Germanwings u Osijeku - rezervacije od danas!

Osijek

Germanwings u Osijeku - rezervacije od danas!

Njemačka low cost zrakoplovna kompanija Germanwings od Uskrsa sljedeće godine uspostavlja 2 leta tjedno iz Osijeka za Köln/Bonn, a rezervirati karte možete već od danas (4. prosinca) od 16 sati!

Na web stranicama Germanwingsa, Osijek, njihovo novo ljetno odredište, opisuju kao studentski grad s dugom tradicijom filma i kinematografa, grad parkova, zelenila i kafića.

Već se dulje vrijeme priča o dovođenju neke od sve brojnijih low cost kompanija u Osijek. Najizgledniji je prije nekog vremena bio Ryanair, no zbog nepostojanja sustava za precizno navođenje u Zračnoj luci Osijek oni su se ipak odlučili za Pulu. U medijima se spominjao i Wizair, ali oni nisu željeli suradnju sa zračnom lukom koja ne udovoljava određenim tehničkim uvjetima.

Problemi oko sustava za precizno navođenje su riješeni, Germanwings je prvi prepoznao svoju priliku. Što će Germanwings značiti za Osijek, ostaje nam da vidimo.

Rezervirajte svoju kartu za Köln/Bonn!
ajde napokon
37-38 eura najjeftinija povratna(takse uračunate)
Ajd konačno! Sad ćemo i mi moći vidjet bijelog svijeta!

Re: Germanwings u Osijeku - rezervacije od danas!

Hm, valjda ću dobiti neki poklon kao prvi koji je bukirao :lol:

Odo, naime, malo za Uskrs 21.-23.3., 2 dana s hanumom na kafcu pa kući!
Ovo je savršeno. Često sam koristila njihove stranice za pronalaženje najbolje (prikladnije je najjeftinije) veze sa svijetom. Naravno, u poslovne svrhe. :P
Opet nas Njemci pokušavaju vaditi iz G..., pa da ima neka DEUTSCH stranka, glasovao bih za njih.. ;-)
Vazno znati da je to Köln - Bonn, sto otvara brojne druge mogucnosti...

Lijepo lijepo...baš se veselim tome!

Konačno odo na photokinu u Köln. Možda još netko hoće pa se dogovorimo.

Za sve koji nisu upućeni - photokina je najveći sajam foto opreme u europi.
http://www.photokina-cologne.com

Supika, idem sigurno.
Samo kad sam pokušao rezervirati nije sigurno da će letiti. Kod rezervacije mi je javio da let još nije dogovoren od Uskrsa nego da se može rezervirati od Uskrsa ali za letenje će me još obavijestiti. Sam' da nije patka.
Konačno više ne moram parkirati u Budimpešti na aerodromu... sad mogu u beli svet i gradskim autobusom ;)
Ajd´ konacno nesto dobro i u ovom nasem gradu, sad vise ne moram preko Zagreba, steta samo sto to nisu i prije napravili!
8

Nema Londona iz Kölna... ali možda bude vremenom.
Paris i Barcelona nagodinu, pa nek ide sve u MP3 ;)
Osječanin

37-38 eura najjeftinija povratna(takse uračunate)

Plus 6 eura kao nekakva fantomska naknada za plaćanje karticom.
Kao, inače bih ubo novčanice kroz PCMCIA otvor ;)
Baš dobro...
alelujah
zlusch

8

Ali je vjerojatno puno jeftinije za one koji idu naprimjer u nizozemsku- amsterdam! ;)
super.to znaci da smo sa svim peripetijama (put do klise,check in,let,cekanje prtljage,put do kölna) za nekih 3 sata u srcu evrope,a ne 10 sati kao sto je bio slucaj dok smo morali iz zagreba poljetat.hvala bogu vise,da i u osijek nesto pametno dodje
Kupit ću kartu, bez veze, pa makar i neotišao.
Blofeld

i ja bih mogao jednu-dvije. zato što mogu! :)
DonQuijote

Blofeld

i ja bih mogao jednu-dvije. zato što mogu! :)

