ostavljeni macici
znaci: ulica kneza branimira 3, to vam je odma tam preko puta doma zdravlja ispred djecijeg igralista.
Društvo, politika
William H. Bonney
Pa dobro kakva je to majka? Nema li ona osjećaje? Ostaviti tek tako osam siroćića.
nakaradniWilliam H. Bonney
Pa dobro kakva je to majka? Nema li ona osjećaje? Ostaviti tek tako osam siroćića.
možda je bila pod pritiskom obitelji, muž joj se negdje skita po kantama, alkoholičar... možda je vidjela da je ovako bolje i ta nju i za djecu
Deto to se događa jer još nisu smislili kondom za mačke nego samo za pse (pogledaj pod roštilj kobasa za kerove)

ixiama nabavit cemo neki digitalac valjd... za sad im je ok u podrumu - barem su na suhom s obzirom na kise.
ixiama maze ih i paze te djevocice. sad mi stara kaze da je cula u podrumu nase zgrade neke macice... ma uzas!!! kastracija/sterilizacija je 150 kuna, a macica na sve strane...
btw dva macica su tigrasto-bijela a jedan je sivi. ostale nisam vidjela.
Dbrrrr
![]()
jel ovo s kastracijom i sterilizacijom trik pitanje? Mislim da ni kod ljudi - muških ljudi - nije isto ako ti odrežu ud, da se tako fino izrazim, ili ako ti prerežu sjemenovode ili nešto tog tipa (ne znam baš sve detalje).
jel istina da se neželjeni mačići i kučići besplatno eutanaziraju kod svakog veterinara. okrutno je ali ipak bolja alternativa od davljenja u kanti vode i sl domaćih metoda. Pročitah tako nešto pa me zanima utemeljenost.
William H. Bonneydebeli pošto eutanazija, kolko košta "lijek" + grižnja savjesti veterinara + gubitak budućeg pacjenta na kojem se tjekom života mogla uzet kinta?
debeliLjudi treba uvest poreze na kućne ljubimce, kao i na aute, popust za kastrate 10 % na sve usluge veterinara.
.
debeli
D
jel istina da se neželjeni mačići i kučići besplatno eutanaziraju kod svakog veterinara. okrutno je ali ipak bolja alternativa od davljenja u kanti vode i sl domaćih metoda. Pročitah tako nešto pa me zanima utemeljenost.
Nije nije, istina. Sve se plaća, pa i veterinari imaju žene, a one troše i troše![]()
Leteci mungos
Neka veterinari onda eutanaziraju zene... hehe...
William H. Bonney@debeli jel u redu sterilizirat kuju i ostavit jajnike, dogodilo se mom frendu u Šibeniku, doktor kaže da je namjerno ostavio jer kuji hormoni trebaju. Ova je opet luda i tjera se.
Frend je moro odvest kerušu u Zagreb da izvade jajnike. Tko je u pravu?
William H. BonneyTip se preziva Crnogaća, drže ga za velikog eksperta i još većeg osobenjaka.
Leteci mungos@debeli, kako srediti macora da bude tipicna muska macka, a opet da ne ode svako proljece na par mjeseci u zivot po poljima? Jel' moze to bez otfikarenja mudona? Ti macji eunusi su mi skroz nikakvi. Trube. A kontam da ne bih imao srca nekog mog macora lishiti uzivanja.
Kako, o, kako?! Preodgojem? Lobotomijom?

Đe me nađe... a ja misl'la da su baš muški takvi... William H. Bonneynisi duhovit.. mozda je i tebe tetka našla u kukuruzi prije kombajnaPa dobro kakva je to majka? Nema li ona osjećaje? Ostaviti tek tako osam siroćića.
ixianetko je ostavio osam macica u kutiji ispred zgrade (kneza branimira 3). macice su neke djevojcice iz zgrade sklonile u podrum. ak je netko zainteresiran da udomi kojeg slobodno ih moze doci pogledati... budem uskoro saznala vise, nisam jos vidjela macice.
znaci: ulica kneza branimira 3, to vam je odma tam preko puta doma zdravlja ispred djecijeg igralista.
Leteci mungos@fallen-angel, ti mora da si neki macho man...
AnonymousLeteci mungos@fallen-angel, ti mora da si neki macho man...
mislim da on na ovaj jadan način želi stupiti u kontakt s Ixijom.
Burajz to je prozirno.
fallen-angelAnonymousLeteci mungos@fallen-angel, ti mora da si neki macho man...
Burajz to je prozirno.
..nemoj ti meni burajz...vidim da neki neshvačaju zajebanciju no nema problema ubuduče ču detaljno objesnit kada sam ozbiljan a kada se zajebavam...
...kakom ixijom ako želim stupit u kontakt s njom otiči ču do udruge znaš onak u stvarnom svijetu...
debelifallen-angelAnonymousLeteci mungos@fallen-angel, ti mora da si neki macho man...
Burajz to je prozirno.
..nemoj ti meni burajz...vidim da neki neshvačaju zajebanciju no nema problema ubuduče ču detaljno objesnit kada sam ozbiljan a kada se zajebavam...
...kakom ixijom ako želim stupit u kontakt s njom otiči ču do udruge znaš onak u stvarnom svijetu...
E sestro!
Vidim ti se opredjelio za ovo Č jer ne kontaš razliku ili:">
Gost
Burajz to je prozirno.