Žene - prije i poslje ovulacije

Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni

Žene - prije i poslje ovulacije

hm pročitao sam negdje da žene tijekom ovulacije traže mačo muškarca a poslje nekoga tko će se brinuti za njih dakle ne mačo muškarca ...
i kako onda vjerovati ženam,kad podlegnu utjecaju hormona ?
naime 30 % očeva u SAD-u je tijekom rutinskog pregleda krvne grupe saznalo da ubiti djeca koju su odgajali nisu njihova ....
muškarac koji se brine za žene nije mačo, već... ? ne razumijem kakve veze ima to što su ti očevi saznali da im djeca nisu njihova.. s ovulacijom ?

Re: Žene - prije i poslje ovulacije

_Jimmy_

hm pročitao sam negdje da žene tijekom ovulacije traže mačo muškarca a poslje nekoga tko će se brinuti za njih dakle ne mačo muškarca ...
i kako onda vjerovati ženam,kad podlegnu utjecaju hormona ?
naime 30 % očeva u SAD-u je tijekom rutinskog pregleda krvne grupe saznalo da ubiti djeca koju su odgajali nisu njihova ....

Jednostavno: postaneš prilagodljivi Superman !! Pola mjeseca si macho, a drugu polovicu papučar.

Redovno "servisiraš" ženu da ne poželi drugog - i to je to!

I odeš bez straha na DNK analizu, i rezultate nosiš u novčaniku uz slike :twisted:
Da i ja dam doprinos LOL

članak1
zajključak iz članka br.1. pilula briše seksipil ovulacije
članak2
zajključak iz članka br.2. Tijekom ovulacije žene su sklonije rizičnom seksualnom ponašanju i traže mačo muškarce također skone rizičnom ponašanju

zaključak svega cijela nacija mora na testiranje :lol:
30% kolko bi to u brojkama bilo...kontam si da je to ko hrvatska...koja zalost LOL
ma najbolje se naparfemisati sa parfemom koji sadrži feromone
ma najbolje su mi te americke debilne statistike....ne znam tko se uopce želi u tome svemu poistovjetiti......

Ma, kakva je ovo tema? Čovječe! Ja sam luda prije, za i poslije, uvijek raspoložena i hvala bogu nemam pms. No, vrlo je zanimljivo čitati ostale postove na ovu temu.

:laugh: Gdje bi mi bile kad bi našim životima vladali hormoni?
pumpkin

u pizdi strininoj, gdje i jesmo.. :roll:
CatCloe

pumpkin

u pizdi strininoj, gdje i jesmo.. :roll:

PMS? :D
Sto je ta ovulacija o kojoj pricate? Jel to nesto kao evaluacija?
Tko su to zene?
Circa

Sto je ta ovulacija o kojoj pricate? Jel to nesto kao evaluacija?
Tko su to zene?

chuo sam za te zhene... chudne zhivotinje... same sebe rezhu po neobichnim mjestima jednom mjesechno, pa krvare 5 dana... daljnja obzervacija potrebna...
Upravno mi je nevjerojatna muška potreba da svako ponašanje žena objasne i dokažu hormonalnim poremećajima. Ne bježim od toga da me hormoni povremeno bacaju u bezrazložnu depresiju ako i bezrazložnu ushićenost, ali to me zasigurno neće natjerati da partnera kojime zadovoljava u svakom smislu prevarim radi produžavanja vrste. 30% američkih debilčića koji se ne bave svojim ženama nije ništa drugo ni zaslužilo.
Jazz

Upravno mi je nevjerojatna muška potreba da svako ponašanje žena objasne i dokažu hormonalnim poremećajima. Ne bježim od toga da me hormoni povremeno bacaju u bezrazložnu depresiju ako i bezrazložnu ushićenost, ali to me zasigurno neće natjerati da partnera kojime zadovoljava u svakom smislu prevarim radi produžavanja vrste. 30% američkih debilčića koji se ne bave svojim ženama nije ništa drugo ni zaslužilo.

ma bravo, imaš kikoše za ovo!
..upravo je i meni fascinantno objašnjavanje pojedinog ženskog ponašanja time što ona OVULIRA.. spike tipa-ma ima pms, pusti ju, ne zna što priča..ajme meni, zamisli ti to.. promjena kompletnog ličnog opusa je definitivno jedna od posljedica te nesretne OVULACIJE. (pri ''promjenom opusa'' mislim na kompletnu transformaciju sasvim normalne i fine djevojke u droljetinu koja svoje nevjerojatno snažne seksualne potrebe jednostavno mora zadovoljiti trošeći se s bilo kim.. ''tih dana u mjesecu''.. )
Jazz

Upravno mi je nevjerojatna muška potreba da svako ponašanje žena objasne i dokažu hormonalnim poremećajima.

Hmm.. sorry, ali ja mislim da to više rade same žene.

"Joj, ma ne plačem s razlogom, to je PMS"; "Nisam debela jer puno jedem, to su hormoni"; "Jebotipasmater, prljavim čarapama je mjesto u košari, a ne pored nje, majmune bemtisvepospisku." nešto kasnije... "Sorry, dragi, PMS". "Jooj, ne prežderavam se jer sam gica nego zato što imam PMS" etc., etc...

Žene su si same krive što se sve objašnjava njihovim hormonima kad ih upravo one vječito navode kao opravdanja za raznorazne stvari. I onda, kao prave kokoške, sve pokušavaju svaliti na muškarce. Najčešće same od sebe pravimo parodiju.

Što se istraživanja tiče, debilno je kao i njegovi rezultati.

Ne bih se baš složila, nikad mi nije palo na pamet da krivim hormone ili pms, i sl., za svoje ponašanje.
pumpkin

Ne bih se baš složila, nikad mi nije palo na pamet da krivim hormone ili pms, i sl., za svoje ponašanje.

nego šta kriviš ? pun mjesec
_Jimmy_

pumpkin

a čime ti opravdavaš svoje ponašanje? (kad se ponašaš drugačije nego inače..)

...ok, ok, žene jesu osjetljivije kad imaju PMS, nervoznije možda.. kod nekih simptomi uopće ne postoje.. ipak, fore s pms-om su pretjerivanje..
ničim posebnim ...
_Jimmy_

pumpkin

Pa za određeno ponašanje moram imati nekakav uzrok - ako sam nervozna, nešto me je moralo naživcirati, ako sam razdražljiva, to se dešava kad sam umorna, znači naradila sam se, ako jedem više, to je zato što mi se jede, i obratno, imam periode kad mi se ne jede, ali kakve to veze ima s PMS-om ili mojim hormonima, oni ne upravljaju mojim životom niti ponašanjem. Ili sam ja neki vanzemaljac, ako je to nešto čudno?
wendy

Jazz

Upravno mi je nevjerojatna muška potreba da svako ponašanje žena objasne i dokažu hormonalnim poremećajima.

Hmm.. sorry, ali ja mislim da to više rade same žene.

"Joj, ma ne plačem s razlogom, to je PMS"; "Nisam debela jer puno jedem, to su hormoni"; "Jebotipasmater, prljavim čarapama je mjesto u košari, a ne pored nje, majmune bemtisvepospisku." nešto kasnije... "Sorry, dragi, PMS". "Jooj, ne prežderavam se jer sam gica nego zato što imam PMS" etc., etc...

Žene su si same krive što se sve objašnjava njihovim hormonima kad ih upravo one vječito navode kao opravdanja za raznorazne stvari. I onda, kao prave kokoške, sve pokušavaju svaliti na muškarce. Najčešće same od sebe pravimo parodiju.

Što se istraživanja tiče, debilno je kao i njegovi rezultati.

svašta..to je sve što ću reći..
pa tko svoje ponašanje opravdava hormonima?
svašta..
ne kažem da ovo što @wendy kaže nije istina.. stvarno ima žena koje se vade na PMS radi svakog s.r.a.nj.a koje naprave.. za takve imam izraz-notorne glupače- .. no, svakako ne treba generalizirati, jer nisu sve žene takve..
O zenama i PMS-u sam vec jedared pisao, stoga umem da kazem samo: "Vidim, opet te jebe taj PMS?!", hehe...

Kako god, treba znati PMS okrenuti u svoju (muskarcevu) korist, a to i nije neki problem jer se tih dana potrebe zena svode na tri stvari: mazenje, cokoladu, kurac.
u pravu si ! tih dana potrebe se svode na tri stvari: sex,sex i samo sex! hebeš čokoladu:)
marrai

u pravu si ! tih dana potrebe se svode na tri stvari: sex,sex i samo sex! hebeš čokoladu:)

Jeeee, ali nama kojima nije dostupan sex, ostaje S A M O Č O K O L A D A!!!!
Leteci mungos

O zenama i PMS-u sam vec jedared pisao, stoga umem da kazem samo: "Vidim, opet te jebe taj PMS?!", hehe...

Kako god, treba znati PMS okrenuti u svoju (muskarcevu) korist, a to i nije neki problem jer se tih dana potrebe zena svode na tri stvari: mazenje, cokoladu, kurac.

lega nije problem u pms već u hormonima ... pms je poslje toga svega ... to je kao šlag na kraju ...

ajm tu seksi for maj ket ol d time!!!
1step2far

ajm tu seksi for maj ket ol d time!!!

offtopic :D
pumpkin

Pa za određeno ponašanje moram imati nekakav uzrok - ako sam nervozna, nešto me je moralo naživcirati, ako sam razdražljiva, to se dešava kad sam umorna, znači naradila sam se, ako jedem više, to je zato što mi se jede, i obratno, imam periode kad mi se ne jede, ali kakve to veze ima s PMS-om ili mojim hormonima, oni ne upravljaju mojim životom niti ponašanjem. Ili sam ja neki vanzemaljac, ako je to nešto čudno?

Tako i kod mene...nakraju će ispasti da uopće i nismo ženske..

1step2far

Ma, kakva je ovo tema? Čovječe! Ja sam luda prije, za i poslije, uvijek raspoložena i hvala bogu nemam pms. No, vrlo je zanimljivo čitati ostale postove na ovu temu.

Nisam još sreo curu koja bi priznala da je sjebana u pms-u,ne!Svaka konta da ni nema pms!Alo curke,pa pitajte ljude oko sebe!!!

Zanima me od čega je onda 99% muške populacije, čast svijetlim izuzecima, toliko nadrndano oko svakog klinca, a ne podliježu ciklusima i PMS-ovima? Ja samo znam da nemam vremena oko svega baljezgati, kukati, i da mi svaka dlaka smeta, imala PMS ili ne.
možda im žene imaju pms
a sad mene zanima zašto je uopće ova tema stavljena pod Ljubav i romantika???
kakve veze ima raspoloženje žena u ovulaciji s ovim ?
Korina

pa ne znam da li si pročitala ono što piše u prvom postu.. kako je 30% Amerikanaca saznalo da im djeca nisu njihova, kao razlog toga što njihove žene ovuliraju.. pretpostavljam da nam autor time želi nešto (sad koliko suptilno, o tome bi se dalo raspravljati..) poručiti.. a to je, da žene dok ovuliraju šaraju okolo.. tako da je ovaj topic, zapravo, upozorenje muškarcima ovog foruma, da pripaze na ovulaciju njihovih dragica!
insomnia

Korina

pa ne znam da li si pročitala ono što piše u prvom postu.. kako je 30% Amerikanaca saznalo da im djeca nisu njihova, kao razlog toga što njihove žene ovuliraju.. njihovih

Nešto slično sam i ja pročitala, ali, kao, u Njemačkoj, a članak se u tisku o navodnim rezultatima istraživanja pojavio kao članak firme koja se bavi DNK analizom utvrđivanja očinstva, diskretno, rezultate dobijete kući, sve ide preko interneta, i sl. Jedan od naših osječkih liječnika je o tome davao čak u novinama i izjavu da ljudi ne nasjedaju na takve kućne DNK testove, jer riskiraju da jedno jutro osvanu bez bubrega i sl, jer nema garancije kome takve firme proslijeđuju nečije DNK podatke. Navodno su Nijemci nakon tog članka počeli online naručivati te kućne testove, i slati uzorke takvim no name firmama.

PS: To je moje mišljenje o vjerodostojnosti njihovih istraživanja. Svaka budala platila preko 100 eurića da pošalje uzorak sline.

Glede PMS-a... ta se pojava svela na zajebanciju, a u puno slučajeva ona to nije. Ajd da nešto naučimo. Obično PMS dijelimo na četiri osnovna tipa: anxiety, craving, depression, hyperhidratation.

Osim toga, kod nekih se žena između ostalog javlja emocionalna nestabilnost, urtikarije, migrene, povećava se sklonost nesrećama, već postojeće bolesti (lupus primjerice) se mogu pogoršati... O raznoraznim bolovima da ne govorim.

PMS nije fiziološko stanje, nego nešto što bi se u puno slučajeva trebalo liječiti. PMS nije izmišljotina američkih znanstvenika, nego ciklička pojava određenih smetnji.

Forumska udruga za ženska prava odgovorno tvrdi da se žene ne izvlače na PMS. Hm, okay, onda su žene koje ja srećem zapravo transvestiti jer spominju PMS i izgledaju kao žene. Dakle, oni meni samo glume, mamicuim. Napisat ću knjigu "Kako sam pomislila da su žene zločeste".

Ne trebaju meni ničija priznanja, samo želim reći da bi bilo u redu da se žene prestanu izvlačiti na PMS za svaku krivu riječ/postupak/kilu viška (čast izuzecima, ajd), a da mužjaci imaju razumijevanja prema ženskoj populaciji tih dana u mjesecu jer se s njihovim tijelom i umom stvarno događaju čuda.

Anksioznost i depresija su, primjerice, ozbiljni problemi i mislim da ne bi bilo zgorega malo se educirati prije no što o bilo čemu pričamo. A ako uzmemo u obzir podatke da cca 60-85% žena pati od nekog oblika PMS-a, tužno bi bilo da o tome ne znamo ništa i da se baziramo na "znanje" iz žute štampe koja nas obaviještava o tome kada i kako Britni Spirs ublaži svoj PMS.

Ne znam mislite li da je G-točka mit, ali ono što zasigurno znam je da PMS to nije.
wendy je cijeli život posvetila PMS-u

wendy

Glede PMS-a... ta se pojava svela na zajebanciju, a u puno slučajeva ona to nije. Ajd da nešto naučimo. Obično PMS dijelimo na četiri osnovna tipa: anxiety, craving, depression, hyperhidratation.

Osim toga, kod nekih se žena između ostalog javlja emocionalna nestabilnost, urtikarije, migrene, povećava se sklonost nesrećama, već postojeće bolesti (lupus primjerice) se mogu pogoršati... O raznoraznim bolovima da ne govorim.

PMS nije fiziološko stanje, nego nešto što bi se u puno slučajeva trebalo liječiti. PMS nije izmišljotina američkih znanstvenika, nego ciklička pojava određenih smetnji.

Forumska udruga za ženska prava odgovorno tvrdi da se žene ne izvlače na PMS. Hm, okay, onda su žene koje ja srećem zapravo transvestiti jer spominju PMS i izgledaju kao žene. Dakle, oni meni samo glume, mamicuim. Napisat ću knjigu "Kako sam pomislila da su žene zločeste".

Ne trebaju meni ničija priznanja, samo želim reći da bi bilo u redu da se žene prestanu izvlačiti na PMS za svaku krivu riječ/postupak/kilu viška (čast izuzecima, ajd), a da mužjaci imaju razumijevanja prema ženskoj populaciji tih dana u mjesecu jer se s njihovim tijelom i umom stvarno događaju čuda.

Anksioznost i depresija su, primjerice, ozbiljni problemi i mislim da ne bi bilo zgorega malo se educirati prije no što o bilo čemu pričamo. A ako uzmemo u obzir podatke da cca 60-85% žena pati od nekog oblika PMS-a, tužno bi bilo da o tome ne znamo ništa i da se baziramo na "znanje" iz žute štampe koja nas obaviještava o tome kada i kako Britni Spirs ublaži svoj PMS.

Ne znam mislite li da je G-točka mit, ali ono što zasigurno znam je da PMS to nije.

Čuj kak ja to shvaćam,to je jedan od mnogih oblika PTSP-a i zato svim ženama sa PMS-om dati barem 20% neuračunljivosti i recimo neku mirovinicu :lol:

ma žene su čudna bića koja mi muškarci nikada nećemo u potpunost shvatiti... 8)

grummer

:lol: Kako mi to poznato zvuči, samo iz drugačije perspektive! :lol:

Bilo bi nam jako dosadno u životu da se shvatimo. Ne bi bilo zanimljivo kad bi sve bilo savršeno. Kako su žene živjele do sada sva ova stoljeća, nisu razmišljale ni o celulitu ni o škembi, a kamoli o pms-u. Mrzim to što žene moraju imati tu fakin mengu, ali kad se mora, šta ćemo. Mene mogu izbaciti samo ljudi iz takta, pms nikako. Nadam se da ni neće, da to ne bude jeftina isprika.

pumpkin

grummer

:lol: Kako mi to poznato zvuči, samo iz drugačije perspektive! :lol:

daaaaaaaa? :lol:

Tagovi