ooo cekaj malo,kako ti mislis igrat piratske igre na PS3??
ti bi skidao igre od cca. 20 GB?
kupi original jebote!
pa ak ima flat...zavisi koji net ima...skine mu se igra za 2 dana...bolje mu to neg trosit 500kn za jendu igru...je*ali ih originali skupi...
2 dana? Ne bih rekla.. Jedino ako ima minimalno 20 seedersa konstantno na netu i niti jedna pijavica... i da je prvi na redu.. Ma ti me torrenti samo naživciraju.. skidam film, dođem do 92% i onda taj neki ode s neta i nema ga 5 dana.. za popizdit...
PlayStation 3
Manufacturer Sony, Foxconn and ASUSTeK for SCEI[1]
Type Video game console
Generation Seventh generation era
First available November 11, 2006 (details)
CPU 3.2 GHz Cell Broadband Engine with 1 PPE & 7 SPEs
GPU NVIDIA-SCEI "RSX"
(obrati paznju sada)
Media Blu-ray Disc
DVD
Compact Disc
Super Audio CD (20 GB, 60 GB, 80 GB models)
System storage 2.5" SATA hard drive
(20 GB, 40 GB, 60 GB, or 80 GB included)
trazi na boljim portalima, kao npr.:
www.isohunt.com (axxo torrenti)
he, he, neki dan sam skinula neki film od axxa i u folderu se našao i notepad dokument od axxa u kojem je pisalo da ne vjerujemo nekoj stranici koja se koristi njegovim imenom i bla bla.. i na kraju je stajalo always yours axxo...
Ako hocete igrati piratice na PS3 konzoli to sigurno nije isplativa investicija.
Sama przilca je skupa a mediji na koje bi snimali je jako skup.Najbolje igrati originale jer po forumima ima jako jeftinih igara cca 200kn ovisno o naslovu.
Ako mislite igrati piratske igre bolje vam je imati XBO360 (modificiranu)
Moguce je igrati piratske igre putem Xbox Livea (puno zabavnije igrati nego offline)
Igre moraju biti nasnimljene u stelth modu kako vas nebi Microsoft izbacio.
Ja tako radim vec skoro 2 godine i nema nikakvih problema.
Evo ako koga zanima prodajem XBOX360 Core system (nemodificirani)
Cijena je 2000kn
uopce se ne moze przit na bilo koji nacin ps3 igra...hakeri rade na tome al kod nas jos to nije moguce..bilo da imas przilicu ili flat nemozes..o kakvom vi pricate skidanju preko torenta..recite jel tko uspio...nemoguce!..za one kojima su dojadile neke vase igre ja imam : motorstorm,call of duty4,fifa08,pes2008,resistance:fall of man,fight night round 3 ...pa ako ste za zamjenu javite..mislim da je to za sada jedini nacin kako bez potrosenog novca imat igru koju jos nisi igro,jel kupovat svaku je bez veze..nisam jos nikog iz osijeka sreo tko ima ps3 spojen na net i igra online igre..nadam se da nekog ima ovdje i usput da si promjenimo koju igru..pozz
Znam da su Blueray pržilice skupe.
Dali bi se igra mogla skinuti s neta i snjimiti na hard od PS3 ili na externi hard ili možda skinuti je sa PS-om.
Dali bi to radilo?
I dali je to uopće moguće?