pravila:
- sudbu svima krojite VI, znači svojim postovima gradite priču, sve je dozvoljeno al kao probajte pratit radnju i likove
- ima 10 likova koji su ključni za priču jer se sve vrti oko njih, naravno bit će uleta kojekakih poštara, vodoinstalatera, medicinskih sestara, murijaka i sl. al ovih 10 je ključno i nemojte ih ubit odma molim vas
- u dijalozima stavljajte ime i smajlića koji je vezan uz lik ili samo smajlića preporučljivo), nije važno
- likovi:
Pablo de Guzman - vrtlar koji je zaljubljen u Consuelu (jednu od dvije kćeri)
Jorge de Guzman - vrtlarev grbavi brat koji živi s njim jer se ovaj brine o njemu
Consuelo Rodriguez dos Santos - gazdina kćer (vanbračna naravno) u koju je Pablo zaljubit i iako ona njega simpatiše boji se objelodanit svoje osjećaje prema njemu
Esmeralda Rodriguez dos Santos - gazdina druga (prava) kćer koja je malo promiskuitetna i zla (naravno), tipična namiguša
Eduardo Rodriguez dos Santos - gazdin sin jedinac (4 godišnjak)
Rodrigo Rodriguez dos Santos - gazda (isto promiskuitetan)
Emperatriz - gazdina žena (vještica jel)
Marisol - kuharica
Chole - spremačica (naivna i mlada)
Miguel - konjušar
eto:
a sada počinje, epizoda prva, uvod
imanje
nakon dugog traganja Pablo
je sa svojim bratom
konačno našao mjesto gdje bi mogao biti zadovoljan poslom, brinuti se o Jorgeu
i imati malo vremena za sebe. To je bilo oveće imanje koje je igrom slučaja tražilo sposobnog vrtlara, što je Pablo
naravno i bio.Nakon kratkog razgovora sa gazdom:
gazda
oš radit?!
Pablo
: oću!!!!
brat
: ngh jab radiJo isto i jab i jab radiJo
: šuti budalo!!!!!!
: nu ključevi od gostinjske kućice!!!!
Pablo i brat su se smjestili.Dobrodošlicu je prva došla zaželjeti preljepa, mlada, meka i podatna Consuelo
u koju se Pablo na prvi pogled zaljubljuje
: hihihihihi ja sam Consuelo hihihihihihi dobrodošao u naš skromni dom od 3000m2 bez okolnog imanja i okućnice hihihihi
: hvala o dijevo bajna što mi pruži ti o tako srdačnu dobrodošlicu
: hihihihihihihi
: buraz mene tera srat !!!!!!
: šuti budalo you're cramping my stile!!!!
Ubzo se pojaviše svi koji su bili na imanju nebili pružili
i
srdačnu ako ne i naj srdačniju dobrodošlicu
: welcome nadam se da će ti se svidjet moja kuhinja (i namigne mu)
welcome i nadam se da ću ti se svidjeti ja (i uvati ga za dupe)
welcome i nadam se hehehehe (i uvati ga za prepone)
welcome hihihihihihi (i zacrveni se ko ljuta papričica mexička)
hm, eto (i pljune mu na cipelu)
ja bi ce iglo gu ga (i potepne se o perzijski sag i razbije glavu)
jooooj eno mali krvari dajte rakije za ranu a i za mene i zovte hitnu tako vam boga
buraz mene jope tera srat!!!!!!!
šuti budalo i izlajz iz te lokve krvi!!!!!!!!! ajme al malo dijete može pustit krvi to još nevidjeh nikad, čak ni kad smo kod kuma Fernandeza klali 4 svinje, di je ta rakija!!!!!!(dreknu ljutito)
kraaaaaaaa boliti glavica, kraaaaaa kmeeeee kmuuuuuu (dok krvari po podu, namještaju i perzijskom tepihu)
u iščekivanju hitne to be continued.............
p.s. eto skontali ste na šta bi to trebalo izgledat, sexa još nije bilo al dolazi hitna (hint), a sad vi
(stiže hitna) : gdje je mali, jel dobio rakije?
, naime Esmeralda je iskoristila priliku i brže bolje zgrabila jednog od bolničara
i reče -Dali si osjetio pravu ženu?

sama:"> kojemu niko nije ime znao, čak ni on sam, jerbo je dugi niz godina živio u šumi sam samcat sa svojom kozom
, taman se na radiju promijenila pjesma ŠTO ĆE NAMA ŠOFERIMA KUĆA sajo utovar, istovaraj svoja kola malena sajo dodji me, dodji meni preko druma kaljava.nado u tvojoj kucici ja sam jadan nemocan nado u mojoj kabinici sva su cuda moguca al tuga bez druga bez srece pa kaže:šta ce nama šoferima kuca šta ce nama šoferima kuca šta ce nama, šta ce nama kuca, kad je naša kuca putujuca.sajo utovar, istovaraj svoja kola malena sajo dodji me, dodji meni preko druma kaljava.nado u tvojoj kucici ja sam jadan nemocan nado u mojoj kabinici sva su cuda moguca.al tuga bez druga bez srece pa kaže:šta ce meni tvoja bela kuca, šta ce meni tvoj auto beli, šta ce meni tvoja para svaka kad ja volim rumenog seljaka. šta ce nama šoferima kuca šta ce nama šoferima kuca šta ce nama, šta ce nama kuca, kad je naša kuca putujuca.
)
koji odma uleće sa spikom
zvana "derište raskalašeno imam para neznam štać s njima"
: Pička li joj materna suva, ona će meni srezat plaću, da joj jebem sve po rodu i porodu.
, neki za stolovima i pozaspali:
Dobra večer ljepotice bujna, dozvolite da se predstavim, moje ime je Mrčez...
na vizitu i ispod oka odmjeri uspavanog Jorgea od glave do pete i odluči kako bi bilo vrijeme da skine udlagu u gips sa njegovog spolnog organa da vidi kako sve to skupa izgleda i da li je zacijelilo.

žena dlakavih nogu, bujnih sisa i guzice još bujnije te sumnjiva morala, znana po tome što je svršavala u mlazovima ko fontana, tzv. špriculja)
Joj šefice, nemojte molim vas, ja sam samo davala terapiju, kad su ova dvojica...

AJDE MALI PONOVI TO JOŠ JEDNOM DA TI JA IZAĐEM VAN DA TI OČI POVADIM JEDNIM POTEZOM!!!!!!!
hihihihhi ma može, želim da me protrljaš tim jakim muževnim rukama(po treperavom glasu se moglo već ustanovit da joj srce brže kuca, da joj se temperatura diže, a vagina vlaži)mmmhhmmmm joooooj kako imaš jake ruke mora da ti je to od domaće kuhinje hiihhi
Gospodine, ispričavam se, brat vam je pritvoren zbog širenja komunističkih ideja, pokazivanja enormo velikog spolnog organa gostima i zbog bludničenja sa osobljem naše nadasve cijenjene poštene banje. Morate platiti
k:"> , poslaše u Beezovac u banu na oporavak...

jelte mladi gazda jer vi to pjevušite onu staru dobro od zvonkeca (i nasmije se i pruži bocu šiše (domaće šljivovice molim lijepo) u doninoj boci na degustaciju mladom jorgetu koji je sad lijep (jebaću vam krsnu slavu)
šta je joza šta oš koju pičku materinu (i naruči si još jenog teletabisa)
untisumpora prićeralo me srat i pišat pride baš sad kad sam moro odvest priklicu punu stajskog gnoja kumu na njivu o jebemti sunac di da sad serem i pišam pride

"> genijalno!!!