mladenačkoj torti) Durex ringom i sve tako do ranog jutra...ko preživi - pričat će

al ak su u nekom super braku kontam da se takve stvari ne događaju toliko rijetko,ps3 genijalan izbor,ne slusaj ih sto kazu da ce se odvojit od tebe uvijek mozete nest zajedno igrat neko zezanje

ps3 savrseno+možda neka sitnica neki modni dodatak sto si rekla da voli i dirty iznenađenje i etogac :)

Re: Poklon za godišnjicu braka

Jazz

Trebala bih prijedloge za kupovinu poklona za Najdražeg muža za godišnjicu braka. Moja prva ideja je bila PS3, ali me zanima ima li netko još kakav dobar prijedlog.
Stvari koje ne dolaze u obzir: garderoba

onda neki parfemčić....ili
set tanjura za ručak...
perilicu za suđe ili novu peglu? :lol:
Hvala svima na idejama i komentarima. Mislim da će ipak pasti PS3 jer nema bojazni od zanemarivanja žene - već je ranije dobio PS2 i PSP, a još uvijek smo u sretnom braku. Što da kažem, čovjek zna odrediti prioritete.
ak bude previse zaokupljen ps3em...i nebude imo vremena za psp...udjelite ga meni...:D
nake_rado

ak bude previse zaokupljen ps3em...i nebude imo vremena za psp...udjelite ga meni...:D

A meni PS2. Hvala. :)
glupo je pitati nas koji ne znamo tvoga muža te njegove navade,sklonosti,nastranosti...ipak ga ti znaš najbolje i samo ga ti možeš lijepo darivati.

Tagovi