Royal: Međunarodni sajam dragog i poludragog kamenja
Sajam će za posjetitelje biti otvoren od 10 do 20 sati. Ulaznica je 20 kn (10 kn s letkom).
Više o Sajmu pogledajte na www.mineralexpo.hr
Osijek
lesika
eto...dođi...bit...će mi drago...plaćam kavu ako se na ulazu jednoj ljupkoj dami predstaviš kao don kihot i tražiš organizatora...tj...mene...![]()
lesika
bravo....
evo i novi prijedlog
dođeš li sa još nekim i predstaviš ga kao tvog pomoćnika i štitonošu Sanču...
imate đabe ulaz, plaćam pive a bogami obojica dobijate i poklone....
![]()
šta kažeš...
lesika
ups....zaboravio....
moraš na ulazu tražit....lesija....![]()
ajware to čekam cijeli život...jesss
lesika
bravo....
evo i novi prijedlog
![]()
šta kažeš...

DonQuijote
lesika
bravo....
evo i novi prijedlog
![]()
šta kažeš...
dolazim tako ja tako na sajam, vodim i sanču sa sobom, tražim lesija, kažem tko sam i kojim poslom, kaže lik: "zajebavaš me! bio je već netko tko se predstavio kao don kihot!"". sad ja zbunjen, mislim on mene sad cima. "ma ne, stvarno, ja sam" "ma nisi, bio je već" "ozbiljno, ja sam", da bi se na kraju ispostavilo sljedeće... netko je došao na briljantnu ideju da proba, pa šta bude: došao netko, i to sa ženom i djetetom, predstavio se kao don kihot, ženu kao sanču (mislim da dijete nije imaloi ulogu), popili bespla cugu, dobili poklone, pozdravili se i otišli! sjajno! skidam kapu...
![]()
! E svaka mu čast, zaslužio je poklone! 
lesika
evo...ovako ćemo.....ja mu ovim putem dajem novu nagradu..... S obzirom da nisam škrt, u što se uvjerio, nagradu u dragom kamenju šaljem poštom u Osjek.....
.......
pravi done....ja ti se ovim putem ispričavam što sam bio pomalo sumničav prema tebi i tvom štićeniku sanči
pozdrav ....
lesikamožda se sad pojavi i treći don
Hvala ti betty na pohvalama za sajam...Iduće godine sam već dogovorio, vidimo se na istom mjestu i u isto vrijeme.
E sad...čekam da se lažni don javi.......i prepriča svoju priču![]()
Ma nisam ja zaboravio ni pravog dona.....naravno....al zamisli u kakvom sam ja šoku bio kad se pojavio.....![]()