Alaj se bahatite! :D
PRESS RELEASE / OBJAVA ZA MEDIJE

ZAGREB, 5. prosinca 2007. – Njemačka niskotarifna kompanija Germanwings najavila je letove prema Osijeku kao novoj destinaciji u Hrvatskoj. Letovi će započeti od 14. ožujka iduće godine, a prema Osijeku će se prometovati iz zračne luke Koeln/Bonn dva puta tjedno, petkom i nedjeljom.

Također, novost iz kompanije Germanwings je i da se u ljetnom redu letenja od 30. ožujka iduće godine prema Zadru uvode i letovi iz Dortmunda. To je treća linija prema Zadru uz dosadašnje linije iz Koeln/Bonn-a i Stuttgarta.

Ove novosti potvrda su nedavnih izjava iz kompanije Germanwings kako je Hrvatska za njih jedno od najvažnijih tržišta. Naime, do listopada ove godine Germanwings je već premašio i povećao broj putnika na rutama s Hrvatskom za 34,67%, u usporedbi s rezultatima za cijelu prošlu godinu. Germanwings je vodeći niskotarifni prijevoznik u Hrvatskoj i godišnje preveze najviše putnika. Prvi je od svih niskotarifnih kompanija, još u lipnju 2004. godine, uveo stalne letove prema Zagrebu i Splitu, a kasnije u ljetni red letenja uvrstio Dubrovnik, Zadar, a sada i Osijek. Da je Hrvatska jedno od najvažnijih tržišta, potvrđuje činjenica kako je upravo ona jedna od rijetkih zemalja u Europi prema kojoj Germanwings leti iz svih svojih glavnih luka u Njemačkoj.

Za sve veći broj poslovnih putnika iz Hrvatske Germanwings je nedavno otvorio i nove linije s presjedanjem u sklopu usluge „Smart Connect“. Usluga putnicima omogućuje presjedanje u nekoj od glavnih njemačkih zračnih luka i nastavak puta prema željenoj destinaciji. Putnicima u Hrvatskoj tako je dostupan veći broj destinacija te odsad mogu, uz postojeće linije prema Kölnu/Bonnu, Berlinu, Stuttgartu, Hamburgu i Dortmundu, kupovati karte i za letove prema Parizu, Londonu, Dresdenu, Leipzigu, Münchenu, Madridu, Barceloni, Zürichu i drugim gradovima.

Germanwings je jedna od najuspješnijih niskotarifnih zrakoplovnih tvrtki u Europi. Za cijene od 19 eura, koje uključuju naknade, Germanwings leti prema više od 60 destinacija u Europi. U prošloj godini Germanwings je prevezao preko 7,1 milijuna putnika. U floti se nalazi ukupno 27 aviona tipa Airbus A319 i Airbus A320.

zlusch

Paris i Barcelona nagodinu, pa nek ide sve u MP3 ;)

Da sam sebe quotam.... *ima* Londona iz Koelna, ali i koječeg drugog. I još slijeće na Stansted s kojeg ima direktna željeznička linija do centra Londona.

Jebate, još ćemo postati i svjetska destinacija (vidi sliku):
Je li Beč tamo na slici destinacija ili je samo bezveze ucrtan?
tonya

Je li Beč tamo na slici destinacija ili je samo bezveze ucrtan?

Koliko sam čačkao, sve destinacije idu preko Koelna... no obzirom da iz dotičnog postoje letovi praktički prema svim europskim gradovima, pitanje je vremena kada će uvesti vezane letove prema njima i iz Osijeka.
Uh, to bi bilo nešto idealno!
Mogla bihpolako skupljati novce, pa svakih par mjeseci do neke metropole. Pa bar na kavicu :)

Tagovi