idiot!
Is Europe a country?
Forum
Ovakva glupost fizički boli.
voditelj: "the right answer is Hungary"
ignorant girl: "that is a country, I've heard of Turkey"
">
ignorant girl: "that is a country, I've heard of Turkey"
">Jeez, klinjo joj se smije kolko je glupa.
Čudi me što nije zaplakao jer ja osobno bi.
Čudi me što nije zaplakao jer ja osobno bi.
Zanima me samo kako se izvodi selekcija natjecatelja? U kvizu sudjeluje onaj tko ima najviše netočnih odgovora ili?
I što sad, cura ne zna glavni grad jedne države na drugom kontinentu. Ajde, bez konzultacija sa googlom i sličnima, jedno brzinsko. Glavni grad države Minnesota?
Ako ne budete to znali, znači li to da je američki sustav školstva napredniji (zapamtite, klinac je znao točan odgovor)?
Nije baš usporedba na mjestu.
Mađarska je država sa bogatom tradicijom. Minnesota federalna jedinica unutar jedne države.
Pravilna usporedba bi bila, npr koji je glavni grad Urugvaja?
Mađarska je država sa bogatom tradicijom. Minnesota federalna jedinica unutar jedne države.
Jeff MurdockU jednu ruku da, u drugu ne. Ali, evo još jedno, Litva i Letonija, isto ili različito. Kolika je njihova tradicija?Nije baš usporedba na mjestu.
Pa o cem vi pricate...Ajd sto nije znala za madarsku...Ona je mislila da je europa drzava...
nake_radoPogledaj naše kvizove, sve će ti biti jasno. Ali, nije riječ samo o ljudima koje imaju neko srednje obrazovanje, pogledaj malo naše akademski obrazovane građane (doktor koji izjavi da u tehnički pregled vozila pod obavezno ide i pregled pepeljarePa o cem vi pricate...Ajd sto nije znala za madarsku...Ona je mislila da je europa drzava...
Ne branim malu, već hoću reći da se iz pojedinih primjera generalizira.
Ok, Madjarska, ali cura kaze da misli kako Francuska nije drzava, a misli da je Europa...
Ma, necu objsnjavat, to je komad koze i kraj...
Ma, necu objsnjavat, to je komad koze i kraj...
najbolje je kad ponekad voditelji (koji bi inače trebali NE griješiti u nekim stvarima) ispadnu takvi idijoti da ih se cijela ekipa televizijskog kanala postidi ... primjer: ne sjećam se točno, ali mislim da je u Americi na nekom izboru ljepote, Miss svijeta moguće, voditeljica rekla našoj natjecateljici (predstavnici Hrvatske) da ima predivnu put i pritom dobacila: nije li to zato jer je Hrvatska jedna od Afričkih zemalja?
- nije baš da svi moraju znati di je naša mrva od Hrvatske, ali radi vlastitog ponosa ne treba "izletit" pred rudo i opaliti neku totalnu grupariju ... ako nisi siguran u nešto - ne govori. ovaj komentar da se Hrvatska nalazi u Africi je bio sasvim suvišan i nepotreban ...
- nije baš da svi moraju znati di je naša mrva od Hrvatske, ali radi vlastitog ponosa ne treba "izletit" pred rudo i opaliti neku totalnu grupariju ... ako nisi siguran u nešto - ne govori. ovaj komentar da se Hrvatska nalazi u Africi je bio sasvim suvišan i nepotreban ...
Rekoh jednom, da bi ispao pametan za pocetak probaj ne pokazati koliko si glup...
biti će da svaka zemlja ima svoje bisere...
molim da obratite pozornost na rezultat publike!
molim da obratite pozornost na rezultat publike!
Ma to je kriva tipka bila... Oni su htjeli stisnit A...ali tamo je mrak pa nist nisu vidili...........
A zast je ovaj lik reko sunce...to stvarno nemogu objasnit
A zast je ovaj lik reko sunce...to stvarno nemogu objasnit
" It's so simple to be wise. Just think of something stupid to say and then don't say it."Cek´ malo... svi sprdaju curu, a nitko ne shvaca da glupi voditelj misli da se Hungary izgovara kao "hungry" i da znaci isto? (kaze: "Hungry, like I´m hungry...") Ili sam ja nesto krivo shvatila?!
Pa sto sad sto nije cula za Madjarsku?! Veca je glupost sto misli da je Europa drzava...
Pa sto sad sto nije cula za Madjarsku?! Veca je glupost sto misli da je Europa drzava...
Janis
Cek´ malo... svi sprdaju curu, a nitko ne shvaca da glupi voditelj misli da se Hungary izgovara kao "hungry" i da znaci isto? (kaze: "Hungry, like I´m hungry...") Ili sam ja nesto krivo shvatila?!
da, dobro si shvatila za voditelja. i on je kreten